inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj - Pixel 6a kryt Spigen Liquid Air (nový)

Kategória: Kryty

Odber po dohode. LEN VOLAŤ poprosím !
Ďakujem.
Predaj - Pixel 6a kryt Spigen Liquid Air (nový)
Podobné inzeráty
Spigen Liquid Air Armor, na iPhone 7, 8, SE (2020), SE (2022
Predám SPIGEN Liquid Air Armor kryt/obal/puzdro/cover/bumper, ktorý pasuje na iPhone 7, 8, SE 2.gen.(2020), SE 3.gen.(2022). Obal bol krátko použivaný, je bez poškodení, nikdy nespadol. Plnohodnotná ochrana telefónu, puzdro je dokonale prispôsobené zariadeniu, má minimalistický dizajn a neobmedzuje prístup k externým portom. Podporuje bezdrôtové nabíjanie. Cena: 7 Eur Pošlem aj poštou.
Puzdro Spigen Liquid Air čierne na Google Pixel 6a
Predám krásne minimalistické a odolné puzdro / kryt Spigen Liquid Air čierne na Google Pixel 6a, kupované v júli 2022 na - v záruke s dokladom, v pôvodnom balení a nikdy nepoužité - v 100% stave. Košice Humenné osobne, pošlem aj na dobierku. Cena 10 €.
Kryt Spigen Ultra Hybrid Clear + Spigen sklo
Na Google Pixel 6, čítať pozorne! Ahojte, predam priehľadný kryt a 1ks ochranného skla od značky Spigen. V balení boli 2ks skla ale jedno som použil na svoj Pixel ktorý som ale vrátil s dôvodu chyby displeja a nakoniec sa rozhodol pre iny mobil. Kryt bol na mobile 2 dni čiže je podstate nový. Odtlačok prsta po aplikovaní skla fungoval bezproblemov. Píšte mail, číslo v inzerate nepouzivam, reagujem okamžite. Pôvodná cena 45€, kúpené v Alze. Ak bude potrebné, fakturu pošlem. Najlepšie osobne stretnutie.
Spigen Liquid Air Armor, na iPhone 7, 8, SE (2020), SE (2022
Predám SPIGEN Liquid Air Armor kryt/obal/puzdro/cover/bumper, ktorý pasuje na iPhone 7, 8, SE (2020), SE (2022). Obal bol krátko použivaný, je bez poškodení, nikdy nespadol. Plnohodnotná ochrana telefónu, puzdro je dokonale prispôsobené zariadeniu, má minimalistický dizajn a neobmedzuje prístup k externým portom. Podporuje bezdrôtové nabíjanie. Cena: 8 Eur Pošlem aj poštou.
Spigen Liquid Air Armor, na iPhone 7, 8, SE (2020), SE (2022
Predám SPIGEN Liquid Air Armor kryt/obal/puzdro/cover/bumper, ktorý pasuje na iPhone 7, 8, SE 2.gen.(2020), SE 3.gen.(2022). Obal bol krátko použivaný, je bez poškodení, nikdy nespadol. Plnohodnotná ochrana telefónu, puzdro je dokonale prispôsobené zariadeniu, má minimalistický dizajn a neobmedzuje prístup k externým portom. Podporuje bezdrôtové nabíjanie. Cena: 8 Eur Pošlem aj poštou.
Spigen S21 Ultra 5G LIQUID AIR
Predám čisto nové, nikdy nepoužívané púzdro Spigen LIQUID AIR na telefón Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. V originálnej krabičke. Osobný odber v NR alebo poštou.