inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj sro platca DPH 999 EUR ( VÝNIMOČNÁ CENA )

Kategória: Účtovníctvo, poradenstvo

Predaj nových založenych spoločnosti- Mesačny Platca DPH
V cene je zahrnutý aj kompletný právny servis súvisiaci s prevodom- 999,-
Spolocnost je
- Bez závazkov a dlhov
- Nová, čistá bez histórie
- Na výber viacero spoločností s rôznym zameraním a všetko platca DPH
- Pridelené IČO, DIČ, IČ DPH
- SPLNENÉ VŠETKY ZÁKONNÉ POVINNOSTI
- Základné ímanie splatené v plnej výške
- TOP cenová ponuka

Podnikať môžete začat už za 48 hodín. Taktiez Vam vieme zabezpeciť virtualne sidlo.
Možnosť osobného stretnutia alebo moze prebiehat formou telefonickej/poštovej komunikácie.
Predaj sro platca DPH 999 EUR ( VÝNIMOČNÁ CENA )
Podobné inzeráty
Predam firmu platca DPH
Predam sro platca DPH. Ide firmu registrovanu na DPH - stvrtrocny platca DPH - DPH priznanie sa podava kazdy stvrtrok, netreba podat kazdy mesiac. Mame na predaj sro platca DPH - kvartalny platca. Mame viacero firiem s historiou aj viacero firiem bez historie, nikdy neaktivnych stvrtrocnych platcov 1/4. Sidlo je predplatene na 12 mesiacov v Bratislave. Poplatky za prevod su v cene.
Likvidácia a Výmaz SRO a iných právnických osôb
Odborne a expresne zabezpečíme prepis vašej s.r.o - spoločníkov a konateľa na nás a následne zabezpečíme jej výmaz z Obchodného registra. Pri tom môžeme okamžite zmeniť aj obchodné meno a sídlo likvidovanej sro, všetko podľa dohody. Tel. kontakt: , e-mail: vymaz.sro@ nas web: Volajte, píšte nonstop, ak sme nedostupní, ozveme sa vám naspäť. Osobné stretnutie možné v Bratislave, ale vieme to vybaviť aj na diaľku po úhrade našej zálohovej faktúry vopred. Cena za služby s.r.o.: 1.000,-Eur, u ostatných firiem: upresníme na vyžiadanie. V prípade zostatkového majetku v sro, je výmaz či bankrot tiež možný, cenu upresníme individuálne. V prípade potreby vieme prevziať aj českú s.r.o. - cena dohodou. A len na okraj, existuje aj možnosť expresného takmer okamžitého výmazu vašej s.r.o. z slovenského obchodného registra bez jej prevzatia, ale táto služba nie je možná pre každú slovenskú s.r.o. a je oveľa nákladnejšia ako ponúkané pomalšie riešenie. V prípade akejkoľvek potreby nás kontaktujte a nájdeme ideálne riešenie pre Vašu situáciu. Napr. existuje aj možnosť len výmazu slovenskej sro bez potreby prevziať vašu firmu, tj. zostávate vo Vašej firme a my vám manažujeme celý dlhodobejší proces výmazu - čo stojí celkove 500 eur, v čom sú zahrnuté všetky náklady aj počiatočné úpravy aj poplatok súdu za výmaz.
Predam sro platca DPH stvrtrocna
100% cista, ziadne dlhy. Mame na predaj sro platca DPH - kvartalny platca. Mame viacero firiem s historiou aj viacero firiem bez historie, nikdy neaktivnych. Sidlo je predplatene na 12 mesiacov v Bratislave. Poplatky za prevod su v cene.
Predám s.r.o. platca DPH
Predám s.r.o. platca DPH Dobrý deň, ponúkam na predaj s.r.o. s prideleným IČ DPH, platca DPH(od 10/2022). Spoločnosť bola založená v roku 8/2022. Nevykonávala žiadnu podnikateľskú aktivitu a má čistú a transparentnú históriu,žiadne skryté nezrovnalosti,žiadne skryté prekvapenia,ktoré by mohli ohroziť podnikanie ako to býva pri už fungujúcich spoločnostiach(zmluvná garancia). Spoločnosť je ideálna a pripravená pre klienta,ktorý má záujem o okamžité podnikanie už ako platca DPH. Prevod obchodných podielov zabezpečuje právnicka kancelária v cene spoločnosti. Veľmi rýchla príprava dokumentov. Po podpise okamžité elektronické podanie dokumentov na zápis do ORSR,bez zbytočného naťahovania času(okamžité zaslanie podacieho čísla). Možnosť osobného stretnutia v Košiciach,Prešove,Bardejove ale aj realizácia prevodu prostredníctvom telefonickej/poštovej komunikácie(z pohodia Vášho domova). Máte otázky ? Kľudne zavolajte kedykoľvek,rád Vám s Vaším podnikaním pomôžem poprípade poradím. K spoločnosti dostanete kvalitnú,novú pečiatku s údajmi už Vašej spoločnosti ako pozornosť + zápis konečného užívateľa výhod v cene spoločnosti. Full servis k spoločnosti. - možnosť virtuálneho sídla Viac informácií telefonicky, mailom alebo SMS.
Predám s.r.o. platca DPH
Predám s.r.o. platca DPH Dobrý deň, ponúkam na predaj s.r.o. s prideleným IČ DPH, platca DPH(od 1/2023). Spoločnosť bola založená v roku 11/2022. Nevykonávala žiadnu podnikateľskú aktivitu a má čistú a transparentnú históriu, žiadne skryté nezrovnalosti, žiadne skryté prekvapenia ktoré by mohli ohroziť podnikanie ako to býva pri už fungujúcich spoločnostiach(zmluvná garancia). Spoločnosť je ideálna a pripravená pre klienta, ktorý má záujem o okamžité podnikanie už ako platca DPH. Prevod obchodných podielov zabezpečuje právnicka kancelária v cene spoločnosti. Veľmi rýchla príprava dokumentov. Po podpise okamžité elektronické podanie dokumentov na zápis do ORSR bez zbytočného naťahovania času(okamžité zaslanie podacieho čísla). Možnosť osobného stretnutia v Košiciach, Prešove, Bardejove ale aj realizácia prevodu prostredníctvom telefonickej/poštovej komunikácie(z pohodia Vášho domova). Máte otázky ? Kľudne zavolajte kedykoľvek,rád Vám s Vaším podnikaním pomôžem poprípade poradím. K spoločnosti dostanete kvalitnú, novú pečiatku s údajmi už Vašej spoločnosti ako pozornosť + zápis konečného užívateľa výhod v cene spoločnosti. Full servis k spoločnosti. - možnosť virtuálneho sídla Viac informácií telefonicky, mailom alebo SMS.
Predám s.r.o. platca DPH
Predám s.r.o. platca DPH Dobrý deň, ponúkam na predaj s.r.o. s prideleným IČ DPH, platca DPH. Spoločnosť nevykonávala žiadnu podnikateľskú aktivitu a má čistú a transparentnú históriu, žiadne skryté nezrovnalosti, žiadne skryté prekvapenia ktoré by mohli ohroziť podnikanie ako to býva pri už fungujúcich spoločnostiach(zmluvná garancia). Spoločnosť je ideálna a pripravená pre klienta, ktorý má záujem o okamžité podnikanie už ako platca DPH. Prevod obchodných podielov zabezpečuje právnicka kancelária v cene spoločnosti. Veľmi rýchla príprava dokumentov. Po podpise okamžité elektronické podanie dokumentov na zápis do ORSR bez zbytočného naťahovania času(okamžité zaslanie podacieho čísla). Možnosť osobného stretnutia v Košiciach, Prešove, Bardejove ale aj realizácia prevodu prostredníctvom telefonickej/poštovej komunikácie(z pohodia Vášho domova). Máte otázky ? Kľudne zavolajte kedykoľvek, rád Vám s Vaším podnikaním pomôžem poprípade poradím. K spoločnosti dostanete kvalitnú, novú pečiatku s údajmi už Vašej spoločnosti ako pozornosť + zápis konečného užívateľa výhod v cene spoločnosti. Full servis k spoločnosti. - možnosť virtuálneho sídla Viac informácií telefonicky, mailom alebo SMS.