inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj Záhradnej chatky

Kategória: Chalupy, Chaty

Typ: Chata
Ulica: R.Viesta
Mestská časť: Stráne
Obec: Martin

MAX Profi reality,  ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta  drevenú chatku na betónovej platni o rozlohe18 m2. Strecha je pokrytá plechovou krytinou.

IS: elektrika, možnosť napojenia na verejný vodovod, ktorý sa nachádza pri chatke.

Poloha a pozemok:  záhradkárska osada pod Martinskými hoľami na Stráňach. Chatka je situovaná v tichom, peknom prostredí obklopená ovocnými stromami (jabloň, čerešňa...) a kríčkami (červené a čierne ríbezle). Pozemok je kaskádovito upravený o rozlohe 422 m2 s vonkajším posedením a prístupom k potôčiku, ktorý preteká za chatkou.

Orientácia pozemku: Južná strana

Dispozičné riešenie:  spoločenská miestnosť s kuchynským kútom a so schodiskom do podkrovia určeného na spanie. Pod spoločenskou miestnosťou je miestnosť využívaná ako pivnica, odkladací priestor a WC  so samostatným vchodom.

Názor makléra: slnečné a príjemné prostredie v blízkosti potôčika. Možnosť zväčšenia obytnej plochy prístavbou. Odporúčam vidieť.

Cena nehnuteľnosti je 49.000,- Eur

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
Celková plocha: 422 m2
Úžitková plocha: 18 m2
Plocha pozemku: 422 m2
Zastavaná plocha: 18 m2
Podlahová plocha: 18 m2
Počet podlaží: 1
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: verejné
Voda: verejný vodovod
Pivnica: áno
Predaj Záhradnej chatky
Podobné inzeráty
PREDAJ : rybárske chatky na jazere Carpodrom
Henrieta Sokolai - realitná maklérka pre Komárno a okolie Vám ponúkam na predaj útulné rybárske chatky v lukratívnom rybárskom komplexe priamo na rybníku v blízkosti obce Kamenný Most 6 km od Štúrova, na rozsiahlom pozemku s výmerou 5 ha. Možnosť výberu: menšia chatka o výmere 60m2 s kapacitou 7 ľudí ... 58 000,- EUR väčšia chatka o výmere 78m2 s kapacitou 11 ľudí ... 68 000,- EUR Rekreačné chatky sa nachádzajú v oplotenom, uzavretom a stráženom areáli rybárskeho rezortu. Chatky sú drevené, položené na drevených nosných stĺpoch móla. Strecha je sedlová s tepelnou izoláciou priestorov podkrovia z minerálnej vlny. Interiér chatky je obložený tatranským profilom s viacvrstvovým ochranným náterom. Vykurovanie je lokálne pomocou el. konvektora. Studená a teplá voda v chatke je úžitková zo studne, možnosť napojenia obecnej vody je v štádiu riešenia .. Každá chatka má svoje sociálne zariadenie, kuchyňu, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, TV, WIFI, spoločenskú miestnosť, posedenie na móle. Ku každej chatke patrí vlastné ohnisko alebo gril, nachádzajúce sa priamo pri terase na brehu jazera. V areáli je slobodne prístupný internetový WiFi signál. V rybníku sú rôzne typy rýb ako kapor, zubáč, sumec, šťuky a ostatné ryby ako karas, pleskáč, pleskáč vysoký, úhor ... Rybársky komplex má svoju vlastnú klientelu, poskytuje plnohodnotné služby všetkým svojim návštevníkom, ktorí vyhľadávajú relax v peknom a tichom prostredí a ideálne podmienky pre dokonalú rybačku. Z ročného poplatku za užívanie priestorov jazera, správca zaobstará okrem starostlivosti o rybník, napr. zarybňovanie, ročný rybársky lístok, odvoz smetí, odpadových vôd, údržba prístupovej cesty k chatke, kosenie, 24 hodinové stráženie areálu a parkoviska, atď. Rybárske chatky sú výbornou investíciou aj na celoročný prenájom ... V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať : - Henrieta Sokolai ... henrieta.sokolai@ Obytná plocha: 60m² Úžitková plocha: 60m² Internet: wifi Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Parkovanie: áno Postavené z: drevostavba Zariadenie: zariadený
PREDAJ : rybárske chatky na jazere Carpodrom
Henrieta Sokolai - realitná maklérka pre Komárno a okolie Vám ponúkam na predaj útulné rybárske chatky v lukratívnom rybárskom komplexe priamo na rybníku v blízkosti obce Kamenný Most 6 km od Štúrova, na rozsiahlom pozemku s výmerou 5 ha. Možnosť výberu: menšia chatka o výmere 60m2 s kapacitou 7 ľudí ... 63 000,- EUR väčšia chatka o výmere 78m2 s kapacitou 11 ľudí ... 73 000,- EUR Rekreačné chatky sa nachádzajú v oplotenom, uzavretom a stráženom areáli rybárskeho rezortu. Chatky sú drevené, položené na drevených nosných stĺpoch móla. Strecha je sedlová s tepelnou izoláciou priestorov podkrovia z minerálnej vlny. Interiér chatky je obložený tatranským profilom s viacvrstvovým ochranným náterom. Vykurovanie je lokálne pomocou el. konvektora. Studená a teplá voda v chatke je úžitková zo studne, možnosť napojenia obecnej vody je v štádiu riešenia .. Každá chatka má svoje sociálne zariadenie, kuchyňu, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, TV, WIFI, spoločenskú miestnosť, posedenie na móle. Ku každej chatke patrí vlastné ohnisko alebo gril, nachádzajúce sa priamo pri terase na brehu jazera. V areáli je slobodne prístupný internetový WiFi signál. V rybníku sú rôzne typy rýb ako kapor, zubáč, sumec, šťuky a ostatné ryby ako karas, pleskáč, pleskáč vysoký, úhor ... Rybársky komplex má svoju vlastnú klientelu, poskytuje plnohodnotné služby všetkým svojim návštevníkom, ktorí vyhľadávajú relax v peknom a tichom prostredí a ideálne podmienky pre dokonalú rybačku. Z ročného poplatku za užívanie priestorov jazera, správca zaobstará okrem starostlivosti o rybník, napr. zarybňovanie, ročný rybársky lístok, odvoz smetí, odpadových vôd, údržba prístupovej cesty k chatke, kosenie, 24 hodinové stráženie areálu a parkoviska, atď. Rybárske chatky sú výbornou investíciou aj na celoročný prenájom ... V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať : - Henrieta Sokolai ... henrieta.sokolai@ Obytná plocha: 60m² Úžitková plocha: 60m² Internet: wifi Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Parkovanie: áno Postavené z: drevostavba Zariadenie: zariadený
Záhradná chatka, RIEČKA, B. Bystrica, pozemok 308 m2
Ponúkame na predaj MUROVANÁ ZÁHRADNÁ CHATKA v obľúbenej lokalite v tesnej blízkosti mesta Banskej Bystrici, obec RIEČKA. Nachádza sa na začiatku pred vstupom do obce v zastavanom územnom pláne na rekreačné učely. CHATKA stojí na betónových základoch. Nachádza sa na slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 308 m2 so slnečnou orientáciou. Je v osobnom vlastníctve, bez ťarchy. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a suterénu. Chatka je murovaná a pozemok nie je celý oplotený. 1. NADZEMNÉ PODLAŽIE (suterén), kde sa nachádzajú vstup do suterénu zo zadnej terasy, kde sa nachádza kuchynka, samostatné wc a kúpeľňa so sprchovacím kútom. 2. NADZEMNÉ PODLAŽIE (prvé poschodie), samostatný vstup z prednej strany terasy. So suterénom nie sú navzájom prepojené a nachádza sa tu vstup do chatky, obývacia izba s krbom a schodisko do podkrovnej časti. 3. NADZEMNÉ PODLAŽIE: (druhé poschodie alebo podkrovie), je zobytnenené a je tam jedna miestnosť na spanie. Je prepojená schodiskom s prvým poschodím. Rozmery chatky predstavujú 4m x 5m. Úžitková plocha chatky predstavuje okolo 48m2. TERASA ZADNÁ: je rovinatá, kde sa nachádza spevnená plocha na sedenie alebo vírivku. Vstup do suterénu (doobedné slnko). TERASA PREDNÁ: je rovinatá a prekrytá prístreškom. Nachádza sa tu sedenie, grilovanie, oddychová zóna. Hlavný vstup do chatky (poobedné slnko). Pozemok je svahovitý a kaskády. Terasy sú rovinaté. PARKOVANIE: bolo vytovrené jedno parkovacie miesto a prístup z asfaltovej cesty na prednú terasu a vstup do chatky. PRÍSTUPOVÁ CESTA: prístupové cesty sú dve - spodná (spevnená) a vrchná (asfaltová) EXTERIÉR: - slnečný - spodná časť záhrady je iba trávnatá, ovocné stromy a kríky - TERASY - okrasné rastliny - oporné múry - vírivka - parkovanie - kaskády na pestovanie - ovocné stromy, sedenie, okrasné rastliny sa nachádzajú v okolí chatky ZÁHRADA: je o výmere 288 m2, plocha pozemku pod chatkou predstavuje 20 m2. Spolu výmera predstavuje 308 m2. Rozmery pozemku a tvar (viď pôdorys v galérii fotiek). INŽINIERSKE SIETE: elektrina - áno (vlastný elektromer), voda - áno (vodovodný systém chatovej osady), odpad (áno). KÚRENIE A OHREV VODY: elektrické + krb s otvoreným ohniskom Energetický certifikát: nie je Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať: Roman Chomistek, Ing.
ZĽAVNENÉ • Na predaj záhradná chatka s pozemkom v Skalici
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Ako výhradný sprostredkovateľ ponúkame na predaj murovanú záhradnú chatku nachádzajúcu sa vo vyhľadávanej skalickej záhradkárskej osade Hájky. Skutočne veľmi dobrá lokalita s priamym napojením na hlavnú cestu a rýchlou dostupnosťou do mesta Skalica. Murovaná stavba záhradnej chatky je so sedlovou strechou. Pozostáva z pivničných priestorov, ktoré sú rozdelené na dve miestnosti, a to ako sklad ovocia a sklad náradia. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza spoločenská miestnosť (12,9 m2), z ktorej je vyvedený komín a kachle na kúrenie, ako aj vstup schodiskom do podkrovia s dreveným balkónom (4 m2). Obytná miestnosť v podkroví má rozmer 12,9 m2. Stavba je z roku 1987. V roku 2017 prebehla čiastočná rekonštrukcia. Bola vymenená krytina za novú plechovú a vyhotovený podhľad v podkroví z tatranského profilu, a nová podlaha. Inak je chatka v pôvodnom stave. Dispozícia: Vstup do pivnice je samostatným vstupom z bočnej strany chatky, do obytnej časti chaty sa vchádza samostatným vstupom do spoločenskej miestnosti, a tu sú schody do obytnej miestnosti v podkroví a na balkón. K záhradnej chatke je možné vybudovať vonkajšiu terasu. V stavbe je zavedená elektrina. Zastavaná plocha chatky je 23 m2. Výmera pozemku záhradky je 386 m2. K nehnuteľnosti prislúcha spoločná studňa s jedným susedom. Na čiastočne oplotenom pozemku, ktorý je slnečný a takmer rovinatý, sú vysadené ovocné stromy (hrušky, jablone, marhule) a kríky drobného ovocia (egreš, ríbezle, černice). Prístup po spevnenej a panelovej ceste až priamo ku chatke. Parkovanie dostupné pri chatke. Nehnuteľnosť je vhodná na rekreáciu alebo pestovanie plodín. Výhodou nehnuteľnosti je, že je ihneď k dispozícii, dobrý prístup autom, zavedená elektrina, pekné prostredie, široký slnečný pozemok. Informujeme, že certifikát energetickej náročnosti budovy nemá majiteľ k tejto nehnuteľnosti vyhotovený. Pôvodná cena: 52.000 € Cena po zľave: 39.500 € V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 12 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť. Kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Bc. Lukáš Pochylý
ZĽAVNENÉ • Na predaj záhradná chatka s pozemkom v Skalici
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Ako výhradný sprostredkovateľ ponúkame na predaj murovanú záhradnú chatku nachádzajúcu sa vo vyhľadávanej skalickej záhradkárskej osade Hájky. Skutočne veľmi dobrá lokalita s priamym napojením na hlavnú cestu a rýchlou dostupnosťou do mesta Skalica. Murovaná stavba záhradnej chatky je so sedlovou strechou. Pozostáva z pivničných priestorov, ktoré sú rozdelené na dve miestnosti, a to ako sklad ovocia a sklad náradia. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza spoločenská miestnosť (12,9 m2), z ktorej je vyvedený komín a kachle na kúrenie, ako aj vstup schodiskom do podkrovia s dreveným balkónom (4 m2). Obytná miestnosť v podkroví má rozmer 12,9 m2. Stavba je z roku 1987. V roku 2017 prebehla čiastočná rekonštrukcia. Bola vymenená krytina za novú plechovú a vyhotovený podhľad v podkroví z tatranského profilu, a nová podlaha. Inak je chatka v pôvodnom stave. Dispozícia: Vstup do pivnice je samostatným vstupom z bočnej strany chatky, do obytnej časti chaty sa vchádza samostatným vstupom do spoločenskej miestnosti, a tu sú schody do obytnej miestnosti v podkroví a na balkón. K záhradnej chatke je možné vybudovať vonkajšiu terasu. V stavbe je zavedená elektrina. Zastavaná plocha chatky je 23 m2. Výmera pozemku záhradky je 386 m2. K nehnuteľnosti prislúcha spoločná studňa s jedným susedom. Na čiastočne oplotenom pozemku, ktorý je slnečný a takmer rovinatý, sú vysadené ovocné stromy (hrušky, jablone, marhule) a kríky drobného ovocia (egreš, ríbezle, černice). Prístup po spevnenej a panelovej ceste až priamo ku chatke. Parkovanie dostupné pri chatke. Nehnuteľnosť je vhodná na rekreáciu alebo pestovanie plodín. Výhodou nehnuteľnosti je, že je ihneď k dispozícii, dobrý prístup autom, zavedená elektrina, pekné prostredie, široký slnečný pozemok. Informujeme, že certifikát energetickej náročnosti budovy nemá majiteľ k tejto nehnuteľnosti vyhotovený. Pôvodná cena: 40.000 € Cena po zľave: 33.000 € V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 12 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť. Kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Bc. Lukáš Pochylý
Na predaj záhradná chatka a mobilný dom s pozemkom v Skalici
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Ponúkame na predaj záhradnú drevenú chatku s mobilným domom a pozemkom v skalickej záhradkárskej osade Darmovise. Na pozemku záhradky sa nachádza pôvodná drevená chatka a aj plne funkčný mobilný dom. Drevená stavba záhradnej chatky je so sedlovou strechou. Prízemie tvorí murovaná prešovňa, z ktorej sa chodbičkou prechádza do tehlovej klenbovej pivnice. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza spoločenská miestnosť, obložené drevom, z ktorej je možné vybudovať vstup do podkrovia. Za chatkou sa nachádza mobilný dom, napojený na elektrinu. Mobilný dom má tri obytné izby, kuchyňu a kúpeľňu. Nehnuteľnosť je možné využívať ako dvojgeneračnú, alebo chatku s pivnicou na spoločenské udalosti a mobilný dom pre rodinu. Dispozícia chatky: Vstup do prešovne a klenbenej pivnice je samostatným vstupom z bočnej strany chatky. Do obytnej časti chaty sa vchádza z terasy samostatným vstupom do spoločenskej miestnosti, tu je možnosť vybudovať schody do miestnosti v podkroví (miestnosť vhodná ako spálňa, napríklad pre hostí). V stavbe je zavedená elektrina. Kúrenie je riešené kachľami na tuhé palivo. Dispozícia mobilného domu: Vstupná chodba, z ktorej je samostatný vstup do spálne a kúpeľne. Chodba je prepojená s kuchyňou, z ktorej sa dostaneme do obývacej miestnosti a samostatnej detskej izby. Mobilný dom je svetlý vďaka veľkým oknám a francúzskemu oknu smerovanému k výhľadu na údolie a protiľahlý svah s vinicami a sadmi. Vykurovanie je možné zabezpečiť elektrickým alebo plynovým ohrievačom. V mobilnom dome je splachovacie WC, sprcha s napojením na vodu z 1000 litrovej nádoby, vodu si majitelia do nádoby zabezpečujú od susedov, privezením alebo dažďovou vodou (k dispozícii je aj chemické WC). Možnosť vykopať studňu. Na pozemku o výmere 457 m2, ktorý je slnečný a takmer rovinatý, je trávnik a skalka pred chatkou. Nový majiteľ môže na pozemku vysadiť ovocné stromy, pestovať zeleninu, alebo vysadiť okrasné rastliny. K nehnuteľnosti sa predáva aj materiál na kompletné oplotenie pozemku (poplastované pletivo), pletivová bránka a dvojbrána pre vjazd vozidiel. Na pozemku sa nachádza suché WC. Výhodou je dobrá dostupnosť autom a pekné výhľady na protiľahlý svah s vinicami, mesto Skalica a Chřiby/Buchlovské hory v Českej republike. Taktiež možnosť parkovania až štyroch vozidiel, zavedená elektrina. Informujeme, že certifikát energetickej náročnosti budovy nemá majiteľ k tejto nehnuteľnosti vyhotovený. Cena chatky, mobilného domu a pozemku: 57.900 € K nehnuteľnosti je možné dokúpiť vedľajšiu záhradku o výmere 481 m2, bez stavieb. K pozemku je k dispozícii materiál na kompletné oplotenie a vstupná brána pre vjazd auta. Cena vedľajšej záhradky: 19.500 € Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Bc. Dáša Vlková, RSc. - - grandreality@