inzercia, predaj, predám, bazár

Predam 3 kombináciu kočík dorjan danny sport

Kategória: Kočíky

Predam 3 kombináciu kočík Dorjan danny sport po jednom dieťati používaný 7mesiacov s príslušenstvom
Predam 3 kombináciu kočík dorjan danny sport
Podobné inzeráty
Súrodenecký kočík Dorjan Danny Sport 5 Twin
Predám použitý kočík pre dvojičky značky Dorjan. Kočík ma 2 vaničky, športové časti a pláštenka + sieťka na komáre. Je to výborný, pevný kočík, kvalitný, masivný, odpružený. Radosť deti kočíkovať v tomto kočíku. Opotrebovanie viď foto. Sklápací mechanizmus už bohužiaľ nefunguje, resp. je to napevno zošrobovane 2x šrobmi. Je možné ich odštrobovať a kočík zložiť. Popis z internetu: DETSKÝ KOMBINOVANÝ KOČÍK DORJAN DANNY SPORT TWIN Moderný kombinovaný kočík pre dvojičky. Firma Dorjan má štyridsaťročné skúsenosti v odbore výroby detských kočíkov. Kočíky Dorjan patria medzi luxusné kočíky, ktoré si na prvý pohľad veľmi obľúbite. Konštrukcia kočíka je vyrobená z kvalitných materiálov, je pevná a odľahčená. Kočík je vyrobený v súlade s európskou bezpečnostnou normou EN 1888. Látky, ktoré boli použité zodpovedajú Öko-Tex Standard 100. Základné vlastnosti kočíka: - súčasťou kočíka sú 2 hlboké vaničky a 2 športové sedačky - možnosť súčasného využitia jednej hlbokej vaničky a jednej športovej sedačky - madlá potiahnuté koženkou - trojstupňové nastavenie sedadla - do polohy ležmo - päťbodový bezpečnostný pás - výškovo nastaviteľná rukoväť - predné otočné kolesá s možnosťou aretácie - odpruženie kočíka možné nastaviť do dvoch polôh - polohovateľná podpierka nôh - odnímateľné ochranné bariérky
DORJAN PRIM TWIN 3v1
DETSKÝ KOMBINOVANÝ KOČÍK DORJAN PRIM TWIN MODERNÝ KOMBINOVANÝ KOČÍK PRE DVOJIČKY. Osobný odber v Topoľčanoch poprípade za príplatok priveziem do rozumnej vzdialenosti. Popis: - súčasťou sú 2 hlboké korby a 2 športové nadstavby 2x vajíčko 1x adaptér na vajíčka - prebaľovacia taška na rukoväť, nánožníky - korby aj športové nadstavby sa dajú jednoducho prenášať - výškovo nastaviteľná rukoväť - nafukovacie ložiskové kolesá, predné otočné s možnosťou aretácie na všetky 4 kolesá náhradné duše - odpruženie kočíka od začiatku nefunguje dobre, mám to nevadilo, preto taka cena - polohovateľná chrbtová opierka (4 polohy) - polohovateľná podpierka nôh - 5-bodové bezpečnostné pásy s polstrovaním - vetracia sieťka v boudičke korby i športiaku ROZMERY: - rozmery hlbokej korby: d80 x š29 x v20 cm - rozmery športovej sedačky: d80 x š29 x v38 cm - zložená konštrukcia: d79 x š78 x v32 cm Váha konštrukcie: 15 kg Váha športovej korby: 6 kg Váha hlbokej korby: 5 kg Osobný odber v Topoľčanoch poprípade za príplatok priveziem do rozumnej vzdialenosti.
3kombinácia kočiar Dorjan Danny Sport Prestige
Predám 3kombináciu kočiara značky Dorjan Danny Sport Prestige Nature v modrej farbe, po jednom dieťati, s príslušenstvom. Kočiar je vo veľmi dobrom stave, skoro ako nový. Treba len vymeniť plášte a duše na kolesách (možno kúpiť v Svetkočíkov). Osobný odber.
Predám vaničku na kočík Dorjan Danny
Predám veľmi zachovalú vaničku na kočík Dorjan Danny. Osobný odber, .
Kočík Danny sport
Predám 2-kombinaciu kocik značky Danny sport zachovalý,vo veľmi dobrom stave,dohoda na cene možná
Kočík Dorjan Prestige/ Butterfly
Predávam 3- kombináciu kočika Dorjan tmavohnedý s béžovými prvkami. Vanička, športový kočík, vajíčko. Kolesá nafukovacie, pérovanie zabezpečené, všetky časti funkčné. Ku kočáriku je taška príručná. Predávam lacnejšie, lebo som bola druhý majiteľ. Osobný odber Stará Turá.