inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ: POZEMOK - JAHODNÁ PRI MALOM DUNAJI

Kategória: Pozemky

***NOVINKA***

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj pozemok určený na rekreáciu - na výstavbu rekreačnej chaty, príp. záhradného domčeka v rekreačnej zóne v obci Jahodná (lokalita pri malom Dunaji).


veľkosť pozemku 260m2, rozmer pozemku: Š: 13,70xD: 19

V územnom pláne obce je pozemok vyčlenený na výstavbu rekreačnej chaty s možnosťou zastavanosti 40%.

Poloha obci Jahodná:
Osada bola pôvodne na pravom brehu Malého Dunaja. Prvá písomná zmienka o existencii obce pochádza z roku 1552.

Obec bola kedysi známa najmä vďaka mylnárstvu. Z jedenástich mlynov, v ktorých sa mlelo obilie zo širokého okolia, sa bohužial zachovali len dva. Posledný miestny mlynár Béla Takács však svoj mlyn v roku 1972 predal Slovenskému Národnému Múzeu v Martine a ako technická pamiatka sa v obci teda zachoval len jeden mlyn. Na konci 19. storočia ho dal postaviť Boldizsár Renczés, no keď mlyn v roku 1920 vyhorel, odkúpil ho panský lesník István Nagy. Ten ho v roku 1931 prerobil na vodnú pílu. Pomocou rezných zariadení vyrábal v mlyne elektrickú energiu, ktorá nielen značne urýchlila pílenie, ale aj umožnila osvetlenie verejných budov v obci. Po jeho smrti sa mlyn dostal do správy Žitnoostrovského múzea.

Jahodná poskytuje bohaté množstvo rekreácie a vodných športov, vďaka čomu ju od konca 50-tych rokov vyhľadáva čoraz viac návštevníkov. Okolie Malého Dunaja je rajom vondých turistov, na svoje si prídu rybári a plavci. Najmä časť Malého Dunaja pod vodnými mlynmi, kde bola v 70-tych rokoch vybudovaná chatová osada, sa teší veľkej obľube. V obci sa nachádza krásny park so vzácnymi drevinami, športový areál, prístavisko a požičovňa člnov.

V blízkosti sú aj obľúbené termálne kúpaliská a aquapark v Dunajskej Strede, Veľkom Mederi, Topoľníkoch či v Horných Salibách.


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive.


FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a nápomoc prepisov všetkých energií.


Teším sa na obhliadku s Vami.
PREDAJ: POZEMOK - JAHODNÁ PRI MALOM DUNAJI
Podobné inzeráty
PREDAJ: POZEMOK - JAHODNÁ - PRI MALOM DUNAJI
***NOVINKA*** Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj pozemok určený na rekreáciu - na výstavbu rekreačnej chaty, príp. záhradného domčeka v rekreačnej zóne v obci Jahodná (lokalita pri malom Dunaji). veľkosť pozemku 339m2, rozmer pozemku: Š: 17.80xD: 19 V územnom pláne obce je pozemok vyčlenený na výstavbu rekreačnej chaty s možnosťou zastavanosti 40%. Poloha obci Jahodná: Osada bola pôvodne na pravom brehu Malého Dunaja. Prvá písomná zmienka o existencii obce pochádza z roku 1552. Obec bola kedysi známa najmä vďaka mylnárstvu. Z jedenástich mlynov, v ktorých sa mlelo obilie zo širokého okolia, sa bohužial zachovali len dva. Posledný miestny mlynár Béla Takács však svoj mlyn v roku 1972 predal Slovenskému Národnému Múzeu v Martine a ako technická pamiatka sa v obci teda zachoval len jeden mlyn. Na konci 19. storočia ho dal postaviť Boldizsár Renczés, no keď mlyn v roku 1920 vyhorel, odkúpil ho panský lesník István Nagy. Ten ho v roku 1931 prerobil na vodnú pílu. Pomocou rezných zariadení vyrábal v mlyne elektrickú energiu, ktorá nielen značne urýchlila pílenie, ale aj umožnila osvetlenie verejných budov v obci. Po jeho smrti sa mlyn dostal do správy Žitnoostrovského múzea. Jahodná poskytuje bohaté množstvo rekreácie a vodných športov, vďaka čomu ju od konca 50-tych rokov vyhľadáva čoraz viac návštevníkov. Okolie Malého Dunaja je rajom vondých turistov, na svoje si prídu rybári a plavci. Najmä časť Malého Dunaja pod vodnými mlynmi, kde bola v 70-tych rokoch vybudovaná chatová osada, sa teší veľkej obľube. V obci sa nachádza krásny park so vzácnymi drevinami, športový areál, prístavisko a požičovňa člnov. V blízkosti sú aj obľúbené termálne kúpaliská a aquapark v Dunajskej Strede, Veľkom Mederi, Topoľníkoch či v Horných Salibách. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách. V CENE JE ZAHRNUTÉ: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a nápomoc prepisov všetkých energií. Teším sa na obhliadku s Vami.
NA PREDAJ: stavebný pozemok, Jahodná
TUreality ponúka na predaj krásny, rozľahlý, rovinatý pozemok situovaný v blízkosti obce Jahodná v okrese Dunajská Streda. Pozemok o rozlohe 6569 m2 spadá pod katastrálne územie mestskej časti Dunajskej Stredy - Malé Blahovo. Na katastrálnej mape je evidovaný ako parcely registra "C" - zastavané plochy a nádvoria. Pozemok je podľa ÚPI určený k realizácii zástavby rodinných domov, prípadne v kombinácii s bližšie vyšpecifikovanými objektmi s vhodným funkčným využitím. (potraviny, bližšie určené drobné prevádzky, ihriská a pod.) - (pozn. cit. ÚPI mesta Dunajská Streda) Prístup je zabezpečený po asfaltovej ceste. Pozemok vzhľadom na zaujímavú lokalitu a rozlohu predstavuje vysoký potenciál či už pre realizáciu developerského projektu, avšak súčasný majiteľ nevylučuje ani jeho rozdelenie a predaj po častiach. Pozemok však odporúčam do pozornosti i ľuďom, ktorí preferujú život v pokojnom, prírodnom prostredí, pred ruchom mesta. Najbližšia obec Jahodná, vzdialená 3 km disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, lokalita je vyhľadávaná pre jej prírodné, architektonické a iné zaujímavosti - napr. vodný, kolový Mlyn Tomášikovo (4km), rekreačný areál Albarégia - Jahodná, ranč Czajlik s možnosťou jazdy na koňoch v Dunajskom Klátove (4km) atď. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené 10km. Na ďalšie otázky Vám zodpoviem a obhliadku si s Vami rada dohodnem či už telefonicky na čísle +421 41 321 7800 resp. prostredníctvom e-mailu kmetkova@
Predám pozemky v obci Turany a Blažovce
Predám pozemky v obci Turany a Blažovce, vhodné na ťažbu štrkopieskov. Blažovce - LV 205, k.ú: Blažovce: Pozemok označený ako pracela reg. ,,C“ KN č.12/5, o výmere 527m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie, Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 231/3, o výmere 24 085m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 232/2, o výmere 1 044 m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 232/7, o výmere 26 080m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/2, o výmere 4 185m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/3, o výmere 16m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/4, o výmere 262m2, druh pozemku: ostatná plocha Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 234/2, o výmere 12 586m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 235/3, o výmere 20 864m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Turany - LV: 5302, k.ú. Turany, obec Turany, okres Martin. Jedná sa o ornú pôdu. Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č.3585/3, o výmere 14m2, druh pozemku: orná pôda, Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/6, o výmere 1214m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/9, o výmere 3784m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/10, o výmere 2947m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/26, o výmere 363m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/27, o výmere 940m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/28, o výmere 117m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3592/1, o výmere 204m2, druh pozemku: ostatná plocha Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/10, o výmere 72m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/11, o výmere 1244m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/12, o výmere 612m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/21, o výmere 116m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/22, o výmere 10m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/23, o výmere 45m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/24, o výmere 471m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č.3595/25, o výmere 1001m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/26, o výmere 158m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 2496/1, o výmere 80m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 2496/3, o výmere 83m2, druh pozemku: orná pôda
Na predaj pozemky Valaská Belá okres Prievidza
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj pozemky obec Valaská Belá okres Prievidza. Cena 4 € za m2. Predávajú sa všetky uvedené pozemky a na niektorých pozemkoch podiely,všetko naraz. Vhodné aj ako investícia,prípadne na ďalší predaj niektorých pozemkov ďalším kupujúcim. Niektoré pozemky sú v zastavanej časti obce, niektoré sú trávnatý porast, lesné pozemky a orné pôdy. Pri niektorých pozemkoch sú aj v dosahu inžinierské siete,prípadne by sa dalo na niektorých pozemkoch aj stavať. Zoznam pozemkov: -pozemok parcela č.E KN 7442,lesný pozemok vo výmere 21462 m2 a predáva sa podiel 1/80 na liste vlastníctva 306 -pozemok parcela č.C KN 7666/1,zastavaná plocha na nádvorie vo výmere 828 m2 a predáva sa podiel 1/9 na liste vlastníctva 756 -pozemok č.E KN 8340,lesný pozemok vo výmere 29370 m2 a predáva sa podiel 7/600 na liste vlastníctva 1338 -pozemok č.C KN 7671,trvalý trávnatý porast vo výmere 803 m2 a predáva sa podiel 2/3 na liste vlastníctva 1729 -pozemok č.C KN 7678,trvalý trávnatý porast vo výmere 551 m2 a predáva sa podiel 2/3 na liste vlastníctva 1729 -pozemok č.C KN 7680,trvalý zastavaná plocha a nádvorie vo výmere 268 m2 a predáva sa podiel 2/3 na liste vlastníctva 1729 -pozemok č.C KN 7708,trvalý trávnatý porast vo výmere 921 m2 a predáva sa podiel 2/3 na liste vlastníctva 1729 -pozemok č.C KN 7713,trvalý trávnatý porast vo výmere 1780 m2 a predáva sa podiel 2/3 na liste vlastníctva 1729 -pozemok č.E KN 7445,lesný pozemok vo výmere 23206 m2 a predáva sa podiel 1/60 na liste vlastníctva 3409 -pozemok č.E KN 7524,trvalý trávnatý porast vo výmere 590 m2 a predáva sa podiel 1/9 na liste vlastníctva 3865 -pozemok č.E KN 7776,trvalý trávnatý porast vo výmere 2357 m2 a predáva sa podiel 1/9 na liste vlastníctva 4212 -pozemok č.E KN 7777,trvalý trávnatý porast vo výmere 890 m2 a predáva sa podiel 1/9 na liste vlastníctva 4212 -pozemok č.E KN 4356,trvalý trávnatý porast vo výmere 2575 m2 a predáva sa podiel 2/9 na liste vlastníctva 5416 -pozemok č.E KN 4357,trvalý trávnatý porast vo výmere 8172 m2 a predáva sa podiel 2/9 na liste vlastníctva 5416 -pozemok č.C KN 7669,zastavaná plocha a nádvorie vo výmere 446 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č.E KN 4578,lesný pozemok vo výmere 5478 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č. E KN 4630,trvalý trávnatý porast vo výmere 3037 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č. E KN 4632,trvalý trávnatý porast vo výmere 1898 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č.E KN 4633, trvalý trávnatý porast vo výmere 2448 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č.E KN 7716,trvalý trávnatý porast vo výmere 109 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č.E KN 7731/1,trvalý trávnatý porast vo výmere 223 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č.E KN 77
Orna poda pri Malom Dunaji - Jahodna
INVESTICNA PRILEZITOST: Ponúkame Vám na predaj slnečný pozemok v Jahodnej, momentalne vyuzivany ako orna poda (orna pôda vysokej kvality - 2. BPEJ). Pozemok je vyznaceny v uzemnom plane obce ako planovana oblast rozsirenia obce - Nove Rozvojove Plochy, Plochy Byvania v Rodinnych Domoch Strany 37-43. Pozemok je vo vyznacenej oblasti c.7. Vynimocna sanca na investiciu. Vymera pozemku je 4104m² Cena pozemku je 11 €/m² Obec Jahodna je znama a vyhladavana turisticka oblast, idealna na rekreaciu a turistiku. Obec Jahodná ponúka dobrú občiansku vybavenosť. Sú tu rôzne obchody, bankomat, pošta a zastávka verejnej dopravy. Je tu lekar a lekaren. V okolí sú bohaté možnosti pre rybárov, zaujímavé turistické a cyklistické trasy, možnosť plavania, splavovania, rafting, kanoistiky. Výborná poloha obce vzhľadom k dostupnosti do okresného mesta (11km) a od Bratislavy vzdialená len cca 60 km. Dohoda mozna. Prosim piste na emailovu adresu. Na smsky/telefonaty nereagujem.
EXKLUZÍVNE INVESTIČNÉ Rekreačné pozemky na Malom Dunaji
CASMAR RK, vo výhradnom zastúpení klienta, ponúka na predaj krásne rekreačné pozemky v obci Jahodná priamo na Malom Dunaji. Pozemky sú vhodné na relax, oddych, rybolov, kempovanie, alebo výstavbu rekreačných chát. Výmera celého pozemku je 2520m2 s možnosťou kúpy aj menšej parcely. Obec Jahodná disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, obchody v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza okresné mesto Dunajská Streda (10 minút autom) Cena za m2 je 155€ vrátane provízie RK V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné kúpiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Info. a obhliadky: Michal Ondica , , ondica@ © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.