inzercia, predaj, predám, bazár

Predám

Kategória: Plecniaky a kufre

Predám velmi pekný,kvalitný ruksak zn.Samsonite.Ruksak je úplne nový z kvalitného,umývateľného matetiálu,má veľa úložneho priestoru,priečinkov.Rozmery batoha sú 28×33cm.hľbka v ňom dosť priestoru,hravo sa doň zmestí tablet A4 formátu.,viď foto.Cena 40eur.Možnost priviesť smer MT -Nové Mesto n /Váhom.
Predám
Podobné inzeráty
KUFRE  A   CESTOVKA
Predám kufor so ruky Predám úzky kufor Predám väčšiu cestovku VŠETKO AJ VYMENÍM ZA ??? ponúknite
KUFRE  A   CESTOVKA
Predám kufor do ruky-lahký Predám úzky kufor Predám cestovku-bez koliesok do ruky
Predam uplne novy kufor Samsonite lite cube spinner 76 cm
Predam uplne novy kufor Samsonite lite cube spinner 76 cm Predam uplne novy cestovny kufor Samsonite. Ide o extremne lahku a odolnu verziu. Vyznacuje sa lahkostou, ovladatelnostou a dlhou zivotnostou. Ide o jedny z najlepsich kufrov na trhu. Ma 4 kolieska, cize je ho mozne tlacit, viest aj tahat. Rozmery: Šírka: 50.00 cm Výška: 76.00 cm Hĺbka: 32.00 cm Rukovat ma 3 stupne nastavenia pre vase pohodlie. Na cene sa vieme dohodnut. Je mozny osobny odber v BA alebo na dobierku v ramci Slovenska/CR Zaujimava farba je tmavofialova az do cierna.
Predám krásny mestský batoh
Predám tento krásny mestsky batoh českej značky Vuch. Je veľmi kvalitný, pohodlný, praktický, má množstvo vreciek. Vhodný do mesta, práce, ale aj do prírody. Mám ho len 1 rok a je takmer ako nový. Detaily (rozmery, atd.) nájdete na Predám ho za 20 eur.
Predám tašky
Predám plátenú alebo cestovnú tašku s väčším obsahom. 3 eura. Predám Reebok ruksak, zvnútra vystužený. 5 eur.
Predám turistický batoh
Predám turistický batoh málo používaný. Len osobný odber. Kontakt: zv.katka@, telefón: