inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj rekonštr. 4izb RD 141m2, pozemok 1417m2, Garáž.

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Veľká
Obec: Jelka

Ponúkame na predaj murovaný, rekonštruovaný štvorizbový rodinný dom s veľmi dobrým dispozičným riešením v dobrej lokalite obce Jelka. Dom je vhodný pre 4-5 člennú rodinu a aj ako dvojgeneračný. Predajom je ihneď k dispozícii.

Zastavaná plocha domu je 141m2

Plocha pozemku je 1417m2 (šírka 13m dĺžka 130m)

Orientácia: čelo domu severovýchod

Výstavba cca 1970.

Na pozemok je vstup z ulice cez oceľovú bránu, bránku. Pred domom je predzáhradka. Vedľa domu je spevnená betónová plocha až po garáž pre jedno os. auto. Za domom je hospodársky dvor a veľká záhrada.

Dispozícia domu: z presklenej verandy (zádveria) je vstup na chodbu odkiaľ je samostatný vstup do všetkých miestností okrem štvrtej izby ktorá má prístup z kuchyne. Ďalším príslušenstvom domu je WC, špajza, kúpeľňa a z dvora prístupný podpivničený sklad.

Dom má zvýšené prízemie, je murovaný z pórobetónových kvádrov a tehál. Má nové plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Strecha je stanová a sedlová (drevená, trámová) s novou strešnou krytinou ŠKRIDPLECH-om a odkvapovými rínami. Povala je pochôdzna, presvetlená strešnými oknami. Podlahy sú keramická dlažba, bukové parkety a PVC. Interiérové dvere pôvodné na oceľových zárubniach.          

Inžienierske siete: Elektrina 230/400V/25A. Nový kotol ÚK na zemný plyn, radiátory. Voda obecná a z vlastnej studne. Odpad do obecnej kanalizácie. Ohrev vody bojlerom na zemný plyn. Káblová prípojka pevnej telf. linky a internetu.

Jelka (GA). PSČ 925 23. Počet obyvateľov 3959. Nadmr. v. 123m. Obec leží bezprostredne na severovýchodnom brehu Malého Dunaja. Obec m8 komplexnú, veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Pošta, slovenská a maďarská škola, špeciálna škola, materská škôlka, zdravotné stredisko, stomatológ, lekáreň, kultúrny dom, športový štadión, golfové ihrisko, basketbalové ihrisko, múzeum vodný mlyn na Malom Dunaji, rímskokatolícky kostol, kaplnka, židovský cintorín, pekáreň, obchodné stredisko, pohostinstvá a reštaurácie, zdroj podzemnej pitnej vody,  čerp. st. PHM. Autobusové spojenie.

BA 29km, SC 14km, GA 20km.  

Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti.
Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Celková plocha: 141 m2
Úžitková plocha: 113 m2
Plocha pozemku: 1417 m2
Zastavaná plocha: 141 m2
Počet podlaží: 2
Počet izieb: 4
Kúpeľňa: sprchovací kút
Počet kúpeľní: 1
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: studňa a vodovod
Zariadenie: čiastočne
Garáž: áno - 1
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: Verejná kanalizácia
Plyn: áno
Internet: áno - káblový rozvod
Materiál:
Predaj rekonštr. 4izb RD 141m2, pozemok 1417m2, Garáž.
Podobné inzeráty
Predaj čiastč. rekonštr. 4izb RD  211m2 oplotený pozemok 616
Typ: Rodinný dom Ulica: Mierová Obec: Sládkovičovo Ponúkame na predaj čiastočne rekonštruovaný 4izb rodinný dom so zvýšeným prízemím, čiastočne podpivničený, na Mierovej ulici v Sládkovičove. Úplne nová je moderná „denná časť“ domu (chodba, WC, kuchyňa, obývačka). Vek stavby: Pôvodná stavba 1958; Prístavba 1970 a 1998; Terasa 2021 4izb RD plochy: Zastavaná 143,7m2;  Úžitková 115m2 + pivnica cca 40m2 + terasa 27m2. Oplotený pozemok 616m2 Orientácia RD: Juhozápad Dispozícia: Z dvora je vstup do domu cez plastové vstupné dvere na rekonštruovanú chodbu, ktorá je voľne prepojená s novou kuchyňou a obývačkou. Z obývačky  je vstup na zastrešenú terasu (25m2).  V pôvodnej stavbe domu je hala, 2x izba, hala, pôvodná kúpeľňa, WC, špajza a nové WC. Parkovanie je možné na pozemku minimálne pre tri osobné autá. Vedľa terasy v zadnej časti pozemku je vytvorený relaxačný priestor pre deti. Stavba: Rodinný dom je murovaný zo zmiešaných materiálov (pálená tehla, pórobetónové kvádre, domácky vyrábané kvádre). Obvodové múry sú hr. 30-40cm s tepelnou izoláciou hr 7cm). Základy a podlahy železobetónové, strop dvojitý drevený trámový, strecha na pôvodnom dome ihlanová a nad chodbou a kuchyňou sedlová zabednená doskami s kanadským šindlom. Nad obývačkou je izolovaná, plochá spádová strecha. Strecha má pozinkované odkvapové ríni. Okná, vstupné a terasové dvere sú plastové. Podlahy keramická dlažba a plávajúce. Rekonštrukcie: Šindľová strecha. Plastové okná a vstupné dvere. V prístavbe nové podlahy, nové rozvody všetkých sietí. Nová kuchynská linka zabudovaná na mieru so spotrebičmi (el. rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, sklokeramický varný panel, chladnička s mrazničkou), nové WC s umývadlom. Nová zastrešená terasa      Inžinierske siete: Elektrina 230/400V/25A (v prístavbe nové medené rozvody, zásuvky a vypínače). Ústredné kúrenie kotlom na zemný plyn. Radiátory. V prístavbe stropné elektrické vykurovacie telesá. Voda mestská a na dvore vlastná studňa. Odpad do žumpy cca 20m3. Pred pozemkom je možnosť napojiť sa na mestskú kanalizáciu. Ohrev vody je elektrickým bojlerom a tiež pomocou solárnych panelov. T-COM prípojka káblového internetu a TV. Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti našim profesionálnym úverovým špecialistom. Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií.                      Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 211 m2 Úžitková plocha: 143 m2 Plocha pozemku: 611 m2 Zastavaná plocha: 144 m2 Podlahová plocha: 211 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní
Predám rodinný dom, chalupu, pozemok 817m2, Malé Karpaty
Ponúkam vám na predaj krásny, samostatne stojaci, trojizbový drevodom - 15ročnú novostavbu, nachádzajúcu sa v kľudnej lokalite, v nádhernom prírodnom prostredí pod Karpatmi, v obci Lošonec. Rodinný dom s úžitkovou plochou 165m2, pozostáva zo zádveria, samostatnej toalety, komory, chodby s elektronickým vrátnikom, troch obytných miestností, kuchyne s jedálňou, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, druhej kúpeľne s vaňou, technickej miestnosti a priestrannej terasy. Kolaudácia prebehla v roku 2007. Je napojený na IS - elektrina, obecný vodovod, studňa, žumpa. Vo veľkej obývačke sa nachádza krb, s prieduchmi do izieb. Rodinný dom je orientovaný do udržiavanej záhrady so zámkovou dlažbou, ktorá ponúka dostatok súkromia a každodenný relax. Prislúcha k nemu priestranná garáž o výmere 26,4m2. Na pozemku sa nachádza studňa, skleník a viacero hospodárskych budov, o celkovej výmere 141m2. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: Typ stavby: drevodom (nie montovaný) Počet izieb: 3, laminátové podlahy Úžitková plocha domu, vrátane garáže: 192m2 Hospodárske budovy: 141m2 Pozemok: rovinatý 817m2 KONŠTRUKCIA: - platňa: kombinácia betón a pätky (zateplená 15cm styrodur, gumoasfaltová hydroizolácia, OSB) - steny: drevené hranoly, izolácia v stene 15cm rohož z ovčej vlny -strecha: sedlová (materiál škridľa), zateplená izoláciou 20cm - vykurovanie: lokálne, krbom s prieduchmi CENA: 255.000,-eur OKOLIE DOMU: - 3x parkovacie miesto pred domom + v garáži - 2x zastrešený vchod do domu (druhý vchod riešený cez garáž) - súčasťou domu je terasa, s bočným vstupom do dennej časti - na pozemku sú zaujímavé murované stavby, riešené vo vidieckom štýle, TREBA VIDIEŤ!!!
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Rodinný dom na predaj, Nová Černová
Ponúkame na predaj dvojpodlažný, 4.izbový rodinný dom postavený z tehly a kvadry v roku 1982 v obci Ružomberok - Černová, ul.Pri Váhu. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii: plastové okná dvojsko (rekonštr.2019), plávajúce podlahy v kombinácii s keramickou dlažbou a PVC linoleom. Strecha je plochá, strešná krytina piesková lepenka (rekonštr. 2020), kúrenie ústredné, plechové radiátory, pec na pevné palivo + elektrokotol + krb (nový komín). Dispozične: 1.NP: zádverie, vstupná chodba, komora, dielňa, izba, kuchyňa, odvetraná kúpeľňa so sprchovým kútom spolu s WC (rekonštr. v r 2016), kotolňa, schodisko do 2.NP: chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a krbom (prieduch len na krbe), balkón, 2x izba, odvetrané WC, odvetraná kúpeľňa s vaňou. Pozemok o celkovej výmere 644 m2 je rovinatý. IS: voda, elektrina, kanalizácia.
Predaj skolaud. novostavby 4izb RD úžitková pl.100m2, pozemo
Typ: Rodinný dom Ulica: Mládežnícka štvrť Obec: Galanta GA-Mládežnícka: Predaj skolaud. novostavby 4izb RD 100m2 pozemok 350m2 Ponúkame na predaj skolaudovaný 4izb, dvojpodlažný, nízkoenergetický rodinný dom s veľmi dobrým dispozičný riešením miestností v novovybudovanej lokalite mesta GA – Mládežnícka štvrť. Na rodinný dom sa priamo napája druhý rodinný dom zrkadlovo otočený (Mezonetový dvojdom). Výhodou je oplotený pozemok, dve parkovacie miesta, dom v štandarde a skutočnosť, že dom je predajom ihneď k dispozícii    Plochy: Prízemie: 48m2 + terasa 12m2; Poschodie: 52m2 Pozemok 350m2 Orientácia: čelo domu juhozápad   Na prízemí je chodba, technická miestnosť, WC, veľkopriestorové riešenie obývačky spojenej s jedálňou a kuchyňou a so vstupom na zadnú terasu. Na poschodie vedie moderné kovové schodište s dreveným nášľapom -zaberá málo miesta. Poschodie je efektívne využité. Z chodby je samostatný vstup do troch izieb a kúpeľne. Z prednej izby je balkón.    Stavba: železobetónové izolované základy. Murivo tehly hr. 25cm+ izolácia 20cm. Priečky z tehál. Strop 1NP železobetónový, 2NP drevený trámový s rovným podhľadom. Strešná krytina je z mPVC. Klampiarske konštrukcie sú pozinkovaného plechu. Bleskozvod. Vonkajšie omietky sú silikónové+ tehličkový obklad. Vnútorné omietky sú hladké. Okná sú plastové s izolačným trojsklom. Vstupné dvere plastové s izolačným trojsklom, interiérové dvere drevené dýhované, biele. Podlahy lamino-plávajúce a keramická dlažba.   Objekt je napojený na verejný rozvod vody,  kanalizácie (tlaková s čerpadlom) a elektriny. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická s automatickým istením. Vykurovanie ústredné podlahové teplovodné, zdroj vykurovania s tepelným čerpadlom. Predpríprava na alarm a klimatizáciu. Káblové rozvody TV a internetu. Poskytujeme kompletný, odborný servis počas prevodu vlastníctva nehnuteľnosti až po jej prevzatie a prepis energií. Bezplatne sprostredkujeme úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 100 m2 Úžitková plocha: 100 m2 Plocha pozemku: 350 m2 Zastavaná plocha: 60 m2 Podlahová plocha: 100 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 Plocha balkóna: 3 m2 Balkón: áno Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: nezariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 12 m2 Vykurovanie: áno
Predaj rekonštr. 4izb RD zast. 457m2 pozemok 1621m2
Typ: Rodinný dom Ulica: Fučíkova Obec: Sládkovičovo Ponúkame na predaj čiastočne zariadený, rekonštruovaný 4izb rodinný dom s množstvom nadštandardného príslušenstva, s krásnou parkovou úpravou, vhodný ako dvojgeneračný a aj ako polyfunkčný, na Fučíkovej ulici v Sládkovičove. Aktuálne sa predná časť domu vo výmere 106m2 prenajíma pre obchod s Outlet textilom. Stredná časť je využívaná na bývanie a zadná časť slúži ako kancelária a skladový priestor.  V kúpnej cene môže byť ako bonus aj zariadenie domu (viď foto). V kuchyni kuchynská linka na mieru so zabudovanými elektospotrebičmi, jedálenský stôl, stoličky, v obývačke sedenie, stôl, stoličky, nábytok, nábytok spálne, kpeľne, na chodbe šatníkové skrine.  Rodinný dom: zastavaná plocha 457m2  Hospodárska budova: 33m2. Pozemok: 1621m2 - šírka 21m dĺžka 77m Orientácia:  Čelo domu z ulice - Juhovýchod Rodinný dom je dispozične a účelovo rozdelený na tri časti:  Predná časť vo výmere 106m2 je aktuálne využívaná ako predajňa s outlet textilom. Je tu veľký obchodný priestor s veľkými výkladovými oknami, kuchyňa a WC.  Stredná časť domu je aktuálne ako obytná s chodbou, kuchyňou, troma izbami, kúpeľňou a šatníkom z ktorej je vstup do priestrannej dvojgaráže 70m2 s elektronickou bránou. Z bočnej strany domu je pod prestrešením priestranné posedenie 30m2. Táto časť domu je čiastočne podpivničená. Steny sú z priznanej pálenej tehly s elegantným klembovým stropom.  Zadná časť domu je využívaná pracovne ako kancelária s kuchyňou, WC, chodbou a veľkým skladom.    Prístup z ulice na dvor je cez elegantnú, elektronicky otváranú bránu, bránku. Prístupvá cesta je z kvalitnej, krásnej keramickej dlažby. Na celom pozemku je parková úprava, stomy, kríky, porasty, opatrené s plne automatickou závlahou. V zadnej časti pozemku je jazierko s rybami, vodopádom a detský domček.      V strednej časti pozemku je murovaný sklad s elektrinou a vodou a saunou.   Dom je napojený na všetky siete. Všetky sú nové rekonštruované r. 2012. - Elektrina 230/400V/25A. Nové medené rozvody, zásuvky a vypínače.  - Ústredné kúrenie kotlom na zemný plyn, nové radiátory korado. Kotol má 120l nádrž na ohrev vody. V obývačke je Krb na tuhé palivo.   - Voda mestská, odpad napojený na mestskú kanalizáciu, ohrev súbežne s ÚK.  zadnej relaxačnej zóne je vlastná vŕtaná studňa odkiaľ je automatické zavlažovanie pozemku rozdelené do 6-sekcií.   - Internet, KábTV.  STAVBA: Rodinný dom je murovaný prevažne z pálených tehál, postavený na betónových základoch. Obvodové múry hr. 40-80cm sú nanovo odizolované vodorovnou aj zvyslou izoláciou. Strop je dvojitý drevený trámový. Strecha nová so škridlou kritinou Mediteran, ktorá dodáva streche jedinečnú stredozemskú eleganciu. Odkvapové rýni. Plastové okná a vstupné dvere. Nové inteiér