inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Partizánske, Šípok - ZNÍŽENÁ CENA

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj trojizbový byt, s úchvatným výhľadom, na Horskej ulici na sídlisku Šípok v Partizánskom. Byt o rozlohe 59m2 sa nachádza na siedmom - najvyššom poschodí, v bytovom dome s výťahom. Orientovaný na severnú a južnú svetovú stranu, s nezabudnuteľným výhľadom na celé mesto Partizánske a jeho časti.

Byt je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu, resp. po pár úpravach aj na skromné okamžité bývanie. Byt má plastové okná, nové stierky a maľovky, staršiu klimatizáciu. Na podlahe je linoleum. Elektrina je v pôvodnom, ale funkčnom stave. Jadro pôvodné.

Dispozícia: vstupná chodba, samostatné wc a kúpeľňa s vaňou, napravo kuchyňa a izba; naľavo obývačka a izba s výstupom na balkón. K bytu prislúcha aj pivnica.

Bytový dom nie je zateplený, ale plánujú tak urobiť v blízkej budúcnosti. Vchod je upravený a čistý. Občianska vybavenosť v blízkosti.

Byt je ihneď voľný, pri záujme o obhliadku ma prosím kontaktujte. Dohoda na cene je možná.

Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PE-61065

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, trojizbový byt Partizánske, Šípok - ZNÍŽENÁ CENA
Podobné inzeráty
Predaj, trojizbový byt Partizánske, Šípok
Ponúkame na predaj trojizbový byt, s úchvatným výhľadom, na Horskej ulici na sídlisku Šípok v Partizánskom. Byt o rozlohe 59m2 sa nachádza na siedmom - najvyššom poschodí, v bytovom dome s výťahom. Orientovaný na severnú a južnú svetovú stranu, s nezabudnuteľným výhľadom na celé mesto Partizánske a jeho časti. Byt je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu, resp. po pár úpravach aj na skromné okamžité bývanie. Byt má plastové okná, nové stierky a maľovky, staršiu klimatizáciu. Na podlahe je linoleum. Elektrina je v pôvodnom, ale funkčnom stave. Jadro pôvodné. Dispozícia: vstupná chodba, samostatné wc a kúpeľňa s vaňou, napravo kuchyňa a izba; naľavo obývačka a izba s výstupom na balkón. K bytu prislúcha aj pivnica. Bytový dom nie je zateplený, ale plánujú tak urobiť v blízkej budúcnosti. Vchod je upravený a čistý. Občianska vybavenosť v blízkosti. Byt je ihneď voľný, pri záujme o obhliadku ma prosím kontaktujte. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PE-61065 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Nové ❗️ 3 Izbový byt na prenájom, Partizánske - Šípok
3-izbový byt na predaj v okrese Partizánske Center Reality. sk - ponúkam na prenájom 3 izbový byt - horný Šípok - Partizánske. Byt je v osobnom vlastníctve, nachádza sa v zateplenom panelovom bytovom dome. Prenajímaný byt sa nachádza na 6 poschodí. K dispozícii k bytu pivnica a lodžia. Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom. V dosahu 5 minút pešej chôdze sa nachádzajú veľké potraviny, reštaurácia, autobusová zastávka. Prenajímaný byt prešiel rekonštrukciou, prenajíma sa zariadený, ako vidieť na fotografiách. Rozloha bytu je 59 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby s ktorej je vstup na toaletu, samostatnej kúpeľne v ktorej sa nachádza sprchový kút, umývadlo, práčka , kuchyňa, je vybavená kuchynskou linkou, zabudovanými spotrebičmi rúrou, varnou doskou, chladničkou, mikrovlnkou a umývačkou riadu, Detská izba a obývacia izba ma tiež samostatný vstup s chodby a do spálne sa dostaneme cez obývaciu izbu. V spálni je výstup na lodžiu, zariadená je manželskou posteľou a šatníkom. Obývacia izba je vybavená rohovou sedačkou, skrinkou pod televízor, televízorom, jedálenským stolom a 4 stoličkami. Na chodbe sa nachádza skriňa. Byt je po rekonštrukcii, je čistý a udržiavaný - ihneď voľný. Cena prenájmu za jeden mesiac aj s energiami predstavuje cenu 500 Eur. Podmienky prenájmu, ktoré musí spĺňať prenájomca + platby na začiatku prenájmu : 1 X 500 eur - zábezpeka 1 X 500 eur - nájom za 1 mesiac ( nájom sa platí vždy mesiac vopred ) 1 X 500 eur - manipulačný poplatok RK Spolu celková suma na začiatku prenájmu : 1 500 Eur V byte nie sú povolené zvieratá !!! Nájom je možný na dlhodobo !!! Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom mariadvoncova@
Nové ❗️ 3 Izbový byt na prenájom, Partizánske - Šípok
3-izbový byt na prenájom v okrese Partizánske Center Reality. sk - ponúkam na prenájom 3 izbový byt - horný Šípok - Partizánske. Byt je v osobnom vlastníctve, nachádza sa v zateplenom panelovom bytovom dome. Prenajímaný byt sa nachádza na prízemí. K dispozícii k bytu uzavretá lodžia. Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom. V dosahu 5 minút pešej chôdze sa nachádzajú veľké potraviny, reštaurácia, autobusová zastávka. Prenajímaný byt prešiel rekonštrukciou, prenajíma sa čiastočne zariadený. Rozloha bytu je 79 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne v ktorej sa nachádza vaňa, umývadlo, práčka a toaleta, kuchyne, ktorá je vybavená rohovou kuchynskou linkou, spotrebičmi a jedálenským stolom s východom na lodžiu, so samostatnej detskej izby v ktorej sa nachádza písací stôl, skrine, posteľ, ďalej obývacej izby v ktorej zostáva sedačka, konferenčný stolík, skrinky a spálne. V spálni zostáva zabudovaná skriňa. Byt je po rekonštrukcii, je čistý a udržiavaný - ihneď voľný. Cena prenájmu za jeden mesiac aj s energiami predstavuje cenu 550 Eur. Podmienky prenájmu, ktoré musí spĺňať prenájomca + platby na začiatku prenájmu : 1 X 500 eur - zábezpeka 1 X 500 eur - nájom za nasledujúci mesiac ( nájom sa platí vždy mesiac vopred ) 1 X 500 eur - manipulačný poplatok Spolu celková suma na začiatku prenájmu : 1 500 Eur V byte nie sú povolené zvieratá !!! Nájom je možný na dlhodobo !!!
Predaj, trojizbový družstevný byt Partizánske, Šípok - ZNÍŽE
Ponúkame na predaj trojizbový - veľkometrážny družstevný byt na sídlisku Šípok, vo veľmi príjemnom prostredí blízko lesa a s úžasným výhľadom! Jeho celková plocha je až 77m2 a nachádza sa na siedmom poschodí z ôsmych. V blízkosti je dobrá občianska vybavenosť. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ako sú podlahy, stierky, plastové okno v detskej izbe a vstupné-vchodové dvere spolu so zárubňou. Je teda vhodným kandidátom na rekonštrukciu podľa svojich predstáv, avšak nevyžaduje žiadnu nutnú investíciu, pre ktorú by bol neobývateľný. Dispozícia : vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné WC, na pravej strane obývačka, kuchyňa spolu so vstupom do loggie, na ľavej strane detská izba, spálňa. K bytu prislúcha aj pivnica. Mesačné náklady sú približne 158€ . Bytový dom je zateplený, čistý a upravený ( modernizovaný výťah, stierky, podlahy na prízemí, novo zaliate podlahy v pivničných priestoroch... ). Susedské vzťahy sú pokojné, bez problémových rodín. Orientovaný na západ-východ. Tento byt sa dá kúpiť iba v hotovosti a prevádzajú sa členské práva, nie samotný byt ( Po prevedení členských práv je možné byt odkúpiť. Pre viac informácii ma kontaktuje na telefónnom čísle uvedenom nižšie ). Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PE-62029 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Na predaj 3-izbový byt, J.Kráľa, 72 m2, Partizánske-Šípok
TUreality ponúka na predaj slnečný 3-izbový byt s loggiou v Partizánskom na ul. J.Kráľa o ploche 72 m2 na 1/4, poschodového bytového domu. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome, ktorý prešiel rekonštrukciou (zateplenie, nová fasáda, spoločné priestory). Byt je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby, nepriechodná detská izba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, kuchyne s východom na loggiu, priechodnej obývacej izby do spálne. VÝHODY: ideálny na prerobenie podľa vlastných predstáv, prenájom, investícia alebo trvalé bývanie, byt vhodný pre všetky vekové kategórie, bezproblémové parkovanie. Výborná občianska vybavenosť: V blízkosti je základná škola 1-9, materská škola, lekáreň, pošta, OC Šípok, zastávka MHD. NÁŠ NÁZOR: Prijemný slnečný byt na začiatku sídliska Šípok ktorý si môžete prispôsobiť podľa Vašich predstáv v dobrej lokalite s bezproblémovým parkovaním vhodný pre väčšiu rodinku. Vrelo odporúčame. Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Možná výmena za inú nehnuteľnosť s doplatkom. V prípade záujmu Vám náš finančný špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru v banke podľa Vášho výberu. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt: , butin@
Nové ❗️ 1 Izbový byt na predaj, Partizánske - dolný Šípok
1-izbový byt na predaj v okrese Partizánske Center - ponúka na predaj 1 izbový byt, ktorý sa nachádza na sídlisku Šípok v Partizánskom. Bytový dom je postavený na dolnom Šípku ma prístupovú asfaltovú cestu, parkovanie je pred bytovým domom. Bytový dom je zateplený, ma výťah. Predávaný byt sa nachádza na 5 poschodí, je v osobnom vlastníctve. Byt prešiel pred 5 rokmi kompletnou rozsiahlou rekonštrukciou. K bytu patrí pivnica a krásna veľká lodžia. Byt ma veľmi dobré dispozičné riešenie , je priestranný, slnečný a svetlý. Celková rozloha bytu je 35 m2. Vstupom do bytu prídeme na vstupnú chodbu z ktorej je vstup do kúpeľne zo sprchovým kútom, umývadlom, skrinkami a priestorom na umiestnenie práčky. Ďalej sa z chodby dostaneme na samostatnú toaletu. V chodbe je dostatočný priestor na umiestnenie skrinky a botníka. Priamo z chodby je vstup do priestrannej kuchyne, ktorá ma novú kuchynskú linku - biely lesk. V linke je zabudovaná elektrická rúra, plynová varná doska, mikrovlnka, veľká chladnička s mrazničkou a je spojená s menším jedálenským pultom. Kuchyňa ma dostatočne veľký priestor, ktorý umožňuje vytvoriť v kuchyni zároveň aj obývací kútik z rohovou sedacou súpravou, ma miesto na televízor a televízny stolík, poprípade skrinku. Z kuchyne je vstup do spálne. V spálni sa nachádza stavaná skriňa 3,20 m dlhá. Skriňa ma veľký úložný priestor zo 6 hlbokými zásuvkami, má posuvné otváranie, jednu posuvnú časť tvorí veľké zrkadlo. V spálni je namontovaná klimatizácia, ktorá slúži na chladenie a zároveň aj na kúrenie. Spálňa ma výstup na veľkú lodžiu, ktorá má zhotovenú dlažbu a ma zaujímavý výhľad na okolie. Byt ma plastové okná, vnútorné žalúzie, klimatizáciu, znížené stropy, kúpeľňa a toaleta ma zhotovené samostatné vetranie. Podlahu má kuchyňa s obývacou časťou, kúpeľňa, toaleta, lodžia. V spálni je plávajúca podlaha. Steny majú omietky - umývateľné. Osvetlenie je bodovými svetlami. Stúpačky boli menené. V byte je nová elektroinštalácia, nové potrubie vody a odpadu. Interiérové dvere nové s drevenými obložkami. Vstupné dvere bezpečnostné nové . Čo dodať ? ! K bytu nemám žiadne výhrady, práve naopak môžem ho na kúpu iba odporúčať. Výhodou je lokalita, dispozícia bytu, dostupnosť obchodov, potravín, škola, škôlka a mnoho ďalších výhod. Ak hľadáte priestranný , slnečný a útulný bytík, tak verím , že táto ponuka je vhodná práve pre Vás. Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma bez váhania prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na mariadvoncova@ a ja Vám rada tento pekný bytík ukážem. V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné zabezpečím. :)