inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj rekreačný dom Oščadnica EXKLUZÍVNE

Kategória: Chalupy, Chaty

Predaj rekreačný rodinný dom - horská chata Oščadnica - Dedovka
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj komfortný rekreačný horský rodinný dom, nachádzajúci sa v chránenej krajinnej oblasti Veľká Rača, vo vzdialenosti cca 1 km od lyžiarskej stanice Snow Paradise Veľká Rača. Prístup je po asfaltovej ceste - autom cca 3 min. alebo peši cca 15-20 min.
Pozemok má rozlohu 863 m2. Zastavaná plocha rekreačného domu je 143 m2. Objekt je používaný nateraz na rekreačné účely, ale vzhľadom na blízkosť obce Oščadnica je možné v ňom aj trvalo bývať, s možnosťou využitia na podnikateľské účely.
Postavený a kolaudovaný bol v 2011. Je vybudovaný z tehly so zvýšeným tepelným odporom, vybavený tepelnou izoláciou a obložený drevom. Jeho základy sú murované z prírodného kameňa. Rekreačný dom je napojený na verejnú el. sieť - 380/220 V. Rovnako je napojený na skupinový vodovod a kanalizáciu vybavenú čistiacou stanicou odpadových vôd. Televízny signál je možné prijímať v každom apartmáne, cez satelitnú anténu.
Všetky miestnosti sú napojené na centrálne riadené podlahové kúrenie. Ako zdroj je novo nainštalované tepelné čerpadlo Daikin s výkonom 16 kW. Ako rezervný zdroj tepla je k dispozícii kotol na pevné palivo - drevo. K tepelnej pohode prispievajú tiež dva vstavané krby. Všetky okná sú osadené trojsklom a hliníkovými elektricky ovládanými vonkajšími žalúziami. V rekreačnom dome sa nachádza centrálne vysávanie.
Z rekreačného domu je blízko k viacerým turistickým i cyklistickým chodníkom a zaujímavým atrakciám tejto nádhernej časti Kysúc.
V zime na vás čakajú upravené svahy lyžiarskeho strediska Snow Paradise Veľká Rača – Oščadnica.
Pri vstupe do rekreačného domu sa nachádza predsieň, kotolňa, chodba, garáž pre dve autá. Z garáže sa prechádza do relaxačnej zóny vybavenej bazénom cca 3x4 m s protiprúdom, fínskou saunou pre 4 osoby, vaňou s vírivkou a perličkovým kúpeľom, sprchovacím kútom a samostatnou toaletou. Pre spoločenské posedenie s priateľmi je k dispozícii štýlová klenbová pivnica. Súčasťou prízemia je denná spoločenská miestnosť. Nachádza sa tu krb, pohodlný kožený gauč a veľký jedálenský stôl s lavicou a stoličkami. S touto miestnosťou je prepojená aj kompletne zariadená kuchyňa.
Prvé poschodie pozostáva zo štýlovej, moderne orientovanej kuchynskej linky, vybavenej sklokeramickou varnou doskou, vstavanou umývačkou riadu a vstavanou práčkou. V jednotnom priestore na kuchyňu nadväzuje jedáleň a obývacia časť. Príjemnú náladu umocňuje posedenie pri vstavanom krbe.
Na obývaciu časť nadväzujú dve spálne. Apartmán je vybavený dvoma kúpeľňami.
Rozlohou väčšia kúpeľňa je vybavená vaňou s alternatívou vírivky alebo perličkového kúpeľa, veľkým umývadlom, toaletou a bidetom. V druhej kúpeľni sa nachádza sprchovací kút s masážnymi tryskami, umývadlo a toaleta. Z terás pred obývacou časťou ako aj pred spálňou (každá s rozlohou cca 8 m2) je možné pokochať sa zapadajúcim slnkom.
Na druhom poschodí sa nachá
Predaj rekreačný dom Oščadnica EXKLUZÍVNE
Podobné inzeráty
Rekreačný dom v blízkosti Dunaja a lužných lesov.
Ponúkame na predaj krásny 4. izb. rekreačný dom v Hamuliakove na Havranej ulici kúsok od hrádze a Dunaja. Dom sa nachádza v tichom prostredí obce . Dom pozostáva zo suterénu v ktorom je práčovňa a technická časť domu ako Darling , bojler a taktiež čerpadlo na solárne panely . Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývačkou a kúpeľňa s WC .Z kuchyne je východ na terasu a dvor. Na prvom podlaží sú dve izby a mala pracovňa. Dom je zateplený sklenou vatou a taktiež má plastové okná . Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Na dome je možné prihlásenie trvalého pobytu . - kolaudovaný, zateplený, slnečné kolektory, internet T T Tcom na adresu, satelit Magio. Dom má veľmi nízke mesačné náklady. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichom prostredí záhradkárskej lokality obce Hamuliakovo. Blízkosť prírody, cyklotrasy, a rieky Dunaj umožňuje krásne prechádzky, športové vyžitie. Dom sa predáva len čiastočne zariadený a je možné financovanie len  hotovosť, zámena za byt v danej hodnote v lokalite Bratislava-blízke okolie , Dunajská Streda/bez tiarch/, alebo založením inej nehnuteľnosti.   Taktiež je v pešej dostupnosti centrum obce, zastávka MHD, pošta, reštaurácie, obchody. Prečo kúpiť tento rekreačný dom   : Názov rekreačný dom má len evidenčný charakter, je to plnohodnotný rodinný dom. Ideálne na rekreáciu,športy-cyklistika, vodné skútre, prechádzky lesom ....  - vynikajúca lokalita -  vhodná ako investícia Cena nehnuteľnosti je 193 000,-Eur  v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. . Kontakt: Klaudia Mastilovič, mastilovic@, tel.: 0911 509 517
Rekreačný dom v blízkosti Dunaja a lužných lesov v Hamuliako
Ponúkame na predaj krásny 4. izb. rekreačný dom v Hamuliakove na Havranej ulici kúsok od hrádze a Dunaja. Dom sa nachádza v tichom prostredí obce . Dom pozostáva zo suterénu v ktorom je práčovňa a technická časť domu ako Darling , bojler a taktiež čerpadlo na solárne panely . Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývačkou a kúpeľňa s WC .Z kuchyne je východ na terasu a dvor. Na prvom podlaží sú dve izby a mala pracovňa. Dom je zateplený sklenou vatou a taktiež má plastové okná . Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Na dome je možné prihlásenie trvalého pobytu . - kolaudovaný, zateplený, slnečné kolektory, internet T T Tcom na adresu, satelit Magio. Dom má veľmi nízke mesačné náklady. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichom prostredí záhradkárskej lokality obce Hamuliakovo. Blízkosť prírody, cyklotrasy, a rieky Dunaj umožňuje krásne prechádzky, športové vyžitie. Dom sa predáva len čiastočne zariadený a je možné financovanie len  hotovosť, zámena za byt v danej hodnote v lokalite Bratislava-blízke okolie , Dunajská Streda/bez tiarch/, alebo založením inej nehnuteľnosti.  K dispozícii znalecký posudok z 2/2O23 Taktiež je v pešej dostupnosti centrum obce, zastávka MHD, pošta, reštaurácie, obchody. Prečo kúpiť tento rekreačný dom   : Názov rekreačný dom má len evidenčný charakter, je to plnohodnotný rodinný dom. Ideálne na rekreáciu,športy-cyklistika, vodné skútre, prechádzky lesom ....  - vynikajúca lokalita -  vhodná ako investícia Cena nehnuteľnosti je 193 000,-Eur  v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny servis. .  DOHODA MOŽNÁ. Kontakt: Klaudia Mastilovič, mastilovic@, tel.: 0911 509 517
TOP PONUKA   -kvalitný rekreačný dom v lone prírody a v blíz
Ponúkame na predaj krásny 4. izb. rekreačný dom v Hamuliakove na Havranej ulici kúsok od hrádze a Dunaja. Dom sa nachádza v tichom prostredí obce . Dom pozostáva zo suterénu v ktorom je práčovňa a technická časť domu ako Darling , bojler a taktiež čerpadlo na solárne panely . Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývačkou a kúpeľňa s WC .Z kuchyne je východ na terasu a dvor. Na prvom podlaží sú dve izby a mala pracovňa. Dom je zateplený sklenou vatou a taktiež má plastové okná . Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Na dome je možné prihlásenie trvalého pobytu . - kolaudovaný, zateplený, slnečné kolektory, internet T T Tcom na adresu, satelit Magio. Dom má veľmi nízke mesačné náklady. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichom prostredí záhradkárskej lokality obce Hamuliakovo. Blízkosť prírody, cyklotrasy, a rieky Dunaj umožňuje krásne prechádzky, športové vyžitie. Dom sa predáva len čiastočne zariadený a je možné financovanie len  hotovosť, zámena za byt v danej hodnote v lokalite Bratislava-blízke okolie , Dunajská Streda/bez tiarch/, alebo založením inej nehnuteľnosti.  K dispozícii znalecký posudok z 2/2O23 Taktiež je v pešej dostupnosti centrum obce, zastávka MHD, pošta, reštaurácie, obchody. Prečo kúpiť tento rekreačný dom   : Názov rekreačný dom má len evidenčný charakter, je to plnohodnotný rodinný dom. Ideálne na rekreáciu,športy-cyklistika, vodné skútre, prechádzky lesom ....  - vynikajúca lokalita -  vhodná ako investícia Cena nehnuteľnosti je 185 000,-Eur  v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny servis. .  DOHODA MOŽNÁ. Kontakt: Klaudia Mastilovič, mastilovic@, tel.: 0911 509 517
REZERVOVANÉ     rekreačný dom v prírode a okolí Dunaja -Hamu
Ponúkame na predaj krásny 4. izb. rekreačný dom v Hamuliakove na Havranej ulici kúsok od hrádze a Dunaja. Dom sa nachádza v tichom prostredí obce . Dom pozostáva zo suterénu v ktorom je práčovňa a technická časť domu ako Darling , bojler a taktiež čerpadlo na solárne panely . Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývačkou a kúpeľňa s WC .Z kuchyne je východ na terasu a dvor. Na prvom podlaží sú dve izby a mala pracovňa. Dom je zateplený sklenou vatou a taktiež má plastové okná . Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Na dome je možné prihlásenie trvalého pobytu . - kolaudovaný, zateplený, slnečné kolektory, internet T T Tcom na adresu, satelit Magio. Dom má veľmi nízke mesačné náklady. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichom prostredí záhradkárskej lokality obce Hamuliakovo. Blízkosť prírody, cyklotrasy, a rieky Dunaj umožňuje krásne prechádzky, športové vyžitie. Taktiež je v pešej dostupnosti centrum obce, zastávka MHD, pošta,reštaurácie, obchody. Prečo kúpiť tento rekreačný dom   : Názov rekreačný dom má len evidenčný charakter, je to plnohodnotný rodinný dom, vkusne zariadený.  - vynikajúca lokalita -  vhodná ako investícia Cena nehnuteľnosti je 199 900,-Eur  v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 199 900,-Eur celkom. Kontakt: Klaudia Mastilovič, mastilovic@, tel.: 0911 509 517
Chata - Veľka Rača
Ponúkame na predaj investičnú chatu, pri Veľkej Rači stojí v Oščadnici, pri lese na okraji časti Rovné. Jedná sa o turisticky obľúbenú oblasť, vďaka mnohým voľnočasovým možnostiam v okolí, chata sa počas celého roka prenajíma a je vhodná až pre 16 osôb disponuje- V prízemí chaty nájdete spoločenskú miestnosť s krbom, televízorom so satelitným príjmom, pohodlným gaučom (možnosť využiť ako prístelku pre dve osoby), biliardom a detským kútikom. K dispozícii je tiež kuchyňa, kompletne vybavená pre prípravu vlastných jedál, poslúži Vám keramická varná doska, elektrická aj mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica a chladnička, prácu Vám uľahčí umývačka riadu. Nechýba jedálenské sedenie. Na poschodí nájdete tri spálne, 3-lôžkovú s manželskou posteľou a samostatným lôžkom, 5-lôžkovú s manželskou posteľou, samostatným lôžkom a poschodovou posteľou a 6-lôžkovú s manželskou posteľou, dvomi samostatnými lôžkami a poschodovou posteľou. Na poschodí nájdete v chodbe aj ďalší obývací priestor s posedením a televízorom. V chate je pre Vaše pohodlie nielen kúpeľňa s vaňou a toaletou, ale aj ďalšia samostatná toaleta. V prípade potreby je možné do ktorejkoľvek spálne umiestniť detskú postieľku. V celej chate sa pripojíte na WiFi internetovú sieť. V záhrade pri chate nájdete posedenie s ohniskom a kotlíkom, ktoré určite využijete na prípravu večere počas letnej dovolenky. Pre deti bude dobrou zábavou trampolína a detský bazén. Ak k nám prichádzate na cyklistiku, v garáži si bezpečne odložíte bicykle. Štyri parkovacie miesta sú zaistené priamo pri objekte. lokalita - Oščadnica je obľúbenou turistickou destináciou. Nielenže môžete vyraziť na pešiu turistiku poznávať prírodné krásy, ale natrafíte tu aj na cyklochodníky. Okrem prírodných krás, Vás môžu zaujať aj mnohé pamiatky, ako Kalvária Oščadnica, Kaplnka u Haladeji, slávny Slovenský orloj, Osada Valangy a samozrejme Múzeum kysuckej dediny Vychylovka. Cyklisti si užijú skvelé chvíle v Bike Parku Veľká Rača a lyžiari ocenia blízke zjazdovky (Športcentrum Oščadnica, Skalité - Serafínov, Snow Paradise Veľká Rača - Oščadnica, Ski Čierne, Ski areál Severka a mnoho ďalších) prípade záujmu/otázok ma neváhajte kontaktovať na uvedenom čísle v inzeráte.
Novostavba chaty (4+2) v krásnej prírode, Oščadnica
Typ: Chata Ulica: Áno Obec: Oščadnica Trávite radi voľný čas s rodinou v prírode a milujete Slovensko? Ak je to tak, máme pre Vás to pravé orechové! Novostavbu chaty v srdci krásnej kysuckej prírody v obci Oščadnica, v okrese Čadca. Chata bola postavená v roku 2019 na pozemku o výmere 1520 m2. Má 3 podlažia a jej celková úžitková plocha je 153,45 m2.  Dispozičné riešenie:  Pivnica - pivničné priestory majú výmeru 43,79 m2, tu je umiestnený bojler na ohrev TUV a priestory na odloženie bicyklov či lyží.  Prízemie - podlahová plocha  je 57,33 m2. Je tvorené zádverím, priestrannou obývacou izbou s jedálňou a kuchyňou a schodiskom do podkrovia. Priamo s obývacou izbou je prepojená plne a komfortne zariadená kuchyňa s jedálňou, elektrickým sporákom, elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, umývačkou riadu a chladničkou s mrazničkou. Z obývacej miestnosti je vstup na priestrannú terasu, kde si v letných mesiacoch vychutnáte rannú kávičku či doprajete skvelé raňajky.  Súčasťou prízemia je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom, práčkou a toaletou. Samozrejmosťou je  WiFi pripojenie na internet, ktoré je dostupné v celom objekte. Podkrovie - podlahová plocha 52,33 m2. Tvorí ho chodba so schodiskom, kúpelňa so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou a 3 samostatné spálne.  Vybrať si môžete z jednej 2-lôžkovej spálne s manželskou posteľou a z dvoch 4-lôžkových spální s manželskou posteľou, samostatným lôžkom a jedným výsuvným lôžkom. Všetky izby sú vybavené sieťkou na okná. Chata zároveň disponuje dreveným altánkom s posedením, kde si s priateľmi dokážete pripravovať špeciality na grile, prípadne uvariť chutný kotlíkový guláš. Najmenších určite poteší v letných mesiacoch pieskovisko s hračkami, hojdačka a trampolína. IS - vlastná studňa, elektrina, žumpa. ohrev TÚV el. bojler. Kúrenie - el. konvektory a krbové kachle na tuhé palivo. Náklady 60,- Eur. Príjazdová cesta je asfaltová, státie pre 4 autá na vlastnom pozemku na spevnenej ploche. Objekt je oplotený. Energetická trieda B. Okolie chaty poskytuje vhodné podmienky na prechádzky, turistiku alebo cyklistiku. Okolité lesy sú zas stvorené na zber lesných plodov a húb. Odporúčame návštevu Slovenského orloja v Starej Bystrici, Rodného domu Jozefa Krónera, Lesnej úvraťovej železnice v Novej Bystrici či Skanzenu Vychylovka. Možnosť skvele si zajazdiť na krásnych ušľachtilých koňoch ponúka Stajňa Happy Horse Raková. Váš voľný čas môžete stráviť aj v neďalekej MM Aréne, kde si prídu na svoje všetky vekové kategórie. Oddýchnete si vo wellness centre, doprajete príjemnú masáž, aktívne strávite čas vo fitness centre, vyskúšate korčuľovanie na lade, posedíte s blízkymi v reštaurácii či zorganizujete teambuilding v kongresovej miestnosti. V zime na Vás čakajú perfektne upravené svahy lyžiarských stredísk Športcentrum Oščadnica, Snow Paradise Veľká Rača