inzercia, predaj, predám, bazár

Predam

Kategória: Klimatizácie

Predam mini ventilator
Predam
Podobné inzeráty
Predám odvlhcovac Stadler Form Albert
Predám výkony odvlhcovac do domu kde je prebytok vlhkosti,vhodný aj do extra veľkých miestností alebo kde potrebujete raz použitý ako nový pôvodná cena 450 predám za 300.
Predám Thermolink P
Predám Thermolink P Predám 2 roky používaný priestorový termostat Regulátor ku kotlu protherm Thermolink P, plne funkčný v zachovalom stave nepoškodený. Dôvod predaja kúpa bezdrôtového Thermolink RC.
Predam mobilnu klimu Coolexpert
Predám túto mobilnú klímu Energ.trieda (chlad.): A, Celková spotreba: 1 kW, Maximálny výkon chladenia: 9000 BTU, Vhodné pre miestnosti do: 50 m3, Filtrácia: Áno, Odvlhčovacia kapacita: 28.6 l/h. Mobilnú klimatizáciu môžete ovládať pomocou LED displeja ale aj diaľkovo. Rozmedzie prevádzkovej teploty si môžete pohodlne nastaviť od 16 do 30°C. Praktická mobilná klimatizácia ponúka aj funkciu odvlhčovania - kde sa postará o príjemné bývanie vo vašom dome či byte. Klimatizácia má integrovanú odpadnú nádobku s funkciou odparovania kondenzátu. Dokonca je tu možnosť trvalého odtoku skondenzovanej vody (hadicou).
Predám úplne novú klimatizáciu GORENJE
Predám úplne novú klimatizáciu Gorenje KAM25P Len rozbalená a odskúšaná. Klimatizácia dokáže chladiť, kúriť a odvlhčovať. Má diaľkové ovládanie a veľa režimov nastavenia. K vyvodu je aj mriežka a všetko čo bolo obsahom balenia. Len osobný odber Čadca Cena novej 300€ Kúpená 4.7.2022 v nay
predám špičkovú a super kvalitnú klimatizáciu 5kw
predám špičkovú a super kvalitnú klimatizáciu stropnú kazetovú airwell 5 KW komplet SADU cena 300 euro
Predam centralnu rekuperaciu Hevolta Airchange 350+
Predam centralnu rekuperacnu jednotku Hevolta Airchange 350+. Premiovy model ma lepšie filtračné vlastnosti vďaka 2x Pre-Filter / 2x Carbon filter / 2x HEPA filter a 2x výmenník. Hlučnosť do 37db. Tento model je určený pre menšie domy a priestory, ktorých objem obytného priestoru je do 350 m3 -> cca 135 m2. Kablove ovladanie prostrednictvom Hevolta controller s displejom. Rozmery 1125x615x256 mm, hubice 150 mm. V pripade zajmu aj prislusenstvo (zateplena flexibilna rura 10 metrov, rozdelovace, ..) Iba osobny odber Chorvatsky grob, platba v hotovosti.