inzercia, predaj, predám, bazár

Predam

Kategória: Drobné cicavce

Predam klietku pre škrečky aj s príslušenstvom piliny jedlo prenosnú prepravku.vid. foto
Predam
Podobné inzeráty
Predám morčiatka
Predám dve cca ročné morčiatka sú zvyknuté na vonkajší aj izboví pobyt. Predám spolu aj zvlášť, pri kúpe obidvoch zľava na 8 eur. Je to párik. Cena:5 eur
Predám morčiatka
Predám dve cca ročné morčiatka sú zvyknuté na vonkajší aj izboví pobyt. Predám spolu aj zvlášť, pri kúpe obidvoch zľava na 8 eur. Je to párik. Cena:5 eur
Predám morčatá
Predám Predám morčatá plemena ROZETA sú to dvaja samčekovia. Sú dostatočne socializované a vydržia aj pobyt na rukách. Znášajú sa aj s inými morčatami. Kúpa možná aj oddelene. VEK: šesť mesiacov POHLAVIE: samec STRAVA: krmna zmes pre morčatá zelenina okrem zemiakov a cibule s cesnakom ovocie občas aj tráva a pupavové listy 2x do mesiaca aj preschnuté pečivo Vydržia aj zimu vonku s dostatočnou podstielkou a domčekom . Odber možný ihneť a vyzdvyhnutie osobne .
predám škrečok roborovský
Dobrý deň, predám mladých škrečkov Roborovských, majú cca mesiac. Mám ich na predaj šesť a sú to všetko súrodenci. Sú mladí, hraví a zdraví. Sú odchovaní doma, teda nehryzú. Ideálny darček pre deti aby sa naučili láske ku zvieratkám. Preferujem osobný odber, alebo môžem po okolí aj doviezť. Škrečok je veľmi nenáročné zvieratko, ktoré deti naučí zodpovednosti. Cena je 5eur/škrečok, pri kúpe viacej škrečkov dohoda. Nejedná sa o zárobkovú činnosť, škrečkovia sú mojich detí, výťažok z predaja pôjde na nákup krmiva a pilín pre ostatných škrečkov, prípadne je možná aj výmena za balené krmivo a piliny. Predaj z dôvodu, že už ich máme vyše 20 a dnes ráno sa okotili ďalší, teda o cca 2-3 týždne bude v ponuke ďalších 5 škrečkov... Vyhľadávanie: predám škrečkov, škrečky, škrečki, škrečok roborovský, džungársky, sýrsky, klietka, zvieratko, piliny, krmivo, deti, radost, chov, chovatelské potreby, pitko, krmitko.
Predám 2 skinny morčiatka
Predám 2 skinny samčekov za symbolickú cenu - 20 eur. Samčekov predám len spolu, sú na seba zvyknutí. Najlepšie do rodiny s väčšími deťmi. Ale nie je to podmienka. Musia byť umiestnené len vo vnútri, keďže nemajú srsť.
Predám činčili
Predám činčili jedna má 5 rokov a druhá 4 predám snimi klietku a potravu