inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ Novostavba 3 izbového RD, Križovany nad Dudváhom

Kategória: Domy

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj novostavbu 3 izbového tehlového bungalovu v obci Križovany nad Dudváhom pri Trnave. Rodinný dom je postavený na pozemku o celkovej výmere 264 m2, zastavaná plocha 114 m2. Podlahová plocha domu je 82 m2 + terasa 20 m2.

Dispozícia nehnuteľnosti : Dispozične pozostáva z predsiene, chodby, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatného Wc, troch izieb a kuchyne. V predsieni, detskej izbe a spálni sa nachádza vstavaná skriňa. Kuchynská linka je vyrobená na mieru. Vstup na terasu je z kuchyne.

Technické parametre nehnuteľnosti : Kolaudácia nehnuteľnosti prebehla v roku 2017, Dom je zateplený a napojený na všetky IS (vodovod, kanalizácia, plyn, elektrina) + vlastnú studňu. Vykurovanie domu je podlahové, zabezpečené plynovým kotlom Viesmann + atmosféru dotvára krb nachádzajúci sa v obývacej izbe.

Lokalita nehnuteľnosti : Obec Križovany nad Dudváhom ktorá je vzdialená iba 7 km od mesta Trnava, je ideálnou voľbou na kľudné rodinné bývanie v tichej lokalite blízkosti veľkého mesta. Poloha obce umožnuje dobré napojenie na R1 a D1. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
PREDAJ  Novostavba 3 izbového RD, Križovany nad Dudváhom
Podobné inzeráty
MODERNÁ NOVOSTAVBA 5+1.- izbového rodinného domu
Ponúkame Vám na predaj 5+1 izbový DVOJPODLAŽNÝ rodinný dom (súčasť dvojdomu) v NOVOVZNIKNUTEJ časti obce Križovany na Dudváhom. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere 347 m2, pozemok je rovinatý a slnečný. Podlahová plocha domu je 128,6 m2 a zastavaná 85,7 m2. Dom je napojený na vodovod, kanalizáciu, elektrinu a optický internet. K domu vedie asfaltová prístupová cesta a pred domom je vyhradená plocha na parkovanie pre 3 autá. Rodinné domy sú od seba oddelené protihlukovou izoláciou so samostatnými obvodovými stenami. Dom dispozične pozostáva : 1.NP - zádverie - kúpeľňa - technická miestnosť - izba - sklad - obývacia izba - kuchyňa s jedálňou 2.NP - schodisko - chodba - spálňa so šatníkom - kúpeľňa s vaňou a toaletou - izba - balkón - izba Vyhotovenie rodinného domu (holodom) Podklady pre kolaudáciu a odovzdávací protokol: ✔ Revízna správa na elektroinštaláciu ✔ Revízna správa na bleskozvod ✔ Tlaková skúška na vodu ✔ Dymová skúška na kanalizáciu ✔ Revízna správa komín ✔ Potvrdenie o likvidácii odpadu ✔ Energetický certifikát ✔ Odovzdávací protokol Obec Križovany na Dudváhom má kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza škola, materská škola, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, mäsiarstvo, pošta. Výhodou je dobré napojenie na R1 a D1, autobusové aj vlakové spojenie. Lokalita poskytuje kvalitné bývanie v tichej časti obce, len pár minút jazdy autom do Trnavy. CENA: 239.500,- EUR v štádiu HOLODOM V prípade záujmu a viac informácii volajte alebo Podklady pre kolaudáciu a odovzdávací protokol: ✔ Revízna správa na elektroinštaláciu ✔ Revízna správa na bleskozvod ✔ Tlaková skúška na vodu ✔ Dymová skúška na kanalizáciu ✔ Revízna správa komín ✔ Potvrdenie o likvidácii odpadu ✔ Energetický certifikát ✔ Odovzdávací protokol Obec Križovany na Dudváhom má kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza škola, materská škola, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, mäsiarstvo, pošta. Výhodou je dobré napojenie na R1 a D1, autobusové aj vlakové spojenie. Lokalita poskytuje kvalitné bývanie v tichej časti obce, len pár minút jazdy autom do Trnavy. CENA: 239.500,- EUR v štádiu HOLODOM V prípade záujmu volajte alebo Podklady pre kolaudáciu a odovzdávací protokol: ✔ Revízna správa na elektroinštaláciu ✔ Revízna správa na bleskozvod ✔ Tlaková skúška na vodu ✔ Dymová skúška na kanalizáciu ✔ Revízna správa komín ✔ Potvrdenie o likvidácii odpadu ✔ Energetický certifikát ✔ Odovzdávací protokol Obec Križovany na Dudváhom má kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza škola, materská škola, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, mäsiarstvo, pošta. Výhodou je dobré napojenie na R1 a D1, autobusové aj vlakové spojenie. Lokalita poskytuje kvalitné bývanie v tichej časti obce, len pár minút jazdy autom do Trnavy. CENA: 239.500,- EUR v štádiu HOLODOM Viac info ma
MODERNÁ NOVOSTAVBA 5+1.- izbového rodinného domu
Ponúkame Vám na predaj 5+1 izbový DVOJPODLAŽNÝ rodinný dom (súčasť dvojdomu) v NOVOVZNIKNUTEJ časti obce Križovany na Dudváhom. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere 347 m2, pozemok je rovinatý a slnečný. Podlahová plocha domu je 128,6 m2 a zastavaná 85,7 m2. Dom je napojený na vodovod, kanalizáciu, elektrinu a optický internet. K domu vedie asfaltová prístupová cesta a pred domom je vyhradená plocha na parkovanie pre 3 autá. Rodinné domy sú od seba oddelené protihlukovou izoláciou so samostatnými obvodovými stenami. Dom dispozične pozostáva : 1.NP - zádverie - kúpeľňa - technická miestnosť - izba - sklad - obývacia izba - kuchyňa s jedálňou 2.NP - schodisko - chodba - spálňa so šatníkom - kúpeľňa s vaňou a toaletou - izba - balkón - izba Vyhotovenie rodinného domu (holodom) Podklady pre kolaudáciu a odovzdávací protokol: ✔ Revízna správa na elektroinštaláciu ✔ Revízna správa na bleskozvod ✔ Tlaková skúška na vodu ✔ Dymová skúška na kanalizáciu ✔ Revízna správa komín ✔ Potvrdenie o likvidácii odpadu ✔ Energetický certifikát ✔ Odovzdávací protokol Obec Križovany na Dudváhom má kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza škola, materská škola, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, mäsiarstvo, pošta. Výhodou je dobré napojenie na R1 a D1, autobusové aj vlakové spojenie. Lokalita poskytuje kvalitné bývanie v tichej časti obce, len pár minút jazdy autom do Trnavy. CENA: 239.500,- EUR v štádiu HOLODOM V prípade záujmu a viac informácii volajte alebo Podklady pre kolaudáciu a odovzdávací protokol: ✔ Revízna správa na elektroinštaláciu ✔ Revízna správa na bleskozvod ✔ Tlaková skúška na vodu ✔ Dymová skúška na kanalizáciu ✔ Revízna správa komín ✔ Potvrdenie o likvidácii odpadu ✔ Energetický certifikát ✔ Odovzdávací protokol Obec Križovany na Dudváhom má kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza škola, materská škola, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, mäsiarstvo, pošta. Výhodou je dobré napojenie na R1 a D1, autobusové aj vlakové spojenie. Lokalita poskytuje kvalitné bývanie v tichej časti obce, len pár minút jazdy autom do Trnavy. CENA: 239.500,- EUR v štádiu HOLODOM V prípade záujmu volajte alebo Podklady pre kolaudáciu a odovzdávací protokol: ✔ Revízna správa na elektroinštaláciu ✔ Revízna správa na bleskozvod ✔ Tlaková skúška na vodu ✔ Dymová skúška na kanalizáciu ✔ Revízna správa komín ✔ Potvrdenie o likvidácii odpadu ✔ Energetický certifikát ✔ Odovzdávací protokol Obec Križovany na Dudváhom má kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza škola, materská škola, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, mäsiarstvo, pošta. Výhodou je dobré napojenie na R1 a D1, autobusové aj vlakové spojenie. Lokalita poskytuje kvalitné bývanie v tichej časti obce, len pár minút jazdy autom do Trnavy. CENA: 239.500,- EUR v štádiu HOLODOM
Predaj - rodinný dom - Krásny, 5-izbový rodinný dom…
rodinný dom, Tichá, Križovany nad Dudváhom, Trnava - Krásny, 5-izbový rodinný dom Popis: Ponúkame na predaj krásnu a dokončenú novostavbu 5-izbového, dvojpodlažného, rodinného domu v obci Kroižovany nad Dudváhom, s výbornou dostupnosťou do Trnavy. Tehlová novostavba je súčasťou dvojdomu, vyhotovená do štádia holodom z kvalitných materiálov a pripravená na dokončenie štandardu podľa Vašich predstáv. Podlahová plocha domu je 128,60 m². K domu prislúcha pozemok o výmere 347 m². Domy sú od seba oddelené protihlukovou izoláciou so samostatnými obvodovomi stenami. » DISPOZÍCIA: 1. NP: - vstupná chodba - kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou - technická miestnosť - izba - sklad pod schodiskom - obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou - terasa 2.NP: - schodisko - chodba - kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, dvojumývadlom a toaletou - spálňa so šatníkom - detská izba - detská izby s výstupom na balkón » TECHNICKÉ PARAMETRE: + Zastavaná plocha 85,70 m2 + Obvodové múry z tehly hrúbky 300 mm + Priečky z tehly hrúbky 140 mm + Zateplenie obvodový stien - polystyrén hr. 170 mm + Izolácia strechy - Fatrafol + Interiérové sadrové omietky + 2x interiérový biely náter + Sadrokartónový strop + Podlahové kúrenie + Príprava na exteriérové žalúzie s el. ovládaním + Príprava na fotovoltaiku - možnosť dokončenia a odovzdania domu s fotovoltaikou » LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej časti obce Križovany nad Dudváhom, len pár minút jazdy autom do Trnavy. Obec poskytuje veľmi dobrú občiansku vybavenosť - materská aj základná škola, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, mäsiarstvo, pošta, autobusové aj vlakové spojenie. Výhodou je rýchle napojenie na diaľnicu D1 a R1. » CENA: 239 000 € je vrátane kompletného právneho servisu, prevodu vlastníckych práv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby Vám bezplatne zabezpečíme financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru. Srdečne Vás pozývam na obhliadku, ktorá je možná 7 dní v týždni. Raz vidieť je viac ako 100 krát počuť :) ______________________ Oslovila Vás táto nehnuteľnosť? Neváhajte ma kontaktovať. Veronika Dedáčková ☏ Počet izieb: 5.izbový Celková úžitková plocha m2: 128.6 Plocha obytnej časti m2: 128.6 Výmera pozemku m2: 347 Zastavaná plocha m2: 85.7 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod, Internet Kúrenie: Podlahové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Firemné Garáž: Nie Terasa: Áno Možnosti využitia: Trvalé bývanie Energetický certifikát budovy: Trieda A Energetický certifikát - (VYKUROVANIE): Trieda A Energetický certifikát - (Príprava TUV): Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Veronika Dedáčková v.dedackova@
Moderná novostavba 5-izbového domu v obci Križovany nad Dudv
Ponúkame na predaj modernú novostavbu rodinného domu v obci Križovany nad Dudváhom v príjemnej novovybudovanej lokalite Záhumenské, s výbornou dostupnosťou do mesta Trnava. Dom je súčasťou dvojdomu a stojí na pozemku s výmerou 347 m2. Jeho zastavaná plocha je 85,7 m2 a obytná plocha je 128,6 m2. Jedná sa o 5-izbový rodinný dom s výborným dispozičným riešením. Na prízemí domu sa nachádza zádverie, obývacia izba, kuchyňa s jedálňou, samostatná izba, kúpeľňa, technická miestnosť a sklad. Na poschodí nájdete ďalšie dve izby, rodičovskú spálňu so šatníkom, kúpeľňu s vaňou a toaletou a balkón. Pred domom sú k dispozícii tri parkovacie miesta. Dom je postavený z tehly s hrúbkou 300 mm, zateplený fasádnym polystyrénom s hrúbkou 170 mm a kvalitnou izoláciou strechy Fatrafol. Rodinné domy dvojdomu sú od seba oddelené protihlukovou izoláciou so samostatnými obvodovými stenami. Výhodou domu je tiež príprava chráničiek pre fotovoltaiku  a možnosť realizácie, poprípade odovzdania domu už aj s fotovoltaikou. Priečky v dome sú tehlové s hrúbkou 140 mm. Vnútorné omietky sú sadrové s bielym náterom. V dome je predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie. Vykurovanie domu je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením. Je napojený na inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia) a optický internet. Dom bude vyhotovený do štádia holodom. Pozemok je rovinatý a vedie k nemu asfaltová príjazdová cesta. Dom sa nachádza v príjemnej novšej, no z časti dobudovanej štvrti s novostavbami v centre obce Križovany nad Dudváhom, ktorá sa nachádza len 8 km od Trnavy s dobrou dostupnosťou na mestský obchvat a diaľnicu. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci nájdete základnú školu, materskú škôlku, poštu, reštauráciu a potraviny. Nová lokalita Záhumenské poskytuje kvalitné bývanie v tichej časti obce, len pár minút jazdy autom do Trnavy. Ak hľadáte priestranný rodinný dom s kvalitným spracovaním v tichom, radi Vám dohodneme obhliadku. Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@, tel.: Cena nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej odmeny je 239 000,-Eur. V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.
EXKLUZÍVNE Novostavba 4izb RD v Križovanoch nad Dudváhom
RK CASMAR ponúka na predaj moderný samostatne stojaci rodinný dom v obci Križovany nad Dudváhom, len pár minút jazdy autom od krajského mesta Trnava. Novostavba RD je postavená na pozemku s rozlohou 564m2. Podlahová plocha je 111,57m2 a zastavaná plocha je 141,13m2. Rodinný dom bude vyhotovený v štádiu holodom s použitím kvalitných materiálov, s pripojením na inžinierske siete (voda, elektrina, kanalizácia). Dokončenie RD bude v prvom štvrťroku 2023. Dispozícia domu: - zádverie - chodba - izba - kuchyňa s jedálenskou časťou - obývacia izba - chodba - izba - samostatná toaleta - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom aj s toaletou - spálňa Materiály a vyhotovenie stavby: RD je postavený z tehly s hrúbkou 300 mm, zateplenie obvodových stien – polystyrén: hrúbka 170 mm, sadrové omietky. Vykurovanie je podlahové, zabezpečené tepelným čerpadlom (ktorý má aj funkciu chladenia), vonkajší nemrznúci ventil, súčasťou je aj predpríprava na krb. Súčasťou je aj príprava pre vonkajšie žalúzie s elektrickým ovládaním, predpríprava na kamerový systém, predpríprava na vonkajšie osvetlenie okolo celého domu. Do RD je dotiahnutý aj optický kábel. Obec Križovany nad Dudváhom poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza zdravotné stredisko, pošta, základná škola, materská škola, lekáreň, potraviny, mäsiarstvo, autobusová zastávka a vlaková stanica. Nová lokalita rodinných domov poskytuje plnohodnotné bývanie v tichej časti obce, no zároveň ste iba pár minút jazdy autom od mesta Trnava. Výhodou je rýchle napojenie na R1/D1. Cena nehnuteľnosti: 258 900 €. V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Zaujal Vás tento dom a máte svoju nehnuteľnosť, ktorú by ste v prípade kúpy potrebovali predať? V tom prípade ste na správnom mieste nakoľko pri kúpe tohto domu je možná aj zámena za Vašu nehnuteľnosť s prípadným doplatkom. Bližšie info na tel.č.: Mgr. Simona Belianska (belianska@) © Text, video aj foto - dokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
EXKLUZÍVNE Novostavba 4izb RD v Križovanoch nad Dudváhom
EXKLUZÍVNE!!!RK CASMAR ponúka na predaj moderný samostatne stojaci rodinný dom v obci Križovany nad Dudváhom, len pár minút jazdy autom od krajského mesta Trnava. Novostavba RD je postavená na pozemku s rozlohou 382m2 (22x18m). Podlahová plocha je 92,26m2, zastavaná plocha je 118,55m2. Rodinný dom je vyhotovený v štádiu holodom s použitím kvalitných materiálov, s pripojením na inžinierske siete (voda, elektrina, kanalizácia). Dispozícia domu: - zádverie - chodba - tri samostatné izby - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou - technická miestnosť s toaletou - obývacia izba s výstupom na terasu - kuchyňa so špajzou Materiály a vyhotovenie stavby: RD je postavený z tehly s hrúbkou 300 mm, zateplenie obvodových stien – polystyrén: hrúbka 170 mm, sadrové omietky. Vykurovanie je podlahové, zabezpečené tepelným čerpadlom (ktorý má aj funkciu chladenia), vonkajší nemrznúci ventil. Súčasťou je aj príprava pre vonkajšie žalúzie s elektrickým ovládaním, predpríprava na kamerový systém, predpríprava na vonkajšie osvetlenie okolo celého domu. Do RD je dotiahnutý aj optický kábel. Obec Križovany nad Dudváhom poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza zdravotné stredisko, pošta, základná škola, materská škola, lekáreň, potraviny, mäsiarstvo, autobusová zastávka a vlaková stanica. Nová lokalita rodinných domov poskytuje plnohodnotné bývanie v tichej časti obce, no zároveň ste iba pár minút jazdy autom od mesta Trnava. Výhodou je rýchle napojenie na R1/D1. Cena nehnuteľnosti: 234 900 €. V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Zaujal Vás tento dom a máte svoju nehnuteľnosť, ktorú by ste v prípade kúpy potrebovali predať? V tom prípade ste na správnom mieste nakoľko pri kúpe tohto domu je možná aj zámena za Vašu nehnuteľnosť s prípadným doplatkom. Bližšie info na tel.č.: Mgr. Simona Belianska (belianska@) © Text, video aj foto - dokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.