inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj:Zahrádka s pivnicou v Skalici - Lištiny

Kategória: Ostatné

AstonReal ponúka na predaj slnečnú Záhradku s chatkou o rozlohe 410m2 t.j. cca 45x9m, v záhradkárskej osade v Skalici časť Lištiny, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny. Na pozemku sa nachádza chata s pivnicou. Elektrina je riešená fotovoltaickým panelom s akumulátorom a meničom prúdu. Voda na pozemku nie je súčasný majitelia si to riešia cez zberné nádrže na dažďovú vodu.
S pozemku je krásny výhľad na golf rybníky a Moravu.
Prístupová cesta je z časti panelová a spevnená
Cena 35.000€.
V cene je realitný a právny servis:
- vyhotovenie zmlúv
- zápis na kataster
- zabezpečenie výhodného financovania
Kontakt a obhliadky: , Dodatok k cene: , vrátane provízie
Rozloha pozemku: 443m²
Vlastníctvo: osobné
Plyn: nie
Kanalizácia: nie
Orientácia: juhovýchodná
Terén: mierny svah
Prístupová cesta: betónová cesta
Predaj:Zahrádka  s pivnicou v Skalici - Lištiny
Podobné inzeráty
Hľadám podnájom garsónky v Skalici
Hľadám podnájom garsónky v Skalici
Fitness tréner/ka - Skalica
Ponúkam voľné termíny pre trénera v zabehnutom Fitness Centre v Skalici. Jedná sa o súkromné Fitness Centrum v Skalici, fungujeme vo forme skupinových cvičení alebo individuálnych hodín. Ak ste tréner a máte vlastných klientov, ponúkam priestor kde môžete trénovať. K dispozícii 2 priestory: 1. Priestor s posiľnovacími strojmi 100m2 2. Priestor - viac účelová hala 80m2 Viac info pri osobnom stretnutí. Fitness centrum funguje stabilne už 8 rokov. Nachádza sa v centre mesta Skalice. Dlhé roky spolupracujem s viacerími trenérmi. Facebook: Ivajlo Totev Fitness Klub Skalica Jednička
Palivové drevo
Predám palivove drevo v Skalici. Je to mix z výrubov a orezov (smrek, lipa, javor, borovica, čerešňa a iné). Dĺžka 20-40cm. 1prsm 50€, máme aj rok sušené drevo 1prsm po 65€ všetko sypané, doprava v Skalici Radosovce a Holíč 20€/2,5prsm inak dohodou.
Dam do prenajmu priestory v Skalici (pôvodne kaderníctvo)
Dam do prenajmu priestory pre kadernictvo (resp. moznost ineho typu podnikania). Priestory sa nachadzaju vo vyhodnej lokalite na ul. Potočnä v Skalici. Vyska prenajmu 500€/mes. s energiami. Inz. bez foto, navrhujem osobnu prehliadku!
Rôzne knihy
Predám knihy rôzneho žánru, čítané, v dobrom stave, posielam aj na dobierku. Zoznam: 3 eurá + poštovné Alabama Song Bež, Bambi bež Božská tajemství Jajanek Dve staré ženy Jules Verne - Honba za meteorom Jules Verne - V krajine kožušín Letenka do raja Magické symboly lásky a romantiky Philippa Jones - Tudorovci Po prečítaní spáliť To je za Maru Salvatruchu 4 eurá za kus + poštovné Alexander Dubček Alexander Dubček. Člověk v politice (1990-1992) (Hubert Maxa) Anilin duch Artemisia Biela pyramída Bublina (Šajbanová Katarína) Dubček známy neznámy Ďábel na Budyni Hovory o Alexandrovi John Jakes - Láska a vojna 1 John Jakes - Sever a juh 2 Krištáľová lebka (Scottová Manda) Lásky Napoleona Bonaparta Nikdy neklam Odrazená strela Pravým základom lieku je láska (Život a doba Paracelsa) Púštny kvet Ríša drakov Robin Cook – Deformácia Romantické násilie. Spoveď amerického skinheda Rozhovory na telo Smrtící ostří (Ridley Pearson) Sprisahanie grálu Stopy dymu Strieborné krídla Tajomné posolstvo Temná veža (Bayard Louis) Tiene zostávajú V moři jsou krokodýli 5 eur za kus + poštovné Arsinoé, královna Egypta Barový kvet Calument city Dempsey & Makepeaceová Doména 2012 ... začiatok konca Fond supov Jediný unikl Ježišove listiny Jupiterův mýtus Myslím, že ťa ľúbim Lord Jim Odkaz templárskych rytierov Posledné dni Paríža Príbeh Lucy Gaultovej Ralphov večierok Riskantné pristátie (John Nance) Smrť princeznej Strom janičiarov Šašo (Christopher Moore) Tých, čo sú v tme nevidieť Temná vlna (Andrew Gross) Údolí strachu (A. C. Doyle) Válečné lodě, diel 5 Zapomenutý papež Žralok 6 eur za kus + poštovné Benátska zrada Čierny dážď Frederick Forsyth - Vyjednavač (cz) Koruna Letadlová loď Vitamínová kuchárka, Readers Digest, 2002 9 eur + poštovné Blackroll, Július Kazimír, nová, v perfektnom stave, vhodná aj ako darček 10 eur + poštovné Policajná chobotnica, Peter Šloser, nová, v perfektnom stave, vhodná aj ako darček Jaroslav Straka - Čachtický hrad a Alžbeta Báthoryová, nová, v perfektnom stave, vhodná aj ako darček.
Zbieram Staré dokumenty,papiere,noviny,fotografie
Máte starý dom ,starú povalu? Možno sa tam najdu rozne stare knihy,dokumenty,listiny,noviny,preukazy,atď.....kupim čokolvek co ma zaujme..aj staré fotografie čohokolvek..aj poškodene a od prachu..ďakujem za ponuky..