inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Nové Mesto nad Váhom, s garážou a záh

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový tehlový byt s garážou a vlastnou záhradkou, ktorý sa nachádza blízko centra Nového Mesta nad Váhom v tichej lokalite, na ulici Sasinkova. Byt sa nachádza na 1. poschodí 3- poschodového bytového domu.

Výmera samotného bytu je 63 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, spálne obývačky, detskej izby a kúpeľne s WC. Byt je kompletne zrekonštruovaný, sú vymenené plastové okná, podlahy, interiérové a vchodové dvere a taktiež zrekoštruovaná kúpeľňa. Byt je veľmi dobre dispozične riešený a pôsobí svetlo. K bytu prislúchajú dve pivnice o celkovej výmere 9,6 m2. Kúrenie v byte je zabezpečené pomocou infra-panelov umiestnených v stropoch, ktoré sa ovládajú pomocou centrálneho termostatu. Ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým boilerom na nočný prúd umiestnením v pivnici pod bytom. V cene bytu je zahrnutá garáž nachádzajúca sa vo dvore bytového domu. Byt síce nemá balkón, no v cene je zahrnutá upravená vysporiadaná záhrada o rozmeroch cca 7x23 m s ovocnými stromami, vyvýšenými záhonmi a záhradným altánkom nachádzajúca sa hneď vo dvore bytového domu. V záhrade je zavedená voda.

Byt bude k nasťahovaniu voľný v septembri 2023. Bližšie informácie telefonicky ale priamo na obhliadke. Pre lepšiu predstavu o stave nehnuteľnosti si prezrite virtuálnu prehliadku na priamo na stránke HALOreality.



Výmery:
Obývačka 18 m2
Detská izba 13,5m2
Spálňa 10,5m2
Kuchyňa 9,9 m2
Kúpeľňa s WC 5,7 m2
Chodba 3,2 m2 Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NM-61246

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSK
Predaj, trojizbový byt Nové Mesto nad Váhom, s garážou a záh
Podobné inzeráty
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Na predaj veľkometrážny 2-izbový byt s rozlohou 96m²…
2-izb., Trenčianska, Nové Mesto nad Váhom, Nové Mesto nad Váhom - Na predaj veľkometrážny 2-izbový byt s rozlohou 96m² v Novom Meste nad Váhom s možnosťou prerobenia na 3-izbový, alebo 4-izbový byt. Popis: Exkluzívne v zastúpení majiteľa ponúkam na predaj veľkometrážny 2-izbový byt s rozlohou 96m² v Novom Meste nad Váhom s možnosťou prerobenia na 3-izbový, alebo 4-izbový byt. Lokalita: Byt sa nachádza v okrajovej časti Nového Mesta nad Váhom v blízkosti záhradkárskej oblasti na Trenčianskej ulici v kľudnom prostredí s veľmi dobrou dopravnou dostupnosťou či už na diaľnicu D1 alebo do centra mesta. Areál bytoviek (každá so štyrmi bytovými jednotkami) je oplotený a vstup vedie cez elektrickú posuvnú bránu. Dispozícia: 2-izbový byt pozostáva zo vstupnej chodby, chodby na loggiu, priechodnej obývacej izby, priechodnej spálne, priechodnej kuchyne, priechodnej kúpene, samostatného WC, špajzy a loggie. Prináležiace nehnuteľnosti: Nárok na využívanie pozemku o výmere 322m² s možnosťou parkovania, pestovania plodín, výstavby altánku, alebo bazénu. Priestor o výmere 27m² s drobnou stavbou na chov zvierat. Úložný priestor na povale cca 20m². Parkovanie: V súkromnej garáži (25m²) pod bytom a na priľahlom pozemku. Tip od makléra: Veľkometrážny 2-izbový byt je vhodný na kompletnú rekonštrukciu pri ktorej sa dá krásne prerobiť na 3-izbovy, alebo 4-izbovy byt foto pôdorysov v galérii a aj video obhliadka. Dohoda na cene možná. Ak vás táto ponuka zaujala a máte ďalšie otázky kontaktujte ma a môžeme si ich zodpovedať telefonicky alebo na obhliadke. V cene je zahrnuté: 1. Vyhotovenie rez. zmluvy o zložení rezervačného poplatku 2. Vypracovanie zmluvy o prevode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti 3. Uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve 4. Vyhotovenie návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností 5. Vypracovanie preberacieho protokolu 6. Uhradenie poplatku za návrh na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľností 7. Bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru---postaráme sa o všetko 8.Prehlásenie energií na nového majiteľa Podlahová plocha m2: 96 Loggia: Áno 1x Výťah: Nie Stav: Pôvodný stav Poschodie --/--: 1/2 Konštrukcia bytu: Tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 110 Okná: Pôvodné Kuchynská linka: Pôvodná Spotrebiče: Elektrický sporák, Elektrická varná doska, Pračka Kúpelňa: Pôvodná WC: Pôvodné Podlahy: Linoleum, Drevené parkety, Dlažba Svetové strany: V, Z Kúrenie: Ústredné Zdroj tepla: Zemný plyn Zateplený dom: Nie Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Prechodné izby: Áno Pivnica: Áno Viac informácií: (video obhliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Jakub Kvoročka j.kvorocka@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Komplet Adresa: Československej armády 80 915 01 Nové Mesto nad Váhom Telefón:
Na prenájom 2-izbový byt v Rezidencii Kamenná v Novom …
2-izb., Hroznová, Nové Mesto nad Váhom, Nové Mesto nad Váhom - Na prenájom 2-izbový byt v Rezidencii Kamenná v Novom Meste nad Váhom. Popis: Ponúkam na prenájom 2-izbový byt v Rezidencii Kamenná v Novom Meste nad Váhom na ulici Hroznová. Dispozícia: byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývačkou s východom na balkón, spálne a kúpeľne spojenej s toaletou. Ku bytu prislúcha aj malá pivnička na prízemí bytového domu. Ako možno vidieť na fotkách byt sa prenajíma kompletne novo zariadený. Byt sa nachádza na 3. z 3 poschodí bez výťahu, k bytu prislúcha vyhradené parkovacie miesto na parkovisku pred vstupom do bytového domu. Novostavba bytový dom: postavený v roku 2021 a následne skolaudovaný v máji v roku 2022. Byt bol nedávno dokončený, nebol ešte obývaný, je ihneď k dispozícii na nasťahovanie. V byte je zakázaný akýkoľvek chov domácich zvierat nevynímajúc psy a mačky. V cene najmú (650€) sú zahrnuté komplet energie, nájomné, optický internet, internetová TV. Depozit: vo výške dvoch nájmov plus nájomné za 1. mesiac (1950€ pri podpise nájomnej zmluvy) Podlahová plocha m2: 53 Loggia: Balkón Výťah: Nie Stav: Novostavba Poschodie --/--: 3/3 Konštrukcia bytu: Tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 200 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Elektrická varná doska, Elektrická rúra, Pračka Kúpelňa: Nová WC: Nové Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: J, S Kúrenie: Ústredné + merače tepla Zdroj tepla: Zemný plyn Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie miesto Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Energetický certifikát budovy: Trieda A Energetický certifikát - (VYKUROVANIE) : Trieda A Energetický certifikát - (Príprava TUV): Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Jakub Kvoročka j.kvorocka@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Komplet Adresa: Československej armády 80 915 01 Nové Mesto nad Váhom Telefón:
Predaj, trojizbový byt Nové Mesto nad Váhom,  2x garáž a záh
Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový tehlový byt s dvoma garážami a vlastnou záhradkou, ktorý sa nachádza blízko centra Nového Mesta nad Váhom v tichej lokalite, na ulici Sasinkova. Byt sa nachádza na 1. poschodí 3- poschodového bytového domu. Výmera samotného bytu je 63 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, spálne obývačky, detskej izby a kúpeľne s WC. Byt je kompletne zrekonštruovaný, sú vymenené plastové okná, podlahy, interiérové a vchodové dvere a taktiež zrekoštruovaná kúpeľňa. Byt je veľmi dobre dispozične riešený a pôsobí svetlo. K bytu prislúchajú dve pivnice o celkovej výmere 9,6 m2. Kúrenie v byte je zabezpečené pomocou infra-panelov umiestnených v stropoch, ktoré sa ovládajú pomocou centrálneho termostatu. Ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým boilerom na nočný prúd umiestnením v pivnici pod bytom. V cene bytu sú zahrnuté dve garáže o výmerách 18 m2 a 25m2 nachádzajúce vo dvore bytového domu. Byt síce nemá balkón, no v cene je zahrnutá upravená vysporiadaná záhrada o rozmeroch cca 7x23 m s ovocnými stromami, vyvýšenými záhonmi a záhradným altánkom nachádzajúca sa hneď vo dvore bytového domu. V záhrade je zavedená voda. Byt bude k nasťahovaniu voľný v septembri 2023. Bližšie informácie telefonicky ale priamo na obhliadke. Pre lepšiu predstavu o stave nehnuteľnosti si prezrite virtuálnu prehliadku na priamo na stránke HALOreality. Výmery: Obývačka 18 m2 Detská izba 13,5m2 Spálňa 10,5m2 Kuchyňa 9,9 m2 Kúpeľňa s WC 5,7 m2 Chodba 3,2 m2 Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NM-61246 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍC
Veľký trojizbový byt v tehlovom bytovom dome po komple…
3-izb., Železničná, Nové Mesto nad Váhom, Nové Mesto nad Váhom - Veľký trojizbový byt v tehlovom bytovom dome po kompletnej rekonštrukcii Popis: Hľadáte byt bez nutnosti akejkoľvek investície? Zbaliť si osobné veci a hneď bývať? Tak zbystrite pozornosť, toto je jedinečná ponuka. Dispozícia a rekonštrukcie: Z pôvodného dva a pol izbového veľkometrážneho bytu nezostala, takpovediac tehla na tehle, prešiel kompletnou rekonštrukciou od podláh, cez rozvody, zmenu dispozície, až po vkusné a moderné zariadenie. Priestranná vstupná chodba umne rozdeľuje 92 m2 čistej podlahovej plochy bytu na dennú a nočnú časť. Denná časť Vás privíta obrovským otvoreným priestorom obývacej izby, prepojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou. V nočnej časti nájdeme detskú izbu a spálňu s výborne vyriešeným úložným priestorom formou vstavaných skríň. Samozrejmosťou je samostatná toaleta a veľká kúpeľňa s plnohodnotnou vaňou a sprchovým kútom. Navyše tu nájdeme šikovnú komoru, v prípade potreby ju viete využiť ako ďalší šatník. K bytu prislúcha veľká pivnica o rozlohe 8 m2, manzardka o výmere cca 16 m2 a pomerná časť povalových priestorov. Lokalita: Ulica Železničná už svojim názvom evokuje blízkosť prímestskej vlakovej či autobusovej dopravy, v tomto prípade je to otázka ozaj len pár metrov. Kompletná občianska vybavenosť vrátane obchodov, lekárov, školy, škôlky je do 600 metrov. Parkovanie a okolie bytového domu: Parkovanie je zabezpečené v uzatvorením areáli pri dome. Jeho súčasťou je aj veľká záhrada, ktorú si obyvatelia domu prenajímajú za symbolickú cenu. Majú tu vybudované ohnisko na opekanie a posedenie, menšie záhradky na pestovanie. Nakoľko je v bytovom dome len 6 bytov, vzťahy medzi susedmi sú nadštandardné, priam až rodinného charakteru. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Viac informácií a termíny obhliadok Vám poskytneme na telefónnom čísle alebo mailom na m.slanina@ . Podlahová plocha m2: 100 Loggia: Nie Výťah: Nie Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 3/3 Konštrukcia bytu: Tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 230 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Elektrická varná doska, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra Kúpelňa: Nová WC: Nové Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: V, J, S, SV, JV Kúrenie: Vlastné Zdroj tepla: Zemný plyn Zateplený dom: Nie Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Miloš Slanina m.slanina@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Komplet Adresa: Československej armády 80 915 01 Nové Mesto nad Váhom Telefón:
Predaj, trojizbový byt Nové Mesto nad Váhom, Brigádnická, ga
Ponúkame na predaj priestranný trojizbový tehlový byt s garážou a 2 záhradkami v Novom Meste nad Váhom, Brigádnická ulica. Celková rozloha nehnuteľností je 100 m2 (samotný byt má 70,54 m2, lodžia 5 m2, pivnica 7,59 m2 a garáž 17,44 m2). Byt v osobnom vlastníctve sa nachádza na 2. poschodí (2/2), je v pôvodnom, ale technicky výbornom stave s plastovými oknami. Okná sú orientované do dvoch strán - východ a západ. V izbách sú pôvodné kvalitné drevené podlahy, v kuchyni, na chodbe, v kúpeľni, na toalete, v komore a lodžii je dlažba. Z bytu sa ponúka pekný výhľad z oboch strán. DISPOZÍCIA BYTU: vstupná chodba (7,28 m2), kuchyňa s jedálenskou časťou so vstupom na lodžiu (10,30 m2), komora (3,20 m2), 3x izba (z obývacej izby je druhý vstup na lodžiu a prechod do spálne - 13,50 m2, 14,01 m2, 17,50 m2), samostatná kúpeľňa s vaňou a plynovým kotlom na ohrev teplej vody (3,75 m2), samostatná toaleta (1 m2), lodžia (5 m2). Na chodbe je umiestnený plynový kotol, ktorý zabezpečuje kúrenie do radiátorov. Termostat pre reguláciu teploty je umiestnený v kuchyni. Na chodbe je dostatok úložného priestoru (vstavané skrine). Celý byt je svetlý, dispozične prakticky riešený a je vo veľmi dobrom technickom stave, udržiavaný a ihneď obývateľný. GARÁŽ A PIVNICA: na prízemí sa nachádza garáž s montážnou jamou v osobnom vlastníctve s rozlohou 17,44 m2. V garáži je tiež dostatok priestoru pre malú dielničku. Z garáže do bytu vstupujete tzv. suchou nohou, nakoľko je prepojená so spoločnými priestormi. Pivnica je taktiež na prízemí bytového domu a má pochôdzny úložný priestor aj pod úrovňou zeme. Prízemie ďalej poskytuje spoločné priestory, kde sa nachádza sušiareň a bývalá práčovňa. ZÁHRADA: K bytu patrí podiel na pozemku s rozlohou 1394 m2, ktorý užívajú majitelia 4 bytov. Okolie bytového domu je udržiavané s množstvom zelene. Ku každému bytu prináležia 2 záhradky, ostatné plochy sú spoločné. Parkovanie jedného auta je tiež možné pred garážou. LOKALITA: Tiché komunitné bývanie medzi rodinnými a malými bytovými domami s pekným výhľadom. Centrum mesta (park) je 15 minút chôdze, zastávka MHD je pár metrov. Neďaleko je dobrá občianska vybavenosť. Vzdialenosti: Trenčín 26 km, Piešťany 20 km, Bratislava 110 km, Zelená voda 6 km, Hrad Beckov a Čachtický hrad 6 km, Dubník 10 km. Veľkým benefitom ponúkanej nehnuteľnosti sú nízke prevádzkové náklady s vlastným kúrením. Tehlová stavba bola daná do užívania v roku 1976, výťah bytový dom nemá. Nehnuteľnosť je kúpou voľná a neviaznu na nej žiadne ťarchy. Srdečne pozývam na obhliadku, ktorá je po vzájomnej dohode možná aj počas víkendu a vo večerných hodinách. Kľúče v RK. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NM-62252 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych