inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, rodinný dom Horná Mičiná, hrubá stavba - VO VÝSTAVBE

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj rozostavanú stavbu rodinného domu v obci Horná Mičiná.
Dom stojí na nádhernom slnečnom mieste v tichej lokalite obce, s krásnym výhľadom.
Hrubá stavba domu je bez okien, privedená voda, elektrika, kanalizácia z domu do žumpy , strecha.
Dom je možné ešte v súčasnom prevedení si prispôsobiť svojim predstavám.
Súčasťou domu je i veľká dlhá garáž.
Rozmer domu je 14,5 x 7,5 m. Garáž s technickou miestnosťou má 3,5 x 8 m .
Poschodie nie je rozdelené priečkami, takže je možnosť dokončenia a vybudovania izieb podľa vlastných predstáv.
Na pozemku je postavený obývateľný domček s vykurovaním, kúpeľňou s WC a podkrovím na spanie.

Prístupová cesta je asfaltová.

Odporúčam si pozrieť toto nádherné miesto v blízkosti Banskej Bystrice. Určite Vás nehnuteľnosť očarí.
Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BB-61669

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, rodinný dom Horná Mičiná, hrubá stavba - VO VÝSTAVBE
Podobné inzeráty
Exkluzívne ponúkame na predaj 4-izbový bungalov Banská Bystr
Exkluzívne ponúkame na predaj nový 4 izbový montovaný rodinný dom s krásnym výhľadom vo výbornej lokalite, len pár minút od úplného centra Banskej Bystrice. Dom bol kolaudovaný v roku 2016, s postupným dokončovaním terénnych úprav a okolia. Nových majiteľov potešia veľmi nízke náklady, 3 plnohodnotné nepriechodné spálne a krásne presvetlený interiér. Veľkou výhodou domu je jeho lokalita! Nachádza sa v tichej uličke, kde si vychutnáte pokoj. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica, Horná Mičiná – ulica Horná Mičiná • 4-izbový jednopodlažný rodinný dom • novostavba 2016 (montovaný drevodom zo stien sendvičového typu Farmacell) • úžitková plocha: 103,07 m2 (1NP 95,07 + 8 m2 terasa) • kúrenie – elektrické konvektory typ Fenix • v obývačke štýlová piecka na drevo • ohrev teplej vody - elektrický bojler • rekuperácia • terasa prestrešená škridlou, ostatná plocha strechy Škridplech • pozemok – 737m2 + podiel na prístupovej ceste • oplotenie • terénne úpravy • kanalizácia VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU: • plastové okná 3-sklo • laminátové veľkoplošné parkety, dlažba keramická • dvere drevené dyhované • kúpeľňa s rohovou smaltovanou vaňou • samostatné WC bez umývadla • nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi ( sklokeramická varná doska, elektrickou a mikrovlnnou rúrou, dizajnový digestor, granitový drez, zabudovaná umývačka riadu) MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • orientácia SZ - JV • dom je kúpou voľný do cca 3 mesiacov • kolaudácia v roku 2016 • mesačné prevádzkové náklady – 100 EUR • pozemok je rovinatý a oplotený plotom • záhradný domček pre deti a záhradné posedenie • vonkajšie státie pre 2 autá AKÉ JE OKOLIE DOMU: Nová časť – nemusíte robiť kompromis , dom sa nachádza vo výbornej lokalite s pohodlnou pešou dostupnosťou do centra obce. Obec Horná Mičiná vzrastá na svojej popularite najmä pre svoju bezprostrednú blízkosť okresného mesta Banská Bystrica, ktoré vám ponúkne širokú sieť služieb a obchodov. Pár minút autom sa nachádza centrum Banskej Bystrice, promenáda plná obchodov a reštaurácií. K dispozícii sú školské zariadenia, zdravotné stredisko, pošta, široká sieť služieb, výborná možnosť nákupov (Billa, Jednota, Tesco, Lidl, Kaufland…). V HARMONIÍ S PRÍRODOU – obec Hornú Mičinú si obľúbite aj vďaka prostrediu, ktoré ju obkolesuje a vytvára tak krásne miesto pre život. Jedinečná kulisa chránenej krajinnej oblasti so svojimi turistickými chodníkmi a cyklotrasami. V priamom okolí tiež nájdete množstvo historických pamiatok a príležitostí na oddych s rodinou, Mičinské travertíny, kaštieľ v Dolnej Mičinej a veľa iného. Z NÁŠHO POHĽADU: Ponuka reprezentuje bývanie v dome s kompaktnou výmerou a s veľmi dobrou dispozíciou priestoru - denná a nočná časť. Upravený, slnečný pozemok, čistý interiér s dominantným krbom (pieckou) a reálna nízkonákladovosť nehnuteľnosti sú prvky, za ktoré dávame palec hore. BC_BB_ML_003000
Ponúkam na predaj rodinný dom v štádiu hrubá stavba,…
rodinný dom, Radava, Radava, Nové Zámky - Ponúkam na predaj rodinný dom v štádiu hrubá stavba,122m2, Radava. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 122 Plocha obytnej časti m2: 120 Výmera pozemku m2: 520 Popis: Ponúkam na predaj rodinný dom vo výstavbe, dokončený bude do stavbu hrubej stavby – v prípade záujmu je možnosť dokončenia domu podľa predstáv klienta. Dom má 122m2 úžitkovej plochy interiéru, 17m2 terasa a 520m2 pozemok. Dom má krásny výhľad z terasy. 4 izby+ kuchyňa, šatník, WC, kúpeľňa, technická miestnosť V uvedenej cene sa predáva v štádiu hrubá stavba. Dokončené budú: - obvodové steny, - drevený krov – väzníky - strešná krytina – betonová škridla – farba antracit - odvodnenie strechy (odkvap) – klampiarske prvky - vnútorné priečky - izolácia základovej dosky - všetky okná, dvere ( 3-sklá) - prípojka vody, žumpa 10m3. Cena nehnuteľnosti v uvedenom stave je 124 000 eur. Hrubá stavba by mala byť dokončená koncom mesiaca október. Predpríprava na kúrenie elektrickým kotlom, podlahové kúrenie, v kúpeľni rebríkový radiátor Dom sa nachádza v tichej uličke populárnej obce Radava. Nájsť tu môžete reštauráciu, obchod, soľnú jaskyňu. Dedina je vzdialená od termálneho Kúpaliska Podhájska len 3km. Radava je vzdialená: - Podhájska 3km - Šurany 10km - Nové Zámky 30km - Bratislava 110km - Nitra 36km - Vráble 21km V prípade záujmu ma pokojne kontaktujte na tel: alebo mailom: s.repasky@ Cena je vrátane kompletného právneho servisu. Samozrejmosťou pre nás je pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov u našich hypotekárnych špecialistov. Zastavaná plocha m2: 140 Rozmery pozemku m: 14m x 37m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Bc. Stanislav Repaský s.repasky@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón:
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Novostavba (HRUBÁ STAVBA)v Dvojdome, Chrastné
POSCHODOVÝ, slnečný, Rodinný dom - Novostavba (HRUBÁ STAVBA) v Dvojdome, pasívny, 5 izbový (114m2), Chrastné, Košice - Okolie === VÝBORNÁ CENA === Túžite bývať vo VYCHYTENEJ a veľmi OBĽÚBENEJ lokalite, NA OKRAJI malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na panorámu okolitej prírody, v POKOJNEJ lokalite, ale za to s RÝCHLYM prístupom do mesta a na diaľnicu, čoby kameňom dohodil za “ZELENÝM DVOROM”, od Košíc tak na 13 minút autom (14km)? Tak toto je potom tá správna voľba pre Vás. HLÁSIME = “ŽE RODINNÉ DOMY SÚ UŽ DOKONČENÉ” … ==================== Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, slnečný, POSCHODOVÝ a naprojektovaný v tom najvyššom štandarde “A0” (pasívny), kvalitný, z poctivej tehly, 5 izbový (114m2), s úložným priestorom pod strechou, terasou, Rodinný dom - Novostavba, v stave “HRUBÁ STAVBA”, v Dvojdome, s 2 parkovacími státiami pre každý dom, ležiaci na KRÁSNOM, Východ - Západ orientovanom takmer 8 árovom pozemku, so slnkom po celý deň s terasou v nádhernom OVOCNOM SADE, NA OKRAJI nejakej malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na PANORÁMU okolitej prírody, v pokojnej lokalite, ale za to s rýchlym prístupom do mesta a na diaľnicu, od Košíc tak na 13 minút autom (14km), v obci Chrastné. PREVEDENIE DOMU KU DŇU ODOVZDANIA : … HRUBÁ STAVBA … (DOKONČENIE - "RODINNÝ DOM JE UŽ DOKONČENÝ") ◦ POZRITE SI 3D Virtuálnu obhliadku z VIZUALIZÁCIE: • EXTERIÉR: • INTERIÉR ◦ POZRITE SI virtuálnu obhliadku LOKALITY z DRONA z pohodlia Vášho domova (skopírovaním tohto LINKu): • HRUBÁ STAVBA = to znamená: ▪ vybetónovaná a izolovaná základová doska ▪ osadený krov strechy ▪ osadená strešná betónová škrídľa “Terran” ▪ vymurované obvodové múry domu ▪ vymurované vnútorné priečky domu ▪ vybetónované schodisko ▪ podiel na prístupovej ceste k nehnuteľnosti PRIPRAVENÝ NA = p l y n u l é = DOKONČENIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV DO STAVU - HOLODOM, ŠTANDARD alebo KOMPLETNE “NA KĽÚČ”, podľa požiadaviek záujemcu. ŠPECIFIKÁCIA materiálov a prác od Hrubej stavby do stavu HOLODOMU vrátane KOLAUDÁCIE na nového majiteľa staviteľom (všetko spolu v cene 120.000 €)
Novostavba (HRUBÁ STAVBA)v Dvojdome, Chrastné
POSCHODOVÝ, slnečný, Rodinný dom - Novostavba (HRUBÁ STAVBA) v Dvojdome, pasívny, 5 izbový (114m2), Chrastné, Košice - Okolie === VÝBORNÁ CENA === Túžite bývať vo VYCHYTENEJ a veľmi OBĽÚBENEJ lokalite, NA OKRAJI malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na panorámu okolitej prírody, v POKOJNEJ lokalite, ale za to s RÝCHLYM prístupom do mesta a na diaľnicu, čoby kameňom dohodil za “ZELENÝM DVOROM”, od Košíc tak na 13 minút autom (14km)? Tak toto je potom tá správna voľba pre Vás. HLÁSIME = “ŽE RODINNÉ DOMY SÚ UŽ DOKONČENÉ” … ==================== Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, slnečný, POSCHODOVÝ a naprojektovaný v tom najvyššom štandarde “A0” (pasívny), kvalitný, z poctivej tehly, 5 izbový (114m2), s úložným priestorom pod strechou, terasou, Rodinný dom - Novostavba, v stave “HRUBÁ STAVBA”, v Dvojdome, s 2 parkovacími státiami pre každý dom, ležiaci na KRÁSNOM, Východ - Západ orientovanom takmer 8 árovom pozemku, so slnkom po celý deň s terasou v nádhernom OVOCNOM SADE, NA OKRAJI nejakej malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na PANORÁMU okolitej prírody, v pokojnej lokalite, ale za to s rýchlym prístupom do mesta a na diaľnicu, od Košíc tak na 13 minút autom (14km), v obci Chrastné. PREVEDENIE DOMU KU DŇU ODOVZDANIA : … HRUBÁ STAVBA … (DOKONČENIE - "RODINNÝ DOM JE UŽ DOKONČENÝ") ◦ POZRITE SI 3D Virtuálnu obhliadku z VIZUALIZÁCIE: • EXTERIÉR: • INTERIÉR ◦ POZRITE SI virtuálnu obhliadku LOKALITY z DRONA z pohodlia Vášho domova (skopírovaním tohto LINKu): • HRUBÁ STAVBA = to znamená: ▪ vybetónovaná a izolovaná základová doska ▪ osadený krov strechy ▪ osadená strešná betónová škrídľa “Terran” ▪ vymurované obvodové múry domu ▪ vymurované vnútorné priečky domu ▪ vybetónované schodisko ▪ podiel na prístupovej ceste k nehnuteľnosti PRIPRAVENÝ NA = p l y n u l é = DOKONČENIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV DO STAVU - HOLODOM, ŠTANDARD alebo KOMPLETNE “NA KĽÚČ”, podľa požiadaviek záujemcu. ŠPECIFIKÁCIA materiálov a prác od Hrubej stavby do stavu HOLODOMU vrátane KOLAUDÁCIE na nového majiteľa staviteľom (všetko spolu v cene 100.000 €)
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.