inzercia, predaj, predám, bazár

Predám 2 lístky na Rammstein TN

Kategória: Koncerty

Cena 100, pod podiom
Iba volať
Iba osobne
Predám 2 lístky na Rammstein TN
Podobné inzeráty
Predám lístky Rammstein
Predám lístky na Rammstein do Budapešti 11.07.2023 Europe Stadium Tour Cena ako na fotke.
2 listky na statie Rammstein
Predam dva listky na statie na Rammstein v Trencine, cena 170/listok. Preferujem osobny odber s prepisom na mieste a predaj oboch naraz. Bratislava a okolie, pripadne Rimavska Sobota. Koncertu sa nemozem zucastnit z dovodu odcestovania.
Predám 1 lístok na Rammstein Trenčín 14.6.
Predám 1 lístok (na státie) na koncert Rammstein 14.06.2023 v Trenčíne. Lístky sú personalizované, avšak v rámci marca bude možná zmena mena na zakúpených vstupenkách. Meno zmením po platbe na účet = 120€
Listky Ozzy Osbourne Budapest
Predám 2 listky na Ozzy Osbourne Budapest, Papp László Sportaréna. Listky su na sedenie, sedadlá vedla seba. Sektor 325, Rad B. Predávam len spolu, cena je za 2 listky dokopy.
Beyonce Rennaissance lístky na koncert Varšava 28.6.2023
Ponúkam na predaj 2 lístky na koncert Beyonce vo Varšave. Ide o Premium ticket early entrance, čiže do arény ste pustení skôr než ľudia s bežným lístkom. Lístky sú elektronické a budú mailom doručené pár dní pred koncertom, odkiaľ vám ich prepošlem (môžeme pokojne spísať zmluvu). Záloha 50% vopred a zvyšok keď budú lístky doručené.
Predám lístok na RAMMSTEIN do Trenčína - STÁTIE
Dobry den, predam jeden listok na koncert skupiny Rammstein, ktory sa bude konat na letisku v Trencine 14.6. Pri rychlom jednani viem s cenou ist aj trosku nizsie.