inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj obchodné zastúpenie distribúcia rozvoz

Kategória: Sprostredkovateľské služby

Ponúkame predaj, obchodné zastúpenie alebo skladovanie Vašich produktov, prípadne rozvoz dodávkou

nový priestor v Seredi
vysokozdvižný vozík
doprava po celej SR i mimo
zodpovedný prístup
dlhodobá spolupráca

Predaj obchodné zastúpenie distribúcia rozvoz
Podobné inzeráty
Štiepane palivove drevo Brekov
Ponúkame kvalitne bukove štiepane palivové drevo Rozvoz v kontajneroch 6 a 12 metrov sypaných Cena za 1 meter 68e, dĺžka 33cm. 25cm príplatok 3e za 1meter. Cena za dopravu dohodou Platí pre okresy Humenné,Michalovce,Sobrance,Trebišov,Stropkov,Vranov,Snina
Drevoplastové – drevokompozitné – wpc  terasy , ploty, obkla
Predám za výborné ceny bez údržbové (netreba natierať, penetrovať) drevoplastové (drevokompozitné) WPC materiály na terasy, chodníky, balkóny, obklady stien, ploty, brány ..... s príslušenstvom (podkladné hranoly, nerezové klipy, nerezové vruty, lemovacie lišty.....). Napr.terasové dosky prierezu 150x25 mm sú v dĺžke 2900 mm – od 21,50 Eur/ks a dĺžke 5000 mm – od 37,50 Eur/ks, terasová drevoplastová dlaždica 300*300*20 mm – od 4,20 Eur/ks .......... Rozvoz po celej SR zabezpečím. Viac na Tovar je skladom – ihneď k odberu. Pre aktuálnu ponuku ma kontaktujte.
Drevoplastové – drevokompozitné – wpc  terasy , ploty, obkla
Predám za výborné ceny bez údržbové (netreba natierať, penetrovať) drevoplastové (drevokompozitné) WPC materiály na terasy, chodníky, balkóny, obklady stien, ploty, brány ..... s príslušenstvom (podkladné hranoly, nerezové klipy, nerezové vruty, lemovacie lišty.....). Napr.terasové dosky prierezu 150x25 mm sú v dĺžke 2900 mm – od 24,50 Eur/ks a dĺžke 5000 mm – od 43,00 Eur/ks, terasová drevoplastová dlaždica 300*300*20 mm – od 4,20 Eur/ks .......... Rozvoz po celej SR za úhradu zabezpečím. Viac na Tovar je skladom – ihneď k odberu. Pre aktuálnu ponuku ma kontaktujte.
Štiepane palivove drevo Brekov
Ponúkame kvalitne bukove štiepane palivové drevo Rozvoz v kontajneroch 6 a 12 metrov sypaných Cena za 1 meter 65e, dĺžka 33cm. 25cm príplatok 3e za 1meter. Cena za dopravu dohodou Platí pre okresy Humenné,Michalovce,Sobrance,Trebišov,Stropkov,Vranov,Snina
VIRTUÁLNA ASISTENTKA PRE ŽIVNOSTNÍKOV A OBCHODNÉ SPOLOČNOSTI
Hľadáte odbornú virtuálnu asistentku? Táto ponuka je pre každú obchodnú spoločnosť a živnostníka, ktorý potrebuje pomôcť s administratívou a so sociálnymi sieťami. Prosím kontaktujte ma emailom. Ďakujem.
Europalety na predaj
Europaleta tmavá, svetla na predaj. Dostatočne množstvo na sklade pre vašu firmu. Ohľadne cien poprosím email: kosice.palety@ Sídlime v Košiciach na Jazernej ulici. Mame záujem aj o kúpu vašich paliet za rozumnú cenu, kontaktujte ma telefonicky : .