inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj novostavby RD v obci Melčice- Lieskové

Kategória: Domy

RE/MAX ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v obci Melčice -Lieskové.

Jedná sa o 4 izbový, samostatne stojaci bungalov s úžitkovou plochou 112 m2, ležiaci na pozemku o výmere 561 m2. Dom je súčasťou novovytvorenej obytnej zóny v príjemnom prostredí.

Dispozícia domu: Hlavný vstup vedie do predsiene, ktorá otvára dispozíciu objektu v podobe troch obytných izieb, hygienického a technického zázemia, kuchynského kúta s obývacou izbou a vonkajšou terasou prístupnou z obývacej izby. Podkrovie sa dá využiť na odkladanie napr. sezónnych vecí.
ZÁKLADY
- základové pásy
- základová doska
- Murivo HELUZ hr. 300 mm
- zateplenie -polystyrén 150mm
- interiérové priečky HELUZ hr. 115 mm
STRECHA
- väzníkový krov
- valbová strecha
- tepelná izolácia strechy minerálnou vlnou hr. 200 mm
- betónová strešná krytina TERRAN
OKNÁ
- plastové izolačné
- vnútorné parapety – plastové
- vstupné hliníkové dvere s výplňou
ROZVODY
- elektroinštalačné rozvody a domový rozvádzač
- vypínače a zásuvky
- bleskozvod
- kanalizačné rozvody
- vodovodné rozvody plast-hliník)
- zabudovaný systém na závesné WC podomietkový systém
VYKUROVANIE
- plynové podlahové kúrenie
- príprava na tepelné čerpadlo
- príprava na klimatizáciu

Melčice- Lieskové je obec s kompletným občianskym vybavením. V obci sa nachádza základná škola, zdravotné stredisko a má vyhovujúce dopravné spojenie do väčších miest v okolí ako Trenčín a Nové Mesto nad Váhom.

V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.
Predaj novostavby RD v obci Melčice- Lieskové
Podobné inzeráty
Predaj 4 izbového RD 2 v obci Melčice- Lieskové
RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom (v stave holodom) v obci Melčice- Lieskové. Ide o novostavbu bungalovu v radovej zástavbe s úžitkovou plochou 102 m2, ležiaci na pozemku o výmere 470 m2. Momentálne sa venujeme dokončeniu interiéru do stavu holodom. Dom je súčasťou novovytvorenej obytnej zóny. Pokiaľ hľadáte miesto na bývanie, kde sa deti môžu bezstarostne hrať na uzavretej ulici a mať za susedov príjemných ľudí, odporúčam toto príjemné miesto a kvalitnú stavbu vidieť. Dispozícia domu: Hlavný vstup vedie do predsiene, ktorá otvára dispozíciu objektu v podobe troch obytných izieb, hygienického a technického zázemia, kuchynského kúta s obývacou izbou a vonkajšou terasou prístupnou z obývacej izby. ZÁKLADY - základové pásy - základová doska - Murivo HELUZ hr. 300 mm - zateplenie -polystyrén 150 mm - interiérové priečky HELUZ hr. 115 mm STRECHA - väzníkový krov - valbová strecha - tepelná izolácia strechy minerálnou vlnou hr. 200 mm - betónová strešná krytina TERRAN OKNÁ - plastové izolačné - vnútorné parapety – plastové - vstupné hliníkové dvere s výplňou ROZVODY - elektroinštalačné rozvody a domový rozvádzač vypínače a zásuvky - bleskozvod - kanalizačné rozvody - vodovodné rozvody plast-hliník) - zabudovaný systém na závesné WC podomietkový systém VYKUROVANIE - plynové podlahové kúrenie Dom sa predáva v stave holodom, predpokladaný termín odovzdania je marec 2023. Melčice- Lieskové je obec s kompletným občianskym vybavením. V obci sa nachádza základná škola, zdravotné stredisko a má vyhovujúce dopravné spojenie do väčších miest v okolí ako Trenčín a Nové Mesto nad Váhom. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.
Predaj 4 izbového RD 1 v obci Melčice- Lieskové
RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom (v stave holodom) v obci Melčice- Lieskové. Ide o novostavbu bungalovu v radovej zástavbe s úžitkovou plochou 102 m2, ležiaci na pozemku o výmere 744 m2. Dom je súčasťou novovytvorenej obytnej zóny. Pokiaľ hľadáte miesto na bývanie, kde sa deti môžu bezstarostne hrať na uzavretej ulici a mať za susedov príjemných ľudí, odporúčam toto príjemné miesto a kvalitnú stavbu vidieť. Dispozícia domu: Hlavný vstup vedie do predsiene, ktorá otvára dispozíciu objektu v podobe troch obytných izieb, hygienického a technického zázemia, kuchynského kúta s obývacou izbou a vonkajšou terasou prístupnou z obývacej izby. ZÁKLADY - základové pásy - základová doska - Murivo HELUZ hr. 300 mm - zateplenie -polystyrén 150 mm - interiérové priečky HELUZ hr. 115 mm STRECHA - väzníkový krov - valbová strecha - tepelná izolácia strechy minerálnou vlnou hr. 200 mm - betónová strešná krytina TERRAN OKNÁ - plastové izolačné - vnútorné parapety – plastové - vstupné hliníkové dvere s výplňou ROZVODY - elektroinštalačné rozvody a domový rozvádzač vypínače a zásuvky - bleskozvod - kanalizačné rozvody - vodovodné rozvody plast-hliník - zabudovaný systém na závesné WC podomietkový systém VYKUROVANIE - plynové podlahové kúrenie Dom sa predáva v stave holodom, predpokladaný termín odovzdania je december 2022. Melčice- Lieskové je obec s kompletným občianskym vybavením. V obci sa nachádza základná škola, zdravotné stredisko a má vyhovujúce dopravné spojenie do väčších miest v okolí ako Trenčín a Nové Mesto nad Váhom. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.
Predaj 4 izbového RD 4 v obci Melčice- Lieskové
RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom (v stave holodom) v obci Melčice- Lieskové. Ide o novostavbu bungalovu v radovej zástavbe s úžitkovou plochou 102 m2, ležiaci na pozemku o výmere 478 m2. Dom je súčasťou novovytvorenej obytnej zóny. Pokiaľ hľadáte miesto na bývanie, kde sa deti môžu bezstarostne hrať na uzavretej ulici a mať za susedov príjemných ľudí, odporúčam toto príjemné miesto a kvalitnú stavbu vidieť. Momentálne pracujeme na dokončení interiéru do stavu holodom. Dispozícia domu: Hlavný vstup vedie do predsiene, ktorá otvára dispozíciu objektu v podobe troch obytných izieb, hygienického a technického zázemia, kuchynského kúta s obývacou izbou a vonkajšou terasou prístupnou z obývacej izby. ZÁKLADY - základové pásy - základová doska - Murivo HELUZ hr. 300 mm - zateplenie -polystyrén 150 mm - interiérové priečky HELUZ hr. 115 mm STRECHA - väzníkový krov - valbová strecha - tepelná izolácia strechy minerálnou vlnou hr. 200 mm - betónová strešná krytina TERRAN OKNÁ - plastové izolačné - vnútorné parapety – plastové - vstupné hliníkové dvere s výplňou ROZVODY - elektroinštalačné rozvody a domový rozvádzač vypínače a zásuvky - bleskozvod - kanalizačné rozvody - vodovodné rozvody plast-hliník) - zabudovaný systém na závesné WC podomietkový systém VYKUROVANIE - plynové podlahové kúrenie Dom sa predáva v stave holodom, predpokladaný termín odovzdania je marec 2023. Melčice- Lieskové je obec s kompletným občianskym vybavením. V obci sa nachádza základná škola, zdravotné stredisko a má vyhovujúce dopravné spojenie do väčších miest v okolí ako Trenčín a Nové Mesto nad Váhom. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.
Predaj 4 izbového RD3  v obci Melčice- Lieskové
RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom (v stave holodom) v obci Melčice- Lieskové. Ide o novostavbu bungalovu v radovej zástavbe s úžitkovou plochou 102 m2, ležiaci na pozemku o výmere 477 m2. Dom je súčasťou novovytvorenej obytnej zóny. Pokiaľ hľadáte miesto na bývanie, kde sa deti môžu bezstarostne hrať na uzavretej ulici a mať za susedov príjemných ľudí, odporúčam toto príjemné miesto a kvalitnú stavbu vidieť. Momentálne dokončujeme interiér do stavu holodom. Dispozícia domu: Hlavný vstup vedie do predsiene, ktorá otvára dispozíciu objektu v podobe troch obytných izieb, hygienického a technického zázemia, kuchynského kúta s obývacou izbou a vonkajšou terasou prístupnou z obývacej izby. ZÁKLADY - základové pásy - základová doska - Murivo HELUZ hr. 300 mm - zateplenie -polystyrén 150 mm - interiérové priečky HELUZ hr. 115 mm STRECHA - väzníkový krov - valbová strecha - tepelná izolácia strechy minerálnou vlnou hr. 200 mm - betónová strešná krytina TERRAN OKNÁ - plastové izolačné - vnútorné parapety – plastové - vstupné hliníkové dvere s výplňou ROZVODY - elektroinštalačné rozvody a domový rozvádzač vypínače a zásuvky - bleskozvod - kanalizačné rozvody - vodovodné rozvody plast-hliník) - zabudovaný systém na závesné WC podomietkový systém VYKUROVANIE - plynové podlahové kúrenie Dom sa predáva v stave holodom, predpokladaný termín odovzdania je marec 2023. Melčice- Lieskové je obec s kompletným občianskym vybavením. V obci sa nachádza základná škola, zdravotné stredisko a má vyhovujúce dopravné spojenie do väčších miest v okolí ako Trenčín a Nové Mesto nad Váhom. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad kúpnych zmlúv PRÁVNIKOM - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.
Na predaj 4 izbový bungalov v obci Melčice - Lieskové
Hľadáte modernú novostavbu bungalovu s dostatočne veľkým pozemkom? Ponúkam Vám na predaj 4 izbový bungalov v radovej zástavbe s pozemkom o výmere 477 m2 v obci Melčice - Lieskové. Obec sa rozprestiera v Považskom podolí na úpätí Malých Karpát s dostatkom prírody a zelene. Samotný dom má rozlohu 102 m2 úžitkovej plochy, ktorý Vám poskytne komfort pre viacčlennú rodinu. Dom je postavený z tehly Heluz hrúbka 300 mm, zateplený fasádnym polystyrénom 150 mm, interiérové priečky Heluz 115 mm. Valbová strecha, väzníkovy krov, tepelná izolácia strechy minerálnou vlnou hr. 200 mm, betónová strešná krytina Terran. Vykurovanie plynové podlahové kúrenie. Rozloha pozemku 477 m2 je dostačujúca pre bazén, posedenie pri grile ako aj detské ihrisko. Lokalita a občianska vybavenosť: - obec Melčice - Lieskové ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - potraviny, pohostinstvo, pošta, základna škola, futbalové ihrisko, obecný úrad, zdravotné stredisko, lekáreň, materská škôlka, prímestské dopravné spojenie - vzdialenosť autom do Trenčína 11 min, Nové Mesto nad Váhom 14 min, výjazd na D1 11 min., Dipozícia domu: - vstupná chodba - izba - izba - technická miestnosť - toaleta - kúpeľňa s toaletou - obývacia izba prepojená s kuchyňou - izba Výhody: - možnosť si dozariadiť podľa vlastných predstáv - novostavba - novo vzniknutá lokalita Termín dokončenia je naplánovaný na apríl 2023. 3D prehliadka nehnuteľnosti: Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 199.000,- EUR. Obhliadku s Vami rada zrealizuje a po nehnuteľnosti Vás prevedie Zuzana Kobzová. Neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si termín, ktorý Vám bude vyhovovať. Zuzana Kobzová NEWHOUSE REALITY zuzana.kobzova@ U nás neplatíte už žiadne ďalšie poplatky. Profesionálny realitný servis je pre nás samozrejmosťou. Vďaka modernému prístupu a inovatívnym technológiam sa stáva proces predaja našich nehnuteľností veľmi dynamický. Zaujala Vás naša nehnuteľnosť? Aj vy túžite bývať vo vlastnom? Potrebujete vyriešiť financovanie kúpy novej nehnuteľnosti? Našim klientom ponúkame kompletné a rýchle vybavenie hypotekárneho úveru, BEZ poplatkov.
Na predaj 4 izbový bungalov v obci Melčice - Lieskové
Hľadáte modernú novostavbu bungalovu s dostatočne veľkým pozemkom? Ponúkam Vám na predaj 4 izbový bungalov v radovej zástavbe s pozemkom o výmere 477 m2 v obci Melčice - Lieskové. Obec sa rozprestiera v Považskom podolí na úpätí Malých Karpát s dostatkom prírody a zelene. Samotný dom má rozlohu 102 m2 úžitkovej plochy, ktorý Vám poskytne komfort pre viacčlennú rodinu. Dom je postavený z tehly Heluz hrúbka 300 mm, zateplený fasádnym polystyrénom 150 mm, interiérové priečky Heluz 115 mm. Valbová strecha, väzníkovy krov, tepelná izolácia strechy minerálnou vlnou hr. 200 mm, betónová strešná krytina Terran. Vykurovanie plynové podlahové kúrenie. Rozloha pozemku 477 m2 je dostačujúca pre bazén, posedenie pri grile ako aj detské ihrisko. Lokalita a občianska vybavenosť: - obec Melčice - Lieskové ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - potraviny, pohostinstvo, pošta, základna škola, futbalové ihrisko, obecný úrad, zdravotné stredisko, lekáreň, materská škôlka, prímestské dopravné spojenie - vzdialenosť autom do Trenčína 11 min, Nové Mesto nad Váhom 14 min, výjazd na D1 11 min., Dipozícia domu: - vstupná chodba - izba - izba - technická miestnosť - toaleta - kúpeľňa s toaletou - obývacia izba prepojená s kuchyňou - izba Výhody: - možnosť si dozariadiť podľa vlastných predstáv - novostavba - novo vzniknutá lokalita Termín dokončenia je naplánovaný na apríl 2023. 3D prehliadka nehnuteľnosti: Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 199.000,- EUR. Obhliadku s Vami rada zrealizuje a po nehnuteľnosti Vás prevedie Zuzana Kobzová. Neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si termín, ktorý Vám bude vyhovovať. Zuzana Kobzová NEWHOUSE REALITY zuzana.kobzova@ U nás neplatíte už žiadne ďalšie poplatky. Profesionálny realitný servis je pre nás samozrejmosťou. Vďaka modernému prístupu a inovatívnym technológiam sa stáva proces predaja našich nehnuteľností veľmi dynamický. Zaujala Vás naša nehnuteľnosť? Aj vy túžite bývať vo vlastnom? Potrebujete vyriešiť financovanie kúpy novej nehnuteľnosti? Našim klientom ponúkame kompletné a rýchle vybavenie hypotekárneho úveru, BEZ poplatkov.