inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ SKOLAUDOVANÁ 5 izb. novostavba RD v štandarde v krásn

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Pri jazere
Obec: Jakubov

FinReal go exkluzívne ponúka na predaj skolaudovaný 5izb. moderný rodinný dom v atraktívnom prostredí pri jazere v Jakubove okr. Malacky. Úžitková plocha domu je 109,61m2, terasa má výmeru 31,14m2.

Zastavaná plocha: 74,51m2
Úžitková plocha: 109,61m2
Terasa: 31,14m2
Obytná plocha domu: 72,51m2
Celková výmera pozemku: 303m2

POPIS RODINNÉHO DOMU:
- jedná sa o dvojpodlažnú nepodpivničenú stavbu s valbovou strechou
- orientácia: juho-západ
- plastové okná
- kúrenie: infračervené vykurovacie rohože uložené v anhydritovej vrstve – 50mm, regulované pomocou regulačných termostatov
- krb
- pripojenie na verejné siete: elektrická energia, studňa s ponorným čerpadlom, žumpa s obsahom 10m3
- príprava teplej vody – elektrický ohrievač so zásobníkom
- 2 parkovacie miesta

DISPOZÍCIA:
- dom má premyslenú, členitú dispozíciu, ktorá uspokojí potreby 4-5 člennej rodiny
- zo zádveria sa prechádza do izby – pracovne, WC, technickej miestnosti a obývacej miestnosti. Obývačka je spojená s kuchyňou a jedálňou. Schodiskom na vchádza na poschodie, kde sú 2 izby, spálňa rodičov so šatníkom, kúpeľňa a samostatné WC. Spálňa a jedna izba majú balkón.

1.NP:

Zádverie: 5,04m2

WC: 2,85m2

Technická miestnosť: 3,45m2

Sklad: 3,96m2

Komora: 1,53m2

Kuchyňa, obývacia izba, jedáleň: 31,13m2

Pracovňa: 7,28m2

Terasa: 31,14m2

2.NP:

Schodisko: 4,62m2

Chodba: 4,62m2

WC: 1,09m2

Izba: 10,36m2

Kúpeľňa: 6,58m2

Izba: 10,16m2

Spálňa: 13,58m2

Šatník: 3,36m2

Balkón: 2,36m2

Balkón: 2,36m2

ZARIADENIE:
Rodinný dom sa predáva s čiastočným štandardom –  kuchynská linka so spotrebičmi, sanita, obklady

LOKALITA:
- Keď ste priaznivcami pokojného bývania v krásnom prostredí pri jazere, toto bude pre Vás správna voľba
- Projekt víkendových domov je situovaný bezprostredne pri jazere, v tichom prostredí pre pohladenie duše
- Jakubov je vzdialený iba 30min autom od Bratislavy, vzdialenosť od Malaciek 10min.
- V obci je autobusová zastávka prímestskej autobusovej dopravy
- Železničná stanica je v Malackách alebo v obci Zohor
- Škola, škôlka, pošta, obchody aj zdravotné stredisko

CENA:
260.000 EUR aj s províziou pre RK a kompletného právneho servisu
Sme partnerom FINGO, bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie.

V prípade záujmu kontaktujte makléra:
Mgr. Martina Atanasová
Mobil:
E-mail: martina.atanasova@
Mlynské nivy 78C, 821 05 Bratislava

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Úžitková plocha: 109.61 m2
Plocha pozemku: 303 m2
Zastavaná plocha: 74.51 m2
Počet podlaží: 2
Počet izieb: 5
Plocha balkóna: 2.36 m2
Balkón: áno - 2
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní: 2
Káblová televízia: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: studňa
Krb: áno
PREDAJ SKOLAUDOVANÁ 5 izb. novostavba RD v štandarde v krásn
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.
Novostavba 4i. v ŠTANDARDE. Vyborna lokalita a skolaudovana
NOVA CENA 289.990,- Eur. FGI Real Estate&Investment Vám ponúka na predaj Moderú už dokončeu SKOLAUDOVANÚ novostavba vo vyššom štandarde - kompozitná podlaha, krb, interiérové dvere a svietidlá, kompletné obklady, dlažby a sanita, vaňa, sprchový kút, skompletizovaná technická miestnosť ( kotol, zásobník, rozdeľovač, termostaty). V cene je zahrnuté dokončenie terasy - dlažba, vyrovnanie pozemku. Energetický certifikát A0. Skvelá lokalita. Pozemok 731m2 + podiela na ceste. Krásny nový dom v atraktívnej novej lokalite NItra - Kynek, prístupný novou asfaltovou cestou. Dom: Lokalita : Nitra - Kynek Typ domu : Bungalov Dispozícia : 4 izbový Počet spální : 3 Šatník : Áno samostatný Potravinová komora : Áno WC : 2 x Geberit Kúpeľňa : 2x Zastavaná plocha: 185,04 Úžitková plocha: 153,51 Dizajn strechy : Rovná Pozemok : - výmera 731m2 - IS : obecná voda, elektrina, plyn, žumpa (v riešení kanalizácia) - Prístupová cesta v uličnom štandarde : asfaltová cesta + osvetlenie - Kúpeľňa s WC z hlavnej spálne so sprchovým kútom - Druhá kúpeľňa s WC s vaňou - Tehlová stavba obvodové múry 30cm - Priečkové murivo 14cm Heluz - Zateplenie EPS 20cm - Nízko-energeticky dom - Výmera 185,04m2 zastavanej plochy - Prekrytá terasa a prekryté zádverie - Plastové okná 7 komorové 3-sklo, exteriérové rámy vo farbe antracit - HS portál veľké okno v dennej časti - Plynový kotol so zásobníkom 100l - Regulačné termostaty v každej miestnosti - Vypínače a zásuvky NIKO + - Predpríprava na video vrátnik - Predpríprava na vonkajšie žalúzie / ostenia a kastlíky na žalúzie - Žalúzie v izbách na vypínač, v dennej časti na diaľkové ovládanie Cena za rodinný dom v štandarde s pozemkom: 289.990,- Eur Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov, právneho servisu, sprostredkovateľskej provízie, vyhotovenie dokumentácie. Možnosť kúpy na hypotekárny úver Kampaň FGI Real Estate pre klientov: V prípade, že realizujete kúpu nehnuteľnosti formou úveru cez naše finančné oddelenie, poskytneme Vám ku kúpe a úveru navyše kolok k záložnej zmluve vo výške 66 Eur, a bonus na znalecký posudok v hodnote 199,- Eur. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, kompletného realitného servisu a právneho servisu, vypracovania ponuky financovania, konzultácií a podkladov k danej nehnuteľnosti.
Moderná novostavba 4i. v ŠTANDARDE v v atraktívnej lokalite
Exkluzívna ponuka FGI Real Estate&Investment. Moderná už dokončená SKOLAUDOVANÁ novostavba vo vyššom štandarde - kompozitná podlaha, krb, interiérové dvere a svietidlá, kompletné obklady, dlažby a sanita, vaňa, sprchový kút, skompletizovaná technická miestnosť ( kotol, zásobník, rozdeľovač, termostaty). V cene je zahrnuté dokončenie terasy - dlažba, vyrovnanie pozemku a oplotenie z 3 strán. Energetický certifikát A0. Skvelá lokalita. Pozemok 731m2 + podiela na ceste. Krásny nový dom v atraktívnej novej lokalite NItra - Kynek, prístupný novou asfaltovou cestou. Dom: Lokalita : Nitra - Kynek Typ domu : Bungalov Dispozícia : 4 izbový Počet spální : 3 Šatník : Áno samostatný Potravinová komora : Áno WC : 2 x Geberit Kúpeľňa : 2x Zastavaná plocha: 185,04 Úžitková plocha: 153,51 Dizajn strechy : Rovná Pozemok : - výmera 731m2 - IS : obecná voda, elektrina, plyn, žumpa (v riešení kanalizácia) - Prístupová cesta v uličnom štandarde : asfaltová cesta + osvetlenie - Kúpeľňa s WC z hlavnej spálne so sprchovým kútom - Druhá kúpeľňa s WC s vaňou - Tehlová stavba obvodové múry 30cm - Priečkové murivo 14cm Heluz - Zateplenie EPS 20cm - Nízko-energeticky dom - Výmera 185,04m2 zastavanej plochy - Prekrytá terasa a prekryté zádverie - Plastové okná 7 komorové 3-sklo, exteriérové rámy vo farbe antracit - HS portál veľké okno v dennej časti - Plynový kotol so zásobníkom 100l - Regulačné termostaty v každej miestnosti - Vypínače a zásuvky NIKO + - Predpríprava na video vrátnik - Predpríprava na vonkajšie žalúzie / ostenia a kastlíky na žalúzie - Žalúzie v izbách na vypínač, v dennej časti na diaľkové ovládanie Cena za rodinný dom v štandarde s pozemkom: 305.000,- Eur Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov, právneho servisu, sprostredkovateľskej provízie, vyhotovenie dokumentácie. Možnosť kúpy na hypotekárny úver Kampaň FGI Real Estate pre klientov: V prípade, že realizujete kúpu nehnuteľnosti formou úveru cez naše finančné oddelenie, poskytneme Vám ku kúpe a úveru navyše kolok k záložnej zmluve vo výške 66 Eur, a bonus na znalecký posudok v hodnote 99,- Eur. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, kompletného realitného servisu a právneho servisu, vypracovania ponuky financovania, konzultácií a podkladov k danej nehnuteľnosti.
ZNÍŽENÁ CENA samostatný BUNGALOV
Ponúkame na predaj samostatne stojaci 4-izbový rodinný dom v uzavretom rezorte v novej a tichej lokalite Miloslavova, v časti Alžbetin Dvor. ÚŽITKOVÁ PLOCHA DOMU 110 m2. Zastavaná plocha domu je 137m2. Dom č. 1 Výmera pozemku: 374 m2 Cena v kompletnom štandarde: 253 800 eur Cena v holodome: 241 800 eur Dom č. 2 Výmera pozemku: 414 m2 Cena v kompletnom štandarde: 280 800 eur Cena v holodome: 268 800 eur Dom č. 3 Výmera pozemku: 592 m2 Cena v kompletnom štandarde: 297 000 eur Cena v holodome: 285 000 eur Dom č. 4 Výmera pozemku: 476 m2 Cena v kompletnom štandarde: 280 800 eur Cena v holodome: 268 800 eur Dom č. 5 Výmera pozemku: 398 m2 Cena v kompletnom štandarde: 280 800 eur Cena v holodome: 268 800 eur Dom č. 6 Výmera pozemku: 434 m2 Cena v kompletnom štandarde: 280 800 eur Cena v holodome: 268 800 eur Štandard je možné si vybrať podľa vlastného vkusu v dohodnutom interiérovom štúdiu a zahŕňa: interiérové podlahy, obklady, dlažbu, sanitu, batérie, dvere a zárubne. V rámci exteriéru je v cene vyčistený a zarovnaný pozemok, kompletné oplotenie jednotlivých domov aj rezortu, spoločná elektrická brána na diaľkové ovládanie pri vstupe do rezortu, súkromný dvor s komunikáciou v rezorte, chodník a 3 parkovacie miesta zo zámkovej dlažby ku každému domu. DISPOZÍCIA: Zádverie: 4,5 m2 Chodba: 6,3 m2 Kuchyňa + obývačka: 32,37 m2 Komora: 2,37 m2 Izba 1: 17,21 m2 Izba 2: 16,31 m2 Kúpeľňa: 9 m2 Samostatná toaleta: 2 m2 Spálňa: 12,60 m2 Šatník: 7,34 m2 TECHNICKÉ PARAMETRE STAVBY: - tehlová konštrukcia 25cm so zateplením EPS 20cm - škrabaná omietka v bielej farbe - strešná konštrukcia drevená, masívna, zateplenie PUR penou - strešná konštrukcia BAUDER PVC - podlahové kúrenie teplovodné, tepelné čerpadlo zn. VAILANT - plastové okná zn. Kalypso, 3-sklo, šesťkomorové - vnútorná výška stien 2,65 – 2,75 m - komín SCHIEDEL - IS: elektrina, obecná kanalizácia aj vodovod - optika TELEKOM PRÍPRAVA NA: - krb - alarm / kamerový systém - klimatizácia cez tepelné čerpadlo - vonkajšie žalúzie podomietkové 5x KOLAUDÁCIA: APRÍL 2023 Obec Miloslavov sa nachádza od centra hlavného mesta 20 km a poskytuje nasledovnú občiansku vybavenosť: základná škola (aj 2. stupeň), materská škola, súkromné materské školy, nákupné centrum OC Miloslavov (Billa, 101 drogerie, pekáreň...), pošta, knižnica, futbalové ihrisko, vonkajšie fitness centrum, praktický lekár, detský lekár, ortopéd, lekáreň, reštaurácie a kaviareň. Dostupnosť do Bratislavy okrem automobilovej dopravy je riešená i frekventovaným autobusovým prípadne vlakovým spojením (RegioJet). Blízkosť napojenia na R7/D4 výrazne zrýchlila dopravu do centra hlavného mesta, ktorá je aktuálne naozaj bezproblémová.
Predaj 4-izbovej novostavby rodinný dom
Ponúkame na predaj 4-izbový skolaudovaný rodinný dom v obci Čaradice. Obec je vyhľadávanou lokalitou najmä kvôli okolitej prírode a skvelej polohe. Obec je vzdialená 28 km od Nitry, 9 km od Zlatých Moraviec, 18 km od Levíc. Vynikajúca dostupnosť na rýchlostnú cestu R1. V blízkosti obce dostupný rybolov, poľovníctvo, turistika, cyklistika, neďaleko lyžiarske stredisko Drozdovo. Obec disponuje škôlkou, základnou školou, potravinami, poštou, multifunkčným ihriskom, posilňovňa... Na predaj skolaudovaná novostavba - [23.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj skolaudovaná novostavba - 1 Na predaj skolaudovaná novostavba - 2 Úžit. plocha: 108 m2 Zast. plocha: 157 m2 Plocha pozemku: 702 m2 Dom disponuje priestrannou vstupnou chodbou, kuchyňou prepojenou s obývačkou, komora, spálňa, 2x detská izba, 2x kúpelňa s WC. V podkroví sa nachádza odkladací priestor o výmere 15m2. Dom má zastrešenú terasu o výmere 25m2. Pozemok oplotený (Retic). • Stavebný materiál pálená tehla WIENERBERGER • Eternetové rozvody, elektroinštalácia, SCHNEIDER • Zateplenie AUSTROTHERM polystyrén • Strešná krytina TERRAN EVO CARBON • Odkvapový systém KJG vo farbe strešnej krytiny • Fasádna omietka BAUMIT v kombinácii s kamenným obkladom • Terasa - zámková dlažba • Krov – väzníkový, zateplenie strop – striekaná izolácia • Plastové okná ANEKO Gelan 3-sklo • Tepelné čerpadlo DE DIETRICH + 170 L • Teplovodné podlahové kúrenie REHAU • Klimatizácia • vonkajšie LED osvetlenie • Energetický certifikát A0 Cena podľa typu dokončenia HOLODOM alebo ŠTANDARD. VIDEO náhľad: KONTAKT tel: email: trigonglobal@ Facebook: @Trigon House Instagram: @TRIGON HOUSE