inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, pozemok pre rodinný dom 3261m2 Dolné Srnie - ZNÍŽE

Kategória: Pozemky

Ponúkame Vám na predaj nadštandardne veľký pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu nachádzajúci sa v obci Dolné Srnie. Je situovaný v intraviláne, na začiatku obce a to už v existujúcej výstavbe medzi rodinnými domami. Má výmeru 3261 m2 a tvar obdĺžnika s rozmermi približne 15x218 m. Jeho prvá polovica je takmer rovinatá, takže pri výstavbe nie je potrebné vykonávať výraznejšie zásahy do terénu a jeho druhá polovica je len mierne svahovitá a je ideálne ju využiť ako záhradu. Na pozemku aktuálne rastú rôzne ovocné stromy a je celý využívaný ako záhrada. Má bezproblémový prístup z hlavnej cesty, ktorá prechádza obcou. Vodovodná prípojka je už vybudovaná a plyn spolu s elektrinou sa nachádzajú na hranici pozemku. Kanalizácia sa aktuálne v obci nenachádza, no je v štádiu projektu. Obec Dolné Srnie sa nachádza len 5 minút od Nového Mesta nad Váhom a tým pádom je tento pozemok ideálny pre tých, ktorí hľadajú kľud, priestor, prírodu v blízkom okolí, no zároveň im záleží na dostupnosti príležitostí a služieb, ktoré ponúka väčšie mesto. Jeho veľká výmera ponúkne majiteľom veľa možností na to, aby ľahko zrealizovali svoje predstavy o bývaní a využití priestoru okolo domu. V zmysle územnoplánovacej informacie z obce je tento pozemok umiestený v lokalite určenej na individuálnu bytovú výstavbu a je v zastavanom území obce. Maklér odporúča. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NM-59049

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, pozemok pre rodinný dom   3261m2 Dolné Srnie - ZNÍŽE
Podobné inzeráty
pozemok určený na výstavbu RD
V exkluzívnom zastúpení majiteľa uvádza spoločnosť UPliving do ponuky rovinatý pozemok v okrajovej časti obce Dolné Srnie s príjemnými výhľadmi na okolitú prírodu a scenériu. Ponúkaný pozemok je vo výmere 650 m². Je určený pre rodinu alebo jednotlivca, ktorý sa zaujíma o stavbu domu na menšom pozemku a uprednostňuje vo voľnom čase iné aktivity ako práce okolo domu v súvislosti s veľkým pozemkom. Obec Dolné Srnie: Vzdialenosť obce od okresného mesta Nové Mesto nad Váhom je 5 km do centra, autom za 5 minút. V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť: obecný úrad, pošta, kostol, základná škola + MŠ M. R. Štefánika (v prevádzke len MŠ), kultúrny dom, potravinové a nepotravinové predajne, pohostinstvá, reštauračné zariadenia, športové zariadenia (futbalové ihrisko ŠK Dolné Srnie, multifunkčné ihrisko) Vlastnosti: • pozemok je slnečný počas celého dňa, je už iba v rukách architekta na pozemok osadiť správny typ domu pre celodenné využitie svetla a tepla • lokalita, vrátane pozemku je zahrnutá v územnom pláne obce, právoplatného od dňa 05/2023, presne špecifikovaná ako: - názov: lokalita na Doline, obytné územie s prevahou plôch pre bývanie v rodinných domov • lokalita pozemku je v okrajovej časti obce Dolné Srnie, presne ako posledný pozemok. Ak sa riadite heslom najlepší sused je žiadny sused, ste na správnom mieste • terén pozemku je rovinatý, pričom vstup na pozemok je zo spevnenej cesty vo vlastníctve obce • v zadnej časti je pozemok ohraničený suchým potokom, ktorý tvorí prirodzenú prírodnú hranicu s protiľahlým susedom • vstupná šírka je 16 metrov, hĺbka približne 40 metrov • celá oblasť je nová rozvojová lokalita obce Dolné Srnie, vzdialenosť sietí je približne 150 metrov, v lokalite sa nachádza investor, ktorý buduje štvrť a je možná dohoda pri budovaní sietí Predajná cena je kompletná, sú v nej zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľností. Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať. Daniel Krajčo mail: krajco.upliving@ tel:
Ponuka na predaj majetku vo veci likvidácie dedičstva
Vo veci likvidácie dedičstva v dedičskej veci č.k. 38D/245/2014 Dnot 32/2014, vedenej Okresným súdom Bratislava II v Bratislave, poverenou súdnou komisárkou JUDr. Zuzanou Grófikovou za účelom speňaženia majetku poručiteľa sa všetkým potenciálnym záujemcom ponúka na predaj majetok, ktorý tvorí likvidačnú podstatu a to: -nehnuteľnosti na LV č. 40 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 2/16-inách, -nehnuteľnosti na LV č. 810 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 1/21-ine, -nehnuteľnosti na LV č. 811 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 1/14-ine, -nehnuteľnosti na LV č. 958 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 16/48384-ine, -nehnuteľnosti na LV č. 1153 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 2/14-inách, -nehnuteľnosti na LV č. 1185 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 16/48384-inách, -nehnuteľnosti na LV č. 1355 pre k.ú. Dolné Vestenice v 430000-inách, -nehnuteľnosti na LV č. 1952 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 1/14-ine, -nehnuteľnosti na LV č. 1953 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 2/16-inách, -nehnuteľnosti na LV č. 2078 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 1/14-ine, podľa Znaleckého posudku č.03/2016 vyhotoveného znalcom z odboru : Poľnohospodárstvo, odvetvie : odhad hodnoty poľnohospodárskej pôdy Ing. Jozefom Kňazem, Fándlyho 9/10, 971 01 Prievidza, ku dňu smrti poručiteľa spolu v cene 375,00 EUR, -nehnuteľnosti na LV č. 958 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 16/48384-inách, podľa vyjadrenie URBARIÁTU – pozemkového spoločenstva, M.R.Štefánika 219/147, 972 23 Dolné Vestenice, les v cene 0,35 EUR/m2, t.j. podiel poručiteľa v cene 325,14 EUR. V prípade záujmu o kúpu majetku adresujte ponuky k číslu konania 38D/245/2014 Dnot 32/2014 na adresu súdnej komisárky : N o t á r s k y ú r a d JUDr. Zuzana Grófiková, Seberíniho 1, 821 03 Bratislava Pri predaji bude zohľadnená najvyššia ponuka.
Predaj, pozemok pre rodinný dom   3621m2 Dolné Srnie - ZNÍŽE
Ponúkame Vám na predaj nadštandardne veľký pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu nachádzajúci sa v obci Dolné Srnie. Je situovaný v intraviláne, na začiatku obce a to už v existujúcej výstavbe medzi rodinnými domami. Má výmeru 3261 m2 a tvar obdĺžnika s rozmermi približne 15x218 m. Jeho prvá polovica je takmer rovinatá, takže pri výstavbe nie je potrebné vykonávať výraznejšie zásahy do terénu a jeho druhá polovica je len mierne svahovitá a je ideálne ju využiť ako záhradu. Na pozemku aktuálne rastú rôzne ovocné stromy a je celý využívaný ako záhrada. Má bezproblémový prístup z hlavnej cesty, ktorá prechádza obcou. Vodovodná prípojka je už vybudovaná a plyn spolu s elektrinou sa nachádzajú na hranici pozemku. Kanalizácia sa aktuálne v obci nenachádza, no je v štádiu projektu. Obec Dolné Srnie sa nachádza len 5 minút od Nového Mesta nad Váhom a tým pádom je tento pozemok ideálny pre tých, ktorí hľadajú kľud, priestor, prírodu v blízkom okolí, no zároveň im záleží na dostupnosti príležitostí a služieb, ktoré ponúka väčšie mesto. Jeho veľká výmera ponúkne majiteľom veľa možností na to, aby ľahko zrealizovali svoje predstavy o bývaní a využití priestoru okolo domu. V zmysle územnoplánovacej informacie z obce je tento pozemok umiestený v lokalite určenej na individuálnu bytovú výstavbu a je v zastavanom území obce. Maklér odporúča. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NM-59049 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
PREDAJ - parcela s rozlohou 6992m2 - Dolné Srnie
Realitná kancelária RE/MAX ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľa nehnuteľnosť, pozemok o rozlohe 6992m² v obci Dolné Srnie. Predmetom predaja je výlučné vlastníctvo na pozemku - parcela "C" s rozlohou 6992m2. Pozemok sa nachádza v okrajovej oblasti obce Dolné Srnie. K pozemku vedie prístup z obecnej cesty. K dispozícii je stanovisko obce s vyjadrením: ... pozemok "orná pôda" sa svojou časťou nachádza v návrhu územnoplánovacej dokumentácie obce v lokalite určenej na individuálnu bytovú výstavbu. (inžinierske siete si stavebník zabezpečuje na vlastné náklady) ... Šírka pozemku: 30m Dĺžka pozemku: 257m Výhody: • možnosť výstavby v lokalite obklopenej prírodou s možnosťou oddychu a turistiky • dostupnosť okresného mesta • okraj obce • občianska vybavenosť obce • celoročná bezproblémová dostupnosť Obec Dolné Srnie sa nachádza do 8 minút cesty autom z Nového Mesta nad Váhom. *** ► Každá inzerovaná nehnuteľnosť v našej ponuke je aktuálna (Podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná). ► Využite získanie bezkonkurenčných podmienok s HypotékouPlus pri kúpe tejto nehnuteľnosti!
PREDAJ - parcela s rozlohou 6992m2 - Dolné Srnie
Realitná kancelária RE/MAX ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľa nehnuteľnosť, pozemok o rozlohe 6992m² v obci Dolné Srnie. VÝRAZNE ZNÍŽENÁ PREDAJNÁ CENA. Predmetom predaja je výlučné vlastníctvo na pozemku - parcela "C" s rozlohou 6992m2. Pozemok sa nachádza v okrajovej oblasti obce Dolné Srnie. K pozemku vedie prístup z obecnej cesty. K dispozícii je stanovisko obce s vyjadrením: ... pozemok "orná pôda" sa svojou časťou nachádza v návrhu územnoplánovacej dokumentácie obce v lokalite určenej na individuálnu bytovú výstavbu. (inžinierske siete si stavebník zabezpečuje na vlastné náklady) ... Šírka pozemku: 30m Dĺžka pozemku: 257m Výhody: • možnosť výstavby v lokalite obklopenej prírodou s možnosťou oddychu a turistiky • dostupnosť okresného mesta • okraj obce • občianska vybavenosť obce • celoročná bezproblémová dostupnosť Obec Dolné Srnie sa nachádza do 8 minút cesty autom z Nového Mesta nad Váhom. *** ► Každá inzerovaná nehnuteľnosť v našej ponuke je aktuálna (Podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná). ► Využite získanie bezkonkurenčných podmienok s HypotékouPlus pri kúpe tejto nehnuteľnosti!
pozemok vhodný na výstavbu byt. domu, radovej zástavby, IBV
Spoločnosť upliving vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj stavebný pozemok vo výmere 2706 m2 nachádzajúci sa v jadre obce Dolné Srnie, v jestvujúcom urbanistickom bloku zastavaného územia. O obci: · poloha: Dolné Srnie sa nachádza v priestorovej štruktúre okrajového pásma okresného mesta Nové Mesto nad Váhom prvej úrovne, to znamená, že patrí medzi prvú alternatívu bývania na dedine so stále dobrou dostupnosťou do okresného mesta. Vzdialenosť z centra obce do centra Nové Mesto nad Váhom je iba 5 km / 5 minút autom. · Územný plán: Nový územný plán obce právoplatný od 05/2023 vyčleňuje územia na rozvoj z momentálneho stavu 992 obyvateľov na stav v navrhovanom období na počet 1557 obyvateľov, prognóza vývoja počtu obyvateľov je detailnejšie spracovaná v územnom pláne. Obec má vzhľadom na svoju pozíciu vysokú perspektívu rozvoja, rastu a s tým spojený rozvoj občianskej vybavenosti a zvýšenie lukratívnosti obce v pozícii k okresnému mestu. · Občianska vybavenosť obce: obecný úrad, pošta, kostol, základná škola + MŠ M. R. Štefánika (v prevádzke len MŠ), kultúrny dom, potravinové a nepotravinové predajne, pohostinstvá, reštauračné zariadenia, športové zariadenia (futbalové ihrisko ŠK Dolné Srnie, multifunkčné ihrisko) Vlastnosti pozemku: · Pozemok je rovinatý, zložený zo 4 samostatných pozemkov obdĺžnikového tvaru. Spolu veľmi veľkorysá vstupná šírka z verejnej komunikácie v dĺžke 68 metrov otvára priestor pre všestrannosť využitia. Pozemok je slnečný, južne orientovaný vstup ponúka priestor pre využitie potenciálu tepla a svetla zo slnka. · Územný plán: pozemok je v územnom pláne 05/2023 v zóne kde je možné postaviť: bytový dom, radová zástavba rodinnými domami, samostatne rodinné domy (každý druh stavby s vlastným koeficientom zastavanosti). · Niekoľko metrov od pozemku sa nachádza el. SR skriňa s dostatočnou kapacitou napojenia ako pre rodinné domy tak aj pre bytový dom/domy. V ceste sa nachádza miestny vodovod, plynové potrubie, všetky uvedené siete sú dostupne v bezprostrednej blízkosti, priamo na vedľajšom pozemku obce. V obci momentálne nie je vybudovaná kanalizácia, existuje však už vypracovaný projekt, ktorý sa postupne pripravuje pre stavebné povolenie. Je naozaj zrejmé, že sa jedná o pozemok s rôznorodým využitím, bezproblémovým napojením na všetky uvedené siete. Je už iba na Vás či sa rozhodnete pozemok zastavať ihneď, čiastočne alebo sa na pozemok pozerať ako na vhodnú investíciu, keďže ceny pozemkov ako jediné doteraz nezaznamenali pokles. Pre viac informácií a technických podrobností či už o regulatívoch územného plánu alebo napojenia na technické siete ma neváhajte kontaktovať. Vaše otázky s radosťou zodpoviem. Daniel Krajčo Tel: e-mail: krajco.upliving@