inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ podnikateľského objektu v obci Čifáre, okres Nitra.

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj podnikateľský objekt bývalej pekárne v obci Čifáre, ktorá je vzdialená 5km od mesta Vráble, 30km od mesta Nitra a 15km od mesta Levice.

Podnikateľský objekt sa skladá z:
1.) viacpodlažnej budovy bývalej pekárne (1NP-604m2 / 2NP-285m2)
2.) Garáže(1NP-89m2)
3.) Vyasfaltovanej plochy v prednej časti areálu (cca 900m2)
4.) Trávnatej plochy v zadnej časti areálu (cca 2400m2)

Celková rozloha areálu: cca 4000m2

Uvedený objekt bol napojený na elektrickú energiu, plyn a vodovod, pričom momentálne sú merače odpojené a je potrebné opätovné pripojenie. Objekt má aj vlastnú studňu a vlastnú žumpu, nakoľko v obci nie je kanalizácia.

Bližšie info telefonicky prípadne pri osobnom stretnutí.

Zľava z ceny možná pri osobnom stretnutí za predpokladu rýchlej a férovej dohody.

V prípade záujmu uvedený objekt ponúkam aj na dlhodobý prenájom vo výške nájomného 2.000,- Eur / mesiac bez energií.

REALITNÉ KANCELÁRIE NEVOLAŤ!
PREDAJ podnikateľského objektu v obci Čifáre, okres Nitra.
Podobné inzeráty
PREDAJ podnikateľského objektu v obci Čifáre, okres Nitra.
Ponúkam na predaj podnikateľský objekt bývalej pekárne v obci Čifáre, ktorá je vzdialená 5km od mesta Vráble, 30km od mesta Nitra a 15km od mesta Levice. Podnikateľský objekt sa skladá z: 1.) viacpodlažnej budovy bývalej pekárne (1NP-604m2 / 2NP-285m2) 2.) Garáže(1NP-89m2) 3.) Vyasfaltovanej plochy v prednej časti areálu (cca 900m2) 4.) Trávnatej plochy v zadnej časti areálu (cca 2400m2) Celková rozloha areálu: cca 4000m2 Uvedený objekt bol napojený na elektrickú energiu, plyn a vodovod, pričom momentálne sú merače odpojené a je potrebné opätovné pripojenie. Objekt má aj vlastnú studňu a vlastnú žumpu, nakoľko v obci nie je kanalizácia. Bližšie info telefonicky prípadne pri osobnom stretnutí. Zľava z ceny možná pri osobnom stretnutí za predpokladu rýchlej a férovej dohody. V prípade záujmu uvedený objekt ponúkam aj na dlhodobý prenájom vo výške nájomného 1.500,- Eur / mesiac bez energií. REALITNÉ KANCELÁRIE NEVOLAŤ!
PREDAJ podnikateľského objektu v obci Čifáre, okres Nitra.
Ponúkam na predaj podnikateľský objekt bývalej pekárne v obci Čifáre, ktorá je vzdialená 5km od mesta Vráble, 30km od mesta Nitra a 15km od mesta Levice. Podnikateľský objekt sa skladá z: 1.) viacpodlažnej budovy bývalej pekárne (1NP-604m2 / 2NP-285m2) 2.) Garáže(1NP-89m2) 3.) Vyasfaltovanej plochy v prednej časti areálu (cca 900m2) 4.) Trávnatej plochy v zadnej časti areálu (cca 2400m2) Celková rozloha areálu: cca 4000m2 Uvedený objekt bol napojený na elektrickú energiu, plyn a vodovod, pričom momentálne sú merače odpojené a je potrebné opätovné pripojenie. Objekt má aj vlastnú studňu a vlastnú žumpu, nakoľko v obci nie je kanalizácia. Bližšie info telefonicky prípadne pri osobnom stretnutí. Zľava z ceny možná pri osobnom stretnutí za predpokladu rýchlej a férovej dohody. REALITNÉ KANCELÁRIE NEVOLAŤ!
Výrobná hala na predaj, Čifáre, pozemok 1312 m2
Ak chcete investovať do nehnuteľnosti, ktorú viete následne prenajímať, alebo hľadáte miesto pre Vaše podnikanie, čítajte ďalej... Exkluzívne v zastúpení majiteľa Vám ponúkam na predaj výrobnú halu v centre obce Čifáre. Suchá nepodpivničená hala v centre obce je vhodná na výrobné alebo skladovacie účely, bola postavená v roku 1996 a má nasledovné dispozičné riešenie – 2 samostatné haly s plochou 129 m2 a 46 m2, zádverie, sociálne zariadenia, prístrešok šírky 2,5 m po celej dĺžke haly. Haly majú výšku 3m. Výrobná hala je postavená z tvárnic Ypor, strecha je plechová, okná drevené. Podlaha v halách je betón, v soc. zariadení keramická dlažba. Vo výrobnej časti je na strope protipožiarna úprava, dosky s hrúbkou 25 mm. Vstupné dvere majú šírku 1,55m. Inžinierske siete 220/380V, príprava na 20kWh, verejná voda pripojená, plyn v dosahu. Odkanalizovanie je do žumpy 10 m3. Na pozemku je vlastná kopaná studňa. Celková rozloha oploteného pozemku je 1312 m2. Pozemok je rožný, prístupný z dvoch strán. Na pozemku je tiež starší rodinný dom/štvorec/ v pôvodnom neudržiavanom stave. Postavený je z pálenej tehly, okná drevené dvojité, podlahy betón a v časti keramická dlažba. IS - elektrika 220/380V, obecná voda, plyn v dosahu. Po nutnej kompletnej rekonštrukcii vhodný ako rodinný dom, administratívna budova, predajňa a pod. Obec Čifáre leží na hlavnom cestnom ťahu Nitra-Levice, výborná dostupnosť do okolitých miest, Vráble 6 km, Levice 17 km, Nitra 28 km. AE Mochovce je vzdialená 7 km. Na nehnuteľnosti nie je vypracovaný energetický certifikát. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle alebo píšte na golhova.jana@, rada Vám zodpoviem na všetky otázky ohľadom tejto ponuky a dohodneme si termín obhliadky. Všetky naše ponuky nájdete na alebo na FB: FLEM, sro - predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností. Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V
PRENÁJOM, PRIESTORY, SKLAD, BB, Zvolenská cesta, 100m2
Ponúkame na prenájom PREVÁDZKOVÝ PRIESTOR so skladom alebo SKLAD, ktorý sa nachádza v meste Banská Bystrica, RADVAŇ, ulica - ZVOLENSKÁ CESTA. Priestor alebo samostatne stojaci objekt sa nachádza v priemyselnom objekte s blízkosťou centra mesta na prízemí (vstup v zadnej časti od hlavnej cesty). Ďalšími výhodami - LOKALITA - nachádza sa na frekventovanej križovatke s priamym napojením na R1 smer ZVOLEN A BANSKÁ BYSTRICA. Taktiež rýchly prístup do centra mesta, resp. mestskej časti Radvaň. V blízkosti budovy sa nachádzajú priemyselné zóny. PARKOVANIE: Možnosť využitia vonkajšieho parkovacieho státia priamo pred objektom. Možnosť využitia parkovania aj s väčším autom v zadnej časti objektu pri vstupe do skladu. Dá sa dohodnúť aj na viac, resp. menej parkovacích miest, resp. miesta na uskladnenie. Všetko už je na dohode priamo s majiteľom. Rozmery objektu 15,40m x 6,55m. Celková výmera 100,87 m2 + možnosť prenájmu okolia objektu (spevnené plochy), resp. parkovacie plochy za DOPLATOK. Samozrejme všetko už je na dohode priamo s majiteľom. Na prípadný prenájom okolo objektu je dostatočná plocha. RAMPA: z parkoviska zo zadnej časti objektu je prístupná rampa na nakladanie tovaru priamo do skladu. VSTUP: do objektu je možné z troch strán: 1. rampa zo zadnej časti objektu 2. z bočnej strany časti objektu - otváracia brána 3. vstup zo zadnej časti (po schodoch) DISPOZÍCIA: vstup do priestrannej hlavnej miestnosti cez rampu alebo cez otváraciu bránu. Takže je možné vstup cez schody (chodba a sklad). Tieto miestnosti sú navzájom aj prepojené vo vnútornej časti objektu. Viď pôdorys v galérii fotiek. Úžitková plocha predstavuje okolo 100 m2 + priestor pre parkovanie (veľkosť po dohode priamo s majiteľom). Voľné plochy okolo objektu sú v celkovej výmere okolo 1500m2. Dá sa bez problémov vyčleniť požadované množstvo. Priestor je k dispozícii po dohode už s majtieľom. CENNÍK Cena prenájmu uvedených priestorov je 600 eur / bez DPH / mesačne + energie. K cene nájmu sa pripočítava preddavok za energie (voda, elektrina). Energetický certifikát: nie je. Ak vás ponuka zaujala a máte prípadne nejaké otázky, kontaktujte nás: Roman Chomistek, Ing.
Na predaj priemyselná montovaná hala 991 m2 s kancelárskymi
Číslo ponuky : 179413 , Telefón : , E-mail : kasaj@ Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj komerčno-priemyselnú montovanú halu vo veľkom priemyselnom areáli na hlavnom ťahu v obci Trenčianske Bohuslavice, okres Nové Mesto nad Váhom. Hala je vhodná pre viacúčelový zámer, disponuje vysokozdvižným stropným žeriavom, troma vysokými bránami, čím je možnosť vjazdu aj veľkými nákladnými vozidlami až z troch strán objektu. Celková rozloha objektu - 991 m2 Rozloha výrobnej časti haly - 891 m2 Rozloha kancelárskych priestorov - 100 m2 Dĺžka výrobnej haly - 48,50 m Šírka výrobnej haly - 18,32 m Výška výrobnej haly - 10,85 m Priemyselná hala je rozdelená na dve časti, menšiu časť a väčšiu časť, ktoré sú čiastočne prepojené, no v prípade potreby je ich možné úplne otvoriť. Murovaná časť kancelárskych priestorov disponuje dvoma veľkými kanceláriami, menším skladom, šatníkom a sociálnym zariadením (WC, 2x umývadlo, sprcha), všetky tieto priestory sú priamo prepojené s výrobnou halou. Do haly je zavedený elektrický silnoprúd (250 kW), kancelárska časť budovy je napojená na obecný vodovod a spoločnú žumpu, ihneď pred budovou kancelárie je vyvedená aj plynová prípojka. V celom priemyselnom areáli je vybudovaná betónová prístupová komunikácia, pri kúpe tejto nehnuteľnosti budete mať automaticky právo prechodu a prejazdu po tejto komunikácií až k Vášmu objektu. Cena nehnuteľnosti je 223 500 € bez DPH, cena zahŕňa halu s kancelárskymi priestormi, pozemkom pod celou budovou a taktiež všetky inžinierske prípojky. Pri kúpe tejto nehnuteľnosti je potrebné prikúpiť časť spevnenej plochy okolo budovy pre súkromný vjazd a parkovanie vozidiel, poprípade iného využitia, je možnosť Vami ohradenia tohto objektu. V prípade záujmu je možné k tomuto objektu prikúpiť až 6 000 - 7 000 m2 okolitého pozemku pre ďalšie prípadné dobudovanie alebo rozšírenie podnikateľského zámeru. Pre bližšie informácie ma kontaktujte kedykoľvek na tel.č.  alebo na mail kde si môžete s nami dohodnúť aj fyzickú obhliadku nehnuteľnosti. V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo /  HU - zabezpečený nehnuteľnosťou. Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky
Na predaj priemyselná montovaná hala 991 m2 s kancelárskymi
Číslo ponuky : 179413 , Telefón : , E-mail : kasaj@ Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj komerčno-priemyselnú montovanú halu vo veľkom priemyselnom areáli na hlavnom ťahu v obci Trenčianske Bohuslavice, okres Nové Mesto nad Váhom. Hala je vhodná pre viacúčelový zámer, disponuje vysokozdvižným stropným žeriavom, troma vysokými bránami, čím je možnosť vjazdu aj veľkými nákladnými vozidlami až z troch strán objektu. Celková rozloha objektu - 991 m2 Rozloha výrobnej časti haly - 891 m2 Rozloha kancelárskych priestorov - 100 m2 Dĺžka výrobnej haly - 48,50 m Šírka výrobnej haly - 18,32 m Výška výrobnej haly - 10,85 m Priemyselná hala je rozdelená na dve časti, menšiu časť a väčšiu časť, ktoré sú čiastočne prepojené, no v prípade potreby je ich možné úplne otvoriť. Murovaná časť kancelárskych priestorov disponuje dvoma veľkými kanceláriami, menším skladom, šatníkom a sociálnym zariadením (WC, 2x umývadlo, sprcha), všetky tieto priestory sú priamo prepojené s výrobnou halou. Do haly je zavedený elektrický silnoprúd (250 kW), kancelárska časť budovy je napojená na obecný vodovod a spoločnú žumpu, ihneď pred budovou kancelárie je vyvedená aj plynová prípojka. V celom priemyselnom areáli je vybudovaná betónová prístupová komunikácia, pri kúpe tejto nehnuteľnosti budete mať automaticky právo prechodu a prejazdu po tejto komunikácií až k Vášmu objektu. Cena nehnuteľnosti je 257 000 € bez DPH, cena zahŕňa halu s kancelárskymi priestormi, pozemkom pod celou budovou a taktiež všetky inžinierske prípojky. Pri kúpe tejto nehnuteľnosti je potrebné prikúpiť časť spevnenej plochy okolo budovy pre súkromný vjazd a parkovanie vozidiel, poprípade iného využitia, je možnosť Vami ohradenia tohto objektu. V prípade záujmu je možné k tomuto objektu prikúpiť až 6 000 - 7 000 m2 okolitého pozemku pre ďalšie prípadné dobudovanie alebo rozšírenie podnikateľského zámeru. Pre bližšie informácie ma kontaktujte kedykoľvek na tel.č.  alebo na mail kde si môžete s nami dohodnúť aj fyzickú obhliadku nehnuteľnosti. V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo /  HU - zabezpečený nehnuteľnosťou. Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky