inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Handlová - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj trojizbový byt v meste Handlová, postavený v roku 1955. Materiálová skladba domu spodnej časti pod bytom je tehla, nadstavba bola dostavená v roku 2015 - ide o drevostavbu. Spodná časť pod bytom je využívaná ako komerčný objekt a trojizbový byt. Vrchné podlažie je tvorené dvomi samostatnými trojizbovými bytmi 145 m2 a 151m2, oba sú na predaj.

V roku 2015 prebehla rekonštrukcia na dome: vymenené elektrické rozvody, rozvody vody a kúrenia, nová strecha, ktorá je plechová a odizolovaná, zateplenie.
Spolu s bytom sa prevádza aj podiel na spoločnej prístupovej ceste a spoločnom slnečnom a rovinatom pozemku.

Nehnuteľnosť sa nachádza na prvom nadzemnom podlaží, ktoré je dispozíciou rozdelené na dva trojizbové byty:

Byt č. 1: obývačka s krbom spojená s kuchyňou, dve izby, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom a oddelené WC.

Byt č. 2: obývačka s krbom spojená s kuchyňou, dve izby, kúpeľňa s vaňou a WC.

Do bytov na prvom poschodí sa vchádza cez terasu o rozlohe 150m2, ktorá prislúcha k bytom.

Rekonštrukcia: v izbách sú položené plávajúce podlahy, v ostatných miestnostiach domu je keramická dlažba, nové radiátory, plastové okná aj dvere, bezpečnostné vchodové dvere. Celé vrchné poschodie tvoria veľké francúzske okná, čo dáva bytom vysokú svetlosť.

Vykurovanie je zabezpečené elektrickým kúrením, radiátormi, alebo krbom na pevné palivo. V dome je 2x nový kotol. Každá bytová jednotka má svoj bojler na ohrev vody a samostatný elektromer a vodomer. Dom je napojený na elektinu (220 - 380 W), obecnú vodu a plynovú prípojku na pozemku. Odpad je vedený do mestskej kanalizácie.
Na pozemku sa nachádza parkovanie pri dome.

Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PD-60176

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
--------------------------------
Predaj, trojizbový byt Handlová - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Podobné inzeráty
Predaj, trojizbový byt Šamorín - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Exkluzívne ponúkame na predaj trojizbový byt s výmerou 66 m2 a s lodžiou 4 m2 v meste Šamorín, na ulici HLAVNÁ - CENTRUM MESTA, okres Dunajská Streda. Predstavte si, že bývate len 100 KROKOV od centra mesta, máte všetky služby ako na dlani a kto by chcel, kľudne môže vybavovať aj v papučiach ;-). Byt je orientovaný SZ - JV a nachádza sa na siedmom poschodí z ôsmych s výťahom. Dispozícia bytu: vstupná chodba, komora, kuchyňa, obývacia miestnosť s výstupom na lodžiu, dve samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. V kúpeľni je možné umiestniť práčku vedľa vane. K bytu prislúcha pivnica. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, bola prerobená kúpeľňa aj toaleta, vymenené všetky dvere do miestností, okná boli vymenené za plastové a vchodové dvere za drevené. Jedná sa o bytový dom z roku 1974, ktorý je momentálne už zateplený a výťah bol vymenený za nový. Vstupné dvere do bytového domu sú na čip. Kúrenie aj ohrev vody je zabezpečené centrálne. 3D prehliadku ako aj Video prezentáciu si môžete pozrieť na mojej webovej stránke: /samorin/predaj-trojizbovy-byt-samorin-100-krokov-do-centra---exkluzivne-halo-reality/60253?vw=1 Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Keďže SME 100 KROKOV OD CENTRA MESTA, tak v blízkosti bytu sa nachádzajú rôzne obchody a služby, ako napr.: lekárne, bankomaty a banky, potraviny, večierky, pekáreň, kaviarne, reštaurácie, obchody s oblečením. Ďalej sa v meste nachádzajú viaceré materské a základné školy aj s VJM, základná umelecká škola, stredné školy, obchody ako Lidl, Tesco, Kaufland, Billa, pošta, poliklinika. Len 10 minút v pešej dostupnosti sa nachádza autobusová stanica s priamym spojom do hlavného mesta Bratislava aj do okresného mesta Dunajská Streda. X-BIONIC@ Sphere je veľkým lákadlom vďaka svojmu kúpalisku, Tuli Cinema, Adventureland, bowling, biliard, wellness a masáže. Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO reality spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti. Maklér odporúča prehliadku. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: DS-60253 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
Predaj, trojizbový byt Zvolen, Zelezničná kolónia - EXKLUZÍV
Ponúkame na predaj slnečný trojizbový byt v na ulici Jesenského v širšom centre mesta Zvolen. Jedná sa o zvolenský typ bytu o rozlohe 67 m2 ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Byt prešiel dávnejšie čiastočnou rekonštrukciu, boli vymenené stierky, podlahy, plastové okná. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, tri izby. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je otočený na juhozápad. Predáva sa čiastočne zariadený. Nízke mesačné náklady 100Eur. Byt má niekoľko bonusov: V kuchyni sa nachádza menší priestor /špajza/. Z dvoch izieb je výstup na balkóny. Vedľa domu je garáž ktorú je možné prikúpiť 15000 Eur, nie je podmienkou. Bytový dom prešiel rekonštrukciou. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra asi 15 min a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy.Pár metrov od domu sa nachádza vlaková stanica. K bytu samozrejme prislúcha pivnica. Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať. HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda NENECHÁVAJTE HYPOTÉKU NA ZNÁMEHO Môžete prísť o tisíce eur. Preverenie najlepšej hypotéky a zadarmo tu Ponúkame na Ponúkame na predaj priestranný 1-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite časť Fončorda na Šalgotariánskej ulici v Banskej Bystrici. Samotný byt sa nachádza na 4. poschodí a je v úplnom pôvodnom stave. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, izba. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je južný. Bytový dom prešiel úplnou rekonštrukciou vrátane výťahu. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko Fončorda má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy. Skvelá lokalita zaručuje bývanie s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Kyjevské námestie je doslova naskok.
Predaj, trojizbový byt Šamorín, 100 KROKOV DO CENTRA - EXKLU
Exkluzívne ponúkame na predaj trojizbový byt s výmerou 66 m2 a s lodžiou 4 m2 v meste Šamorín, na ulici HLAVNÁ - CENTRUM MESTA, okres Dunajská Streda. Predstavte si, že bývate len 100 KROKOV od centra mesta, máte všetky služby ako na dlani a kto by chcel, kľudne môže vybavovať aj v papučiach ;-). Byt je orientovaný SZ - JV a nachádza sa na siedmom poschodí z ôsmych s výťahom. Dispozícia bytu: vstupná chodba, komora, kuchyňa, obývacia miestnosť s výstupom na lodžiu, dve samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. V kúpeľni je možné umiestniť práčku vedľa vane. K bytu prislúcha pivnica. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, bola prerobená kúpeľňa aj toaleta, vymenené všetky dvere do miestností, okná boli vymenené za plastové a vchodové dvere za drevené. Jedná sa o bytový dom z roku 1974, ktorý je momentálne už zateplený a výťah bol vymenený za nový. Vstupné dvere do bytového domu sú na čip. Kúrenie aj ohrev vody je zabezpečené centrálne. 3D prehliadku ako aj Video prezentáciu si môžete pozrieť na mojej webovej stránke: /samorin/predaj-trojizbovy-byt-samorin-100-krokov-do-centra---exkluzivne-halo-reality/60253?vw=1 Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Keďže SME 100 KROKOV OD CENTRA MESTA, tak v blízkosti bytu sa nachádzajú rôzne obchody a služby, ako napr.: lekárne, bankomaty a banky, potraviny, večierky, pekáreň, kaviarne, reštaurácie, obchody s oblečením. Ďalej sa v meste nachádzajú viaceré materské a základné školy aj s VJM, základná umelecká škola, stredné školy, obchody ako Lidl, Tesco, Kaufland, Billa, pošta, poliklinika. Len 10 minút v pešej dostupnosti sa nachádza autobusová stanica s priamym spojom do hlavného mesta Bratislava aj do okresného mesta Dunajská Streda. X-BIONIC@ Sphere je veľkým lákadlom vďaka svojmu kúpalisku, Tuli Cinema, Adventureland, bowling, biliard, wellness a masáže. Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO reality spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti. Maklér odporúča prehliadku. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: DS-60253 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
Predaj, trojizbový byt Zvolen, Môťová, Okružná - EXKLUZÍVNE
Ponúkame na predaj trojizbový byt na sídlisku Môťová vo Zvolene. Byt je situovaný v bytovom dome s výťahom na 5. poschodí. Pôvodne dvojizbový byt je po kompletnej rekonštrukcii prerobený na trojizbový s rozlohou 64 m2s pivnicou. 3D obhliadka: /zvolen/predaj-trojizbovy-byt-zvolen-motova-okruzna---exkluzivne-halo-reality/61549?vw=1 Dispozícia: - orientácia okien na tri strany - dve menšie nepriechodné izby - veľkorysý obývací priestor s balkónom - moderná kuchyňa s úžasným výhľadom - samostatná toaleta - kúpeľňa - predsieň Stav nehnuteľnosti: - kompletná rekonštrukcia - nové rozvody elektriny- murované jadro- nové stupačky - vonkajšie tieniace žalúzie - termostatika na radiátoroch - zateplený bytový dom - nový bezbariérový výťah Vybavenie v cene: - obývacia zostava so sedacou súpravou - umývačka riadu - manželská posteľ Kompletné mesačné náklady 180 eur. Lokalita je vhodná na príjemné bývanie s dobrou občianskou vybavenosťou a rekreačnými možnosťami, v blízkosti priehrada, Sekierska dolina, Kráľová, výborné spojenie s mestom hromadnou dopravou. Majiteľ odporúča príjemné posedenie v kuchyni pri káve s úžasným výhľadom na Nízke Tatry a Veľkú Fatru. Pokiaľ to chcete zažiť objednajte si obhliadku. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZV-61549 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, trojizbový byt Handlová - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na predaj trojizbový tehlový byt o výmere 56 m2, blízko centra v Handlovej. Dispozícia pôvodného dvojizbového bytu bola zmenená presunutím kuchyne do chodby, čím vznikli tri samostatné izby a byt je momentálne užívaný ako trojizbový. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: plastové okná, plávajúce podlahy, murované jadro s vaňou, nové elektrické a vodovodné rozvody. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí, v zateplenom bytovom dome orientovaný na východ/západ. K bytu patrí aj pivnica v suteréne. V dosahu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Možné financovanie aj cez HÚ. Bezproblémové parkovanie pri bytovom dome. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PD-61651 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, trojizbový byt Handlová - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na predaj trojizbový byt v osobnom vlastníctve, v meste Handlová, ul. Okružná na 4/6 poschodí o celkovej rozlohe 62,5m2 s orientáciou na sever-juh po čiastočnej rekonštrukcii. Dispozícia bytu: vstupná chodba, kuchyňa, priestranná obývacia izba, spálňa, detská izba, veľká chodba, kúpeľňa, samostatné WC, loggia, pivnica na prízemí bytového domu Rekonštrukcia bytu: plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, bezpečnostné vstupné dvere inak pôvodný, zachovalý stav vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Bytový, panelový dom je zateplený s novou strechou, nové stúpačkové rozvody, plastové vchodové dvere aj okná v spoločných priestoroch do bytového domu, udržiavané vchody. Vstup do domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom. Dobrá občianska vybavenosť: poliklinika, potraviny COOP Jednota, sieť obchodov, detské ihrisko, škola, škôlka, pohostinstvá, pizzeria a zástavky MHD. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PD-61634 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.