inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Prievidza, Sv. Cyrila - ZNÍŽENÁ CENA

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj trojizbový byt v Prievidzi na ulici Sv. Cyrila, ktorý je v osobnom vlastníctve o rozlohe 79 m2, orientácia východ-západ, vyvýšené prízemie.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná, murované jadro, kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi /plynová varná doska, elektrická rúra/, v obývacej izbe sú zachovalé parkety, vo zvyšných izbách a v kuchyni je plávajúca podlaha, keramická dlažba je v kúpeľni s WC a na chodbe.
K bytu patrí komora /špajza/ nachádzajúca sa na chodbe pri výťahu /1,2x1m/ a pivnica v suteréne /3,1x1,2m/. Byt je bez balkóna.
V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, autobusová zastávka a do centra mesta je to na skok.
Voľný ihneď. Možnosť financovanie aj cez HÚ. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PD-61648

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, trojizbový byt Prievidza, Sv. Cyrila  - ZNÍŽENÁ CENA
Podobné inzeráty
Nadčasový 3 a pol izbový byt ul. Nábr. sv. Cyrila Prievidza
Vaša Realitná ponúka EXKLUZÍVNE na predaj slnečný, kompletne zariadený a zrekonštruovaný 3 a pol izbový byt v centre mesta Prievidza LOKALITA BYTU: sa nachádza na ulici Nábrežie sv. Cyrila v centre mesta Prievidza a preto je samozrejmosťou kompletná občianska vybavenosť, ako je zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, pošta, banky a ostatná mestská vybavenosť cca. 10min. chôdze. Neďaleko sídli SOŠ stavebná a Gymnázium V.B. Nedožerského. Námestie Slobody je vzdialené 200m. DISPOZÍCIA BYTU: Dispozične riešený nasledovne: chodba so vstavanou skriňou, samostatné WC, kúpeľňa, kuchyňa spojená s obývacou izbou, spálňa, samostatná izba a šatník (pracovňa). Byt: Podlahová plocha bytu predstavuje 70 m2. Orientovaný do východnej svetovej strany (spálňa, šatník, pracovňa) a západnej svetovej strany (izba, kuchyňa s obývačkou). Nachádza sa na 2. poschodí, 3. poschodového bytového domu. K prednostiam bytu patrí dispozičné riešenie navrhnuté moderným štýlom, spojením kuchyne, jedálne a obývacej izby do jedného celku. Pridanou hodnotou bytu je určite veľký šatník alebo pracovňa s výstupom na lodžiu. VYBAVENIE BYTU : Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné protipožiarne dvere. Podlahy v obytných miestnostiach máme kvalitné plávajúce podlahy v kúpeľni keramické. Okná v celom byte plastové Slovaktual so žalúziami. V priestrannej kúpeľni sprchový kút, umývadlo s úložným priestorom. Vkusnú kuchyňu na mieru so vstavanými spotrebičmi ( umývačka riadu, vstavaná chladnička, vstavaná rúra, mikrovlnná rúra, sklokeramická varná doska dopĺňa jedálenský kút. Súčasťou spálne je aj vstavaná skriňa. K bytu patrí aj pivnica v suteréne. Byt sa predáva kompletne zariadený s novým nábytkom zohľadneným v cene. Po rekonštrukcii ešte nebol nikým obývaný. Rekonštrukcia marec 2023. VÝHODY BYTU: moderné zariadenie bytu, kompletná rekonštrukcia, veľké množstvo úložného priestoru, lodžia a samozrejme spomínaný šatník alebo pracovňa Byt v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie možné cez HÚ s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. , alebo napíšte Email na peter.vrtak@ alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
Predaj, trojizbový byt Prievidza, Sv. Cyrila  - EXKLUZÍVNE H
Ponúkame na predaj trojizbový byt v Prievidzi na ulici Sv. Cyrila, ktorý je v osobnom vlastníctve o rozlohe 79 m2, orientácia východ-západ, vyvýšené prízemie. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná, murované jadro, kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi /plynová varná doska, elektrická rúra/, v obývacej izbe sú zachovalé parkety, vo zvyšných izbách a v kuchyni je plávajúca podlaha, keramická dlažba je v kúpeľni s WC a na chodbe. K bytu patrí komora /špajza/ nachádzajúca sa na chodbe pri výťahu /1,2x1m/ a pivnica v suteréne /3,1x1,2m/. Byt je bez balkóna. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, autobusová zastávka a do centra mesta je to na skok. Voľný ihneď. Možnosť financovanie aj cez HÚ. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PD-61648 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
REZERVOVANÉ. Predaj 2,5 izbový byt, Prievidza.
REZERVOVANÉ. Exkluzívne ponúkame na predaj 2,5 izbový byt, 61 m2, Prievidza. Nachádza na ulici J. Murgaša 701/16, na 5 poschodí/7, čínsky múr, Staré sídlisko. Túžite bývať vo vyhľadávanej lokalite v tichom, kľudnom prostredí a pritom len na skok od rušného centra mesta a mať tiež v dosahu kompletnú občiansku vybavenosť? Bonusom je bezbariérový prístup do bytového domu až k výťahu, čo mnohí ocenia. Tento útulný, slnečný byt, by určite splnil všetky vaše očakávania. Pre viac foto a pôdorys kliknúť na link nižšie: POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej je samostatný vstup do každej miestnosti. Obývacia izba, detská izba, polizba, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Súčasťou bytu je balkón, loggia a murovaná pivnica 2,75 m2. Je to stredná sekcia. Orientácia bytu je V/Z. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Nové plastové okná so žalúziami. V roku 2008 sa zrekonštruovalo bytové jadro, v ktorom sa okrem nového obkladu a sanity vymenila elektroinštalácia a vodoinštalácia, dali sa bodové svetlá na strop. V detskej izbe sa robili nové stierky, plávajúca podlaha. Nové radiátory sú v celom byte. V obývacej izbe sú parkety. Ostatné je v pôvodnom stave. Bytový panelový dom je od roku 2013 zateplený, vykonaná bola aj rekonštrukcia strechy. Vymenené sú schodiskové okná, vchodové dvere, schránky. Vykurovanie centrálne plynové. Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom. Energetický certifikát nie je. ENERGIE a POPLATKY: Správcom je Okresné stavebné bytové družstvo Prievidza. Mesačné náklady pre 4 osoby * správca: 270 € * elektrika: 24 € * plyn: 11 € CENA a PLATBA: - cena 84 400 € - byt je v OV, bez tiarch - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) LOKALITA A OKOLIE: Byt sa nachádza v atraktívnej časti mesta, Staré sídlisko. V blízkosti je všetko na čo si len človek môže spomenúť: zastávka MHD, MŠ, ZŠ, SŠ, sieť obchodov a služieb, športové centrá, oddychová zóna, KD. Výhodou je rýchle napojenie sa na hlavné dopravné tepny. Viac o živote sa dozviete tu: CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Byt vo vyhľadávanej, tichej lokalite. Výhodou je, že si nový majiteľ môže byt zmodernizovať podľa vlastnej predstavy. Ponúka priestrannosť, dobrú dostupnosť, bezbariérový prístup, bezproblémové parkovanie pred bytovým domom. Bonusom je kompletná občianska vybavenosť a hlavne VÝBORNÁ CENA. Bližšie informácie Vám rada poskytnem telefonicky i osobne na obhliadke.
Byty na predaj Nové Zámky – Areál CCX
Ponúkame na predaj byty rôznych výmer (garsónku, jednoizbové, dvojizbové byty a trojizbový byt) v areáli CCX na ulici J. Simora 5 v blízkosti centra mesta Nové Zámky. Byty v budove B sú vykurované samostatne elektrickým kotlom. DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA - v areáli sú NA PREDAJ takisto nebytové priestory alebo celé budovy. Byty sa nachádzajú v domoch A a B podľa prílohy. Byty sú kompletne zrekonštruované, čiastočne zariadené (kuchynská linka, elektrický sporák, WC, kúpeľňa s umývadlom a sprchovým kútom) a ku každému bytu prináleží pivnica/komora. V domoch nie sú výťahy. V oboch budovách je možnosť inštalovať káblový internet. Ďalšie možnosti pripojenia na internet sú riešiteľne v závislosti od ponuky poskytovateľov internetových služieb. Všetky potrebné prílohy a informácie nájdete na nasledovných odkazoch : Bytový dom A – Bytový dom B - Dispozičné riešenie domu A : 1 PP – pivnice, kotolňa 1 NP – obchodný priestor, sociálne zariadenie 2 NP – 2 byty (jednoizbový a dvojizbový) 3 NP – 2 byty (jednoizbový a dvojizbový) Byty budova A : Byt č.1 – I.NP-1 izbový – výmera bytu 55,20m²-pivnica 15,50m²-spolu 70,70m² - cena 99 000 € Byt č.2 – I.NP-2 izbový - výmera bytu 49,50m²-pivnica 8,9m²-spolu 58,40m² - cena 89 000 € Byt č.3 – II.NP-1 izbový - výmera bytu 48,70m²-pivnica 7,30m²-spolu 56,00m² - cena 87 000 € Byt č.4 – II.NP-2 izbový - výmera bytu 52,30m²-pivnica 12,40m²-komora 1,40m²-spolu 66,10m² - cena 94 000 € Dispozičné riešenie domu B : 1 NP – obchodný priestor, kočikáreň 2 NP – 11 bytov a 11 komôr a) 1x garsónka b) 3x jednoizbový byt c) 6x dvojizbový byt d) 1x trojizbový byt 3 NP – nebytový priestor Byty budova B – všetky byty sa nachádzajú na II.NP Byt č.3 – 3 izbový – výmera bytu 75,10m² – balkón 4,00m² - výmera spolu 79,10m² - cena 146 000 € Byt č.4 - 2 izbový – výmera bytu 45,00m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 47,00m²– cena 89 000 € Byt č.5 – 2 izbový – výmera bytu 48,70m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 50,70m²– cena 97 000 € Byt č.6 – 2 izbový – výmera bytu 50,40m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 52,40m²– cena 99 000 € Byt č.8 – 1 izbový – výmera bytu 44,80m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 46,80m²– cena 89 000 € Byt č.9 – 1 izbový – výmera bytu 48,00m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 50,00m²– cena 97 000 € Byt č.10 –1 izbový – výmera bytu 47,70m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 49,70m²– cena 97 000 € Byt č.11 - garsónka – celková výmera bytu 42,80m² –cena 85 000 € Výmera nebytového priestoru – kobky(pivnice) byty B NP 6 – výmera kobky 3,20m² - cena 5 200 € NP 11 – výmera kobky 4,20m² - cena 5 900 € NP 8 – výmera kobky 2,90m² - ce
Predaj 3. izbový byt byt Vajnory, Bratislava 58m2
Ponúkam na predaj 3 - izbový byt. Byt sa nachádza vo Vajnoroch, v Bratislave. Má 58m2 + parkovanie. Kolaudovaný v roku 2017 Cena: 259 000€ pri rýchlom jednaní mozna dohoda. Ak máte záujem o obhliadku stačí zavolať na číslo: Byt na predaj Bratislava, Vajnory bývanie, Bývanie Bratislava, Trojizbový byt Vajnory, Trojizbový byt Bratislava, Vajnory trojizbový byt, Bratislava trojizbový byt. Bratislava - Vajnory bývanie.
Predaj, dvojizbový byt Bratislava Rača, Hečkova - ZNÍŽENÁ CE
ZNÍŽENÁ CENA! Na predaj Vám exkluzívne ponúkame dvojizbový byt s možnosťou prerobenia na trojizbový, situovaný vo vyhľadávanej lokalite s množstvom zelene na Hečkovej ulici v mestskej časti Rača. Nachádza sa v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom na šiestom poschodí zo siedmych. Celková rozloha bytu je 51,26 m2 2,07 m2 látková pivnica, situovaná vedľa bytu. Orientácia bytu je na dve svetové strany: spálňa na východnú stranu, obývacia miestnosť s kuchyňou na západnú stranu. Vykurovanie bytu je ústredné. Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu predstavujú sumu: 130 €/ správca 24 €/elektrika 5 €/plyn. V byte sú taktiež dovedené optické káble. DISPOZÍCIA: vstupná hala, kuchyňa s jedálenskou časťou prepojená s obývacou miestnosťou, spálňa, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC. Byt je bez balkóna. STAV NEHNUTEĽNOSTI: bytový dom prešiel rekonštrukciou- bol zateplený, v r.2020 boli vymenené stúpačky, zrekonštruovaná bola strecha. Byt prešiel v r.2017 rekonštrukciou- bola položená nová laminátová podlaha, boli urobené stierky, v r.2020 bola vymenená nová kuchynská linka. Vymenené sú elektroinštalačné rozvody. Kúpeľňa je murovaná. V byte sú osadené plastové okná. V prípade potreby si tento byt môže nový majiteľ prerobiť na trojizbový. Parkovanie je možné v okolí bytového domu. Byt sa predáva s komplet zariadením a vybavením. LOKALITA: ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti bytového domu je zastávka MHD, detské ihriská, materská škola. V pešej dostupnosti sa nachádza základná škola s materskou školou, gymnázium, stredná odborná škola polygrafická, pošta, fitness centrum. Približne 15 minút pešou chôdzou sa nachádzajú obchody Lidl, Billa, zdravotné stredisko. Lokalita je tichá s množstvom zelene s výbornou dostupnosťou do centra mesta. VÝHODY: - priestranný, svetlý, dvojizbový byt - možnosť prerobenia bytu na trojizbový - zariadenie a vybavenie je predmetom predaja - parkovanie možné v okolí domu rezidenti - dobrá občianska vybavenosť a ľahká dostupnosť do centra mesta Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BA-58582 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách