inzercia, predaj, predám, bazár

Predám 3 prešívané opasky ku kimonu na bojové športy

Kategória: Všetko ostatné

Predám lacno 3 prešívané opasky ku kimonu na bojové športy (napr. karate) v super stave. Žltý s červenými koncami, červený a zelený. Cena 7,- EUR + poštovné. Prípadne jednotlivo každý za 2,50,- EUR + poštovné. Možný osobný odber v Banskej Bystrici.
Predám 3 prešívané opasky ku kimonu na bojové športy
Podobné inzeráty
Opasky ,Karate,Judo...
Dobry den,darujem tieto 2 opasky na bojove sporty.Su uplne nove,nepouzite. Dlzka vyznacena na nasivke.Len osobny odber.Cislo neplatne,komunikujem mailom.
Box Predám prilbu na sparingy pre bojové športy box atd
Predám novu prilbu na sparingy pre bojové športy box atd vel L/XL
Predám prilbu na sparingy pre bojové športy box atd
Predám prilbu na sparingy pre bojové športy značky Venum Gladiator.Dôvod predaja je že ju nepoužívam takže je v 100% stave.
Ochranna prilba na bojove sporty
Predam 2x pouzitu ochrannu prilbu na bojove sporty velkost M/L
Prilba na Box,Kick Box katsudo
Dobrý deň predám uplne novu prilbu Katsudo na box kick box thai box veľkosť:XL Dôvod predaja nikdy som ju nepoužil (raz vyskúšaná ) a je mi veľká muay thai,kick box,fairtex,yokkao,thajský box,box,mma,bojové športy,výbava na bojové športy,boxerské rukavice,rukavice na box,helma,prilba
Výstroj na bojové športy
Predám výstroj na bojové športy. Box,thaibox,mma Bandáže BALI 3,5m Kolenačky BALI L/XL Rukavice EVERLAST POWER LOCK 14 OZ HOLEŇE KATSUDO XL A PRILBA BALI L Použité na piatich tréningoch. Cena za všetko spolu 80e.