inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, rodinný dom Liptovský Mikuláš, Palúdzka - EXKLUZÍVNE

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj jednoposchodový rodinný dom s veľkým suterénnym priestorom v Liptovskom Mikuláši nachádzajúci sa v tichej lokalite blízko centra mesta a len 3 minúty autom od diaľničného privádzača. Dom je súčasťou radovej zástavby a predáva sa s pozemkom o veľkosti 660 m2, na ktorom sa nachádza aj samostatná garáž a studňa. Na pozemku je možné pristaviť ešte jeden dom s podzemnou garážou, na ktorý si majiteľ dal vypracovať projekt. Interiér domu bol zrekonštruovaný v roku 2012, kedy boli kompletne vymenené rozvody elektriny, vody a kanalizácie, plastové okná, plávajúce podlahy a dlažba. Vykurovať dom je možné plynom alebo pevným palivom. Ohrev TUV je plynom alebo elektrikou. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v pešej dostupnosti.

Dispozícia domu: dom pozostáva z vyvýšeného prízemia, 1. poschodia a suterénu. Do predsiene domu sa vstupuje ôsmymi schodmi, z nej je riešený vstup do bytovej jednotky a do suterénu domu, v ktorom sa nachádzajú 4 miestnosti s pivničnými oknami - menšia špajza, miestnosť v ktorej sa nachádza fínska sauna, ktorú môžete využívať aj ako parnú saunu a veľká technická miestnosť s dvomi kotlami (plynový a na pevné palivo), z ktorej sa vchádza do ďalšej veľkej miestnosti s rôznymi možnosťami využitia (sklad, práčovňa, telocvičňa a pod.).
Z malej predsiene sa vchádza do veľkej chodby v strede domu, z ktorej je vstup do obývacej miestnosti so zasklenou loggiou, kuchyne, špajze, toalety a na priestranné schodisko, ktorým sa dostanete na 1. poschodie. Tu sa nachádza kúpeľňa s toaletou a tri izby, z toho jedna je s balkónom a jedna je menšia využívaná ako pracovňa.

Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite, ktorú netreba nijak zvlášť predstavovať. Liptov je rajom dovolenkárov, ktorí prahnú po všetkých zimných aj letných športoch, ale aj po nerušenom oddychu v horách, či v prírodných termálnych prameňoch.

Výhody kúpy tejto nehnuteľnosti:
* lokalita - blízko do centra, blízko na diaľnicu, ale ďaleko od ruchu mesta
* možnosť nasťahovať sa a užívať nehnuteľnosť bez ďalších väčších investícií
* bonusom je fínska sauna

Ak hľadáte pokojné bývanie blízko centra mesta alebo nehnuteľnosť na komerčné účely, ktorá sa nachádza v žiadanej lokalite blízko aquaparkov, lyžiarskych stredísk a okolitých vrchov Západných Tatier, Nízkych Tatier a Chočských vrchov, neváhajte ma kontaktovať.

Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-60186

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestran
Predaj, rodinný dom Liptovský Mikuláš, Palúdzka - EXKLUZÍVNE
Podobné inzeráty
Predaj 2 nehnuteľnosti na jednom pozemku obec Žiar - Lipt. M
AstonReal ponúka na predaj dve nehnuteľnosti na jednom pozemku o výmere 1040m2, ktoré sa nachádzajú v obci Žiar okres Liptovský Mikuláš. Jedná sa o dve samostatné stavby, prvá stavba je samostatne stojaci rodinný dom v obci Žiar okres Liptovský Mikuláš, leží 10 km severovýchodne od Liptovského Mikuláša, neďaleko ústia Žiarskej doliny do Liptovskej kotliny. Rodinný dom sa nachádza vo veľmi tichej časti obce s prístupom z obecnej asfaltovej komunikácie. Stavba je v osobnom vlastníctve, možnosť hypotekárneho úveru s vybavením ktorého vám vieme kedykoľvek pomôcť. Orientácia Juh/Západ. Celková plocha rozľahlého pozemku je 741 m2. IS: Elektrický prúd je s napätím 230/400V, vodovod, kanalizácia. Kúrenie je kombinované: ústredné kúrenie + kachľové pece. Rodinný dom má jedno podlažie a je čiastočne podpivničený. Dispozícia: veranda, 3 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa. Dom je v pôvodnom stave postavený z kameňa a tehly, s pôvodnými drevenými oknami, V zadnej časti rozľahlého pozemku sa nachádza murovaná hospodárska budova so stodolou. Rodinný dom je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Druhá stavba je drevený zrub. Objekt pozostáva z dvoch na sebe nezávislých dvojpodlažných apartmánov. Apartmán 1:priestranná obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, 3 spálne, kúpeľňa s podlahovým vykurovaním + WC.(kapacita 10 osôb) Apartmán 2:priestranná obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, mezonetová izba v podkroví, kúpeľňa s podlahovým vykurovaním + WC.( kapacita 6 osôb). Drevenica sa predáva komplet zariadená. Objekt je napojený na obecný vodovod, elektrina, kanalizáciu - kúrenie elektrické cez radiátory, podlahové kúrenie ( v obývacej časti a v kúpeľniach). Zrubový dom sa nachádza v tichej časti obce a je vhodný pre rodiny s deťmi a ľudí vyhľadávajúcich kľud a pokoj. Milovníci turistiky majú ideálnu možnosť na podnikanie vysokohorských túr v oblasti Žiarskej, Račkovej a Bobroveckej doliny, na vrcholy Roháčov, Troch Kôp, Baníkova a Baranec. V zime je možné lyžovať priamo v obci v lyžiarskom stredisku Žiar-Dolinky (100 m) a v lyžiarskych strediskách Jasná (19 km), Ski Opalisko Závažná Poruba (12 km) a Liptovský Ján (13 km). V okolí obce a v ústí Žiarskej doliny sú ideálne podmienky pre bežecké lyžovanie na upravených tratiach. Z objektu je možné podnikať výlety za poznávaním historických pamiatok Liptova - Liptovský Mikuláš (7 km), Múzeum liptovskej dediny Pribylina (20 km), termálne kúpaliská Aquapark Tatralandia, Bešeňová a Liptovský Ján. V prípade záujmu o obhliadku a viac informácii ma neváhajte kontaktovať. volajte.:, karmanova@ Celková rozloha: 1040m² Rozloha pozemku: 1040m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Priestranný rodinný dom s obrovským potenciálom v sup…
rodinný dom, Mišíkova, Liptovský Mikuláš, Liptovský Mikuláš - Priestranný rodinný dom s obrovským potenciálom v super lokalite - Liptovská Ondrašová Počet izieb: 7.izb a viac Celková úžitková plocha m2: 240 Plocha obytnej časti m2: 180 Výmera pozemku m2: 585 Popis: Ponúkame Vám možnosť vlastniť krásny rodinný dom s veľkou záhradou a garážou v nádhernej a turisticky vyhľadávanej lokalite Liptova v Liptovskej Ondrašovej. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1972. Dom je murovaný, bez zateplenia, postavený na betónovom základe. Dom je vo výbornom technickom stave zodpovedajúcom jeho veku. Je umiestnený na priestrannom, slnečnom a hlavne rovinatom pozemku o rozlohe 585 m2. Stavba domu je trojpodlažná s 8 obytnými miestnosťami a príslušenstvom. Dom je napojený na : elektriku 230/400 V, plynovú prípojku, verejný vodovod a odpad, ktorý je riešený verejnou kanalizáciou. Dom je vykurovaný plynovým kotlom do radiátorov. Spolu s domom je postavená garáž pre jedno auto a priestorom vyhradeným na uloženie záhradného náradia. Samozrejmosťou je aj priestor na letnú grilovačku. Dom je možné využívať na rekreačné účely, podnikanie ako aj na rodinné bývanie. Mestská časť, jej prostredie a hlavne dostupnosť ku všetkým turistickým lákadlám Liptova je nenahraditeľná tak v letnom ako i zimnom období. Ak Vás moja ponuka zaujala, kontaktujte ma na mob. , rád Vám odpoviem na Vaše otázky a sprostredkujem nezáväznú obhliadku. Zastavaná plocha m2: 266 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla+Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1972 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 3 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Počet bytov v dome: 2 Vybavenie domu: Krb, Záhradný altánok Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Zimné športy, Kino, Cyklistické trasy, Tenisové kurty Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Martin Jančuška m.jancuska@ Detail realitnej kancelárie: Directreal LMCity Adresa: Námestie osloboditeľov 793/32 031 01 Liptovský Mikuláš Telefón:
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
NA PREDAJ RODINNÝ DOM V CENTRE LIPT. MIKULÁŠA - PALÚDZKA
TU REALITY PONÚKA EXKLUZÍVNE LEN V NAŠEJ RK rodinný dom so zastavanou plochou 96m2 s pozemkom rovinatým o celkovej rozlohe 242m2 v lukratívnej časti časti Lipt. Mikuláša - Palúdzka. Z prednej časti je predzáhradka, ktorá by sa dala využiť, ako parkovanie. Pred domom je asfaltová prístupová cesta. ______________________________________________________ PRI POROVNANÍ CIEN BYTOV NA TRHU S TÝMTO RODINNÝM DOMON V TEJTO LOKALITE, VYCHÁDZA RIEŠENIE BÝVANIA EKONOMICKEJŠIE A PRAKTICKEJŠIE, AKO V NEJAKEJ BYTOVKE MIMO CENTRA BEZ ŽIADNEHO POZEMKU. ______________________________________________________ Rodinný dom je celý podpivničený, obytná časť je na prvom nadzemnom podlaží so vstupom cez schodisko a uzatvorenú pavlač do chodby. Z chodby sa vchádza do obývačky, kuchyne a cez ďalšiu izbu do spálne. Z izby je prístup aj do komory a Kúpeľne s WC. Do podkrovného priestoru sa vychádza dreveným schodiskom (rebríkom) z pavlače. Podkrovie nie je obytné a slúži len ako úložný priestor - povala. Dom je murovaný z tehly a kvadry, strešná krytina je z pálenej škridle. Okná a dvere sú pôvodné drevené + vonkajšie rolety. Na svoj vek je dom suchý, udržiavaný a v zime temperovaný. Momentálne už neobývaný. ______________________________________________________ IS: Elektrina, ver. vodovod a kanalizácia, plyn, 2x komín. Ústredné vykurovanie v celom dome radiátormi je z nového plynového kotla v suteréne. TÚV zabezpečuje elektrický bojler. Energetický certifikát - nie. ______________________________________________________ Rodinný dom je síce v pôvodnom stave, ale je obývateľný a pripojený na IS. Je vhodný na trvalé bývanie, prípadne na rekreačné účely, komerčné využitie, alebo na podnikanie. Lokalita Palúdzka je neďaleko centra s kompletnou občianskou vybavenosťou s prístupom na diaľnicu D1. Z hľadiska cestovného ruchu, je zaujímavá aj pre turistov so záujmom o lyžovanie (Jasná - Nízke Tatry) termálne kúpaliská (Tatralandia, Gino-Paradise), turistiku, cykloturistiku, priehradu Lipt. Mara...atď. ______________________________________________________ *** INFORMÁCIE A OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA, e-mail: bella@ ***
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Rodinný dom na predaj, Okoličné, Liptovský Mikuláš
Reality Alpia Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom so slnečným pozemkom na ulici Okoličianska, Okoličné, Liptovský Mikuláš. Na pozemku o celkovej výmere 817 m2 sa nachádza rodinný dom, prístavba a murovaná hospodárska budova, ktorej súčasťou je aj garáž. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 1965 a je napojená na verejné inžinierske siete (elektrická, kanalizačná a vodovodná prípojka). Vykurovanie zabezpečuje kotol na pevné palivo . TÚV zabezpečuje el.bojler. Samostatne stojaci rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou a predáva sa čiastočne zariadený po dohode s majiteľom. Nehnuteľnosť dispozične pozostáva: Rodinný dom 1NP – vstupná chodba, izba, špajza, kúpeľňa s vaňou a WC, spálňa, obývacia izba, kuchyňa. Priestor je v pôvodnom stave. 2NP – vstupná chodba, loggia, špajza, kúpeľňa s vaňou a WC, izba, spálňa, obývacia izba, kuchyňa. Čiastočná rekonštrukcie – plastové okná, čiastočne vymenená plávajúca podlaha. Podkrovie – vstupná izba, manzardka s loggiou. Prístavba Technická miestnosť, úložný priestor. Hospodárska budova Dreváreň, pivnica, garáž Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie vzhľadom na kompletnú občiansku vybavenosť a blízkosť centa mesta Liptovský Mikuláš!