inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, trojizbový byt Zvolen, Môťová, Okružná - EXKLUZÍVNE

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj trojizbový byt na sídlisku Môťová vo Zvolene. Byt je situovaný v bytovom dome s výťahom na 5. poschodí. Pôvodne dvojizbový byt je po kompletnej rekonštrukcii prerobený na trojizbový s rozlohou 64 m2s pivnicou.

3D obhliadka:
/zvolen/predaj-trojizbovy-byt-zvolen-motova-okruzna---exkluzivne-halo-reality/61549?vw=1


Dispozícia:
- orientácia okien na tri strany
- dve menšie nepriechodné izby
- veľkorysý obývací priestor s balkónom
- moderná kuchyňa s úžasným výhľadom
- samostatná toaleta
- kúpeľňa
- predsieň

Stav nehnuteľnosti:
- kompletná rekonštrukcia
- nové rozvody elektriny- murované jadro- nové stupačky
- vonkajšie tieniace žalúzie
- termostatika na radiátoroch
- zateplený bytový dom
- nový bezbariérový výťah

Vybavenie v cene:
- obývacia zostava so sedacou súpravou
- umývačka riadu
- manželská posteľ

Kompletné mesačné náklady 180 eur.

Lokalita je vhodná na príjemné bývanie s dobrou občianskou vybavenosťou a rekreačnými možnosťami, v blízkosti priehrada, Sekierska dolina, Kráľová, výborné spojenie s mestom hromadnou dopravou. Majiteľ odporúča príjemné posedenie v kuchyni pri káve s úžasným výhľadom na Nízke Tatry a Veľkú Fatru. Pokiaľ to chcete zažiť objednajte si obhliadku.
Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZV-61549

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, trojizbový byt Zvolen, Môťová, Okružná - EXKLUZÍVNE
Podobné inzeráty
Predaj, trojizbový byt Zvolen, Môťová, Okružná - EXKLUZÍVNE
Ponúkame na predaj trojizbový byt na sídlisku Môťová vo Zvolene. Byt je situovaný v bytovom dome s výťahom na 5. poschodí. Pôvodne dvojizbový byt je po kompletnej rekonštrukcii prerobený na trojizbový s rozlohou 64 m2s pivnicou. Dispozícia: - orientácia okien na tri strany - dve menšie nepriechodné izby - veľkorysý obývací priestor s balkónom - moderná kuchyňa s úžasným výhľadom - samostatná toaleta - kúpeľňa - predsieň Stav nehnuteľnosti: - kompletná rekonštrukcia - nové rozvody elektriny - murované jadro- nové stupačky - vonkajšie tieniace žalúzie - termostatika na radiátoroch - zateplený bytový dom - nový bezbariérový výťah Vybavenie v cene: - obývacia zostava so sedacou súpravou - umývačka riadu - manželská posteľ Kompletné mesačné náklady 180 eur. Lokalita je vhodná na príjemné bývanie s dobrou občianskou vybavenosťou a rekreačnými možnosťami, v blízkosti priehrada, Sekierska dolina, Kráľová, výborné spojenie s mestom hromadnou dopravou. Majiteľ odporúča príjemné posedenie v kuchyni pri káve s úžasným výhľadom na Nízke Tatry a Veľkú Fatru. Pokiaľ to chcete zažiť objednajte si obhliadku. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZV-61108 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
2-izbový byt Zvolen - Môťová na predaj, kompletná rekonštruk
Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj krásny, kompletne zrekonštruovaný dvojizbový byt, ktorý sa nachádza v tichej oblasti Zvolena - Môťová. Byt s celkovou výmerou 64 m2, ku ktorému prislúcha pivnica o výmere 10 m2, sa nachádza na druhom poschodí bytového domu. K Bytu rovnako prináležia 2 parkovacie miesta, ktoré sa nachádzajú v tesnej blízkosti bytového domu. Byt má vlastný ohrev vody. Dispozícia bytu: Pri vstupe do bytu sa nachádza chodba, z ktorej sa následne vchádza do ďalších časti bytu. Na chodbe sa nachádza skriňa s úložným priestorom. Po ľavej strane z chodby sa nachádza priestranná spálňa s veľkou vstavanou skriňou a vstupom na francúzsky balkón. Po pravej strane z chodby sa nachádza kúpeľňa spolu s vaňou a toaletou. Z chodby sa ďalej rovno dostanete do obývačky a kuchyne a keďže tieto dve miestnosti nie sú predelené stenou pôsobia skvelým otvoreným a vzdušným dojmom. V obývačke sa nachádza aj krb, ktorý dodáva bytu unikátnosť. Lokalita: Byt sa nachádza v tichej oblasti Zvolen - Môťová na ulici Bazovského, ktorá aj napriek kľudného prostredia ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu v blízkosti materská škola, základná škola, rôzne obchody, potraviny, ihriská a podobne. Rovnako aj pešia dostupnosť na zastávky MHD. Lokalita ponúka blízku dostupnosť do záhradkárskej oblasti, chatovej oblasti a v neposlednom rade aj prístup k priehrade, ktorá je ako stvorená na letne prechádzky. Byt sa predáva kompletne zariadený. Ceny bytu - 125 000 eur vrátane provízie pre RK Mesačné náklady na bývanie - 100 eur Názor makléra: Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezstarostné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára.
1 IZBOVÝ BYT | VNÚTORNÁ OKRUŽNÁ | KOMÁRNO
Ponúkame jednoizbový byt s veľkosťou 35m² s okamžitou možnosťou prenajatia, ktorý sa nachádza na ulici Vnútorná Okružná. V byte sa pohodlne ubytujú 1-2 osoby a má všetko potrebné vybavenie vrátane kompletnej kuchyne: chladnička, mikrovlnná rúra, dvojplatnička, práčka a mnoho ďalšieho. K ďalšiemu komfortu bytu patrí predsieň so vstavanou skriňou, nové okná a vonkajšie žalúzie. V bytovom dome je aj výťah. Byt je kompletne zariadený. Výška nájomného: 390 €/mesiac + 2 mesačná kaucia, ktorá zahŕňa poplatok za službu Orange TV + internet. Ak potrebujete viac informácií alebo si chcete byt pozrieť osobne, neváhajte nás kontaktovať. ------------- Bérbe vehető azonnal egy 35 m²-es, egyszobás lakás, amely a Belső körút (Vnútorná Okružná) utcában található. A lakás kényelmesen befogad 1-2 főt, és minden szükséges felszereltséggel rendelkezik, beleértve a komplett konyhai berendezést: hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt, dupla főzőlapos tűzhelyet, mosógépet és még sok mást. A lakás egyéb kényelmi funkciói közé tartozik a beépített szekrényes előszoba, az új ablakok, valamint a külső redőnyök. A lakóház rendelkezik lifttel. A lakás teljesen berendezett. A bérleti díj öszege: 390 €/hó + 2 havi kaució, amely magában foglalja az Orange TV + internet szolgáltatás díját is. Ha további információkra van szüksége, vagy személyesen szeretne megtekinteni a lakást, lépjen velünk bátran kapcsolatba.
Predaj 3-izbového bytu v Handlovej na sídlisku Okružná
Ponúkame na predaj priestranný 3-izbový byt v Handlovej, na sídlisku Okružná, na ulici Okružná. Byt je slnečný a teplý a nachádza sa v obľúbenej lokalite. Parkovanie je priamo pri dome. Na sídlisku sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (zdravotné stredisko s lekárňou, obchodná sieť, základná škola i materská škola, detské ihrisko, detské zábavné centrum, MHD, buduje sa nový Kaufland a v blízkosti je i Lidl. Byt je v pôvodnom stave, kde dáva možnosť novému vlastníkovi prerobenie bytu podľa jeho predstáv. Pozostáva z 3-och obytných miestností a príslušenstva, ktorým je veľká chodba, kuchyňa s loggiou, 3 izby, kúpeľňa a samostatné WC, ktoré sú však v pôvodnom stave. K bytu patrí 1 pivnica (1,5m x 1m), ktorá je v suteréne. Základné údaje: Lokalita: Handlová, Sídlisko Okružná Ulica: Okružná1862 Predmet: 3-izbový byt Plocha bytu bez pivníc: je 62,50 m2 Podlahová plocha bytu je 62,50m2 K bytu patrí 1 pivnica nachádzajúca sa v suteréne domu Poschodie: 4/6 Stav: pôvodný Orientácia: východ/západ Mesačné náklady: cca 170,-- € dve osoby (vrátane energií) Dispozícia: vstupná chodba, 3x izba, kuchyňa s loggiou, kúpeľňa s vaňou, WC Popis bytu: Byt sa nachádza na 4. poschodí s výťahom v panelovom dome, ktorý je zateplený a strecha domu je tiež po rekonštrukcii. Byt má kúpeľňu s vaňou v pôvodnom stave, čo umožňuje novému majiteľovi prispôsobiť si podľa vlastných predstáv. Na byte sú plastové okná, loggia je uzavretá, byt má bezpečnostné dvere, v byte je plávajúca podlaha na chodbe i v obývačke. Cena a platba: - cena bytu 85.000,--€ - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru hotovosť, prípadne výmena za 1-izbový byt v Prievidzi s doplatkom Pri rýchlom jednaní je možná dohoda! - byt je bez akýchkoľvek tiarch. BYT JE VOĽNÝ do mesiaca (t.j. ihneď po zavkladovaní bytu na nového majiteľa). Lokalita a okolie: Bytový dom je zateplený, má 2 vchody, kde vchodové plastové dvere. V blízkosti je všetko, na čo si len človek môže spomenúť, teda kompletná občianska vybavenosť i detské ihriská. Parkovanie pred obytným domom. Dom je v správe mestského bytového podniku, upratovanie schodiska je zabezpečené dodávateľsky, teda vlastníci nevykonávajú upratovanie spoločných priestorov. V blízkosti domu je veľa možností na rekreáciu - stredisko Remata, okrasné rybníky umožňujú lov rýb, turistiku, kúpele Bojnice, Turčianske Teplice. Byt sa nachádza v tichej časti sídliska.
1 - izbový byt Môtová - Sekier
EXKLUZÍVNE!!! Na predaj 1 - izbový byt Môtová - Sekier - Zvolen, PREDANÉ H.M - Hermes realitná kancelária ponúka Ponúkame na predaj slnečný jednoizbový byt vo Zvolene. Byt má rozlohu 29,56m2 a prislúcha k nemu aj balkón o výmere 3,11m2 a jedna pivnica o výmere 2,04m2. Byt je v pôvodnom stave, potrebná rekonštrukcia. Bytový dom je postavený z tehly, čo umožňuje zmenu dispozície. Parkovanie pred bytovkou je bezproblémové. V okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, potraviny, materská a základná škola, autobusová zastávka a iné- všetko v pešej dostupnosti. Náklady na bývanie kompletne i s energiami sú do 120,- EUR. Byt je vhodný aj ako investícia na následný prenájom bez dodatočných investícií. V byte býva nájomca, ktorý je vo výpovednej lehote. V prípade potreby vieme zabezpečiť bezplatné služby hypotekárneho špecialistu. VÝHODY: svetlý byt, kompletná občianska vybavenosť, nízke mesačné náklady, byt vhodný aj ako investícia. Neváhajte a príďte sa osobne pozrieť, aby ste sa sami presvedčili, že touto kúpou nezískate byt ale domov. Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak si dohodnite obhliadku. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb Viac informácií: , herix700@ cena: 41500€
Predaj, trojizbový byt Zvolen - IBA U NÁS
Premýšľate nad kúpou bytu, ale zdá sa vám, že pri dnešných cenách si to nemôžete dovoliť. Dovoľte, aby sme vám ponúkli tento pekný a útulný trojizbový byt za fantastickú cenu. Táto nehnuteľnosť na vás zapôsobí na prvý pohľad, svojim elegantným, útulným dekórom a pocitom domova. V chodbe sa nachádzajú na mieru robené vstavané skrine a vešiaková stena. Z chodby vedú dvere do oddelenej kúpeľne a toalety. Kuchyňa je veľmi rozumne riešená a využíva všetok dostupný priestor. Po dohode s majiteľmi je možnosť, aby všetky vstavané spotrebiče, vrátane chladničky s mrazničkou zostali. Obývacia izba je srdcom bytu, miesto kde si po naročnom dni v práci budete môcť vychurnať v príjenmej atmosfére chvíle s rodinou a priateľmi. V obývacej izbe je balkónom s výhľadom priamo na Zvolenský zámok.V spálni sa nachádzajú vstavané skrine. Detská izbička je milé kráľovstvo pre najmenších. K bytu prislúcha pivnica a podiel na spoločných priestoroch, kočikáreň a sušiareň, ktoré slúžia ako odkladové priestory. Panelák má novú strechu, výťah, zrekonštruované spoločné priestori, kamerovy systém. O čistotu v spolocnych priestorov sa stará externá firma. Obrovskou výhodou tohto krásneho 3izboveho bytu je i to, že je len pár minút chôdze do centra mesta. Na skok máte do obchodov, parkov, kaviarničiek, pošty, autobusovej i vlakovej stanice. Bytovka sa nachádza na sídlisku plnom zelene, mladých ľudí a milých susedov. Pre najmenších je tu i ihrisko, kde si určite nájdu plno nových kamarátov. /zvolen/predaj-trojizbovy-byt-zvolen---iba-u-nas/62225 VÝHODY: -fantastická cena len 119 000 EUR za trojizbový byt - nehnuteľnosť, kde sa môžete nasťahovať bez ďaľších investícii - blízko centra - atmosféra rodinného bývania, - vynikajúca občianska vybavenosť, - krásne prostredie s množstvom zelene V prípade ak máte akékoľvek otázky, alebo by ste si chceli dohodnúť obhliadku nehnuteľnosti, neváhajte ma kontaktovať, veľmi rada vám pomôžem. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZV-62225 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti p