inzercia, predaj, predám, bazár

Predám 4 ks svietidiel

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám 4 ks používaných svietidiel ale bez známok používania..
Cena za 1 ks 7€.
V ZA, KNM a MT viem doviezt
Predám 4 ks svietidiel
Podobné inzeráty
Predám takmer nové nástenné svietidlá Globo Hernan
Predám takmer nové nástenné svetidlá značky Globo Hernan 54651-1, a to 6ks (jednolampa). Cena za 1ks je 13 EUR, pričom cena v obchode je 27,99 eur. A Hernan 54651-2 (dvojlampa) 4ks predám za 1ks 25 EUR, pričom cena v obchode 54,99 EUR. Globo 54651-2 - Bodové svietidlo HERNAN 2xE14/40W/230V | Svet svietidiel () Globo 54651-1 - Nástenné bodové svietidlo HERNAN 1xE14/40W/230V | Svet svietidiel () t.j. s vyše 55% zľavou oproti novým svetidlám. Svietidlá predám aj jednotlivo ideálne všetky naraz. Svietidlá boli nainštalované ako nové v úplnej novostavbe, ale chceli sme iné.
Rustikálne závesné a nástenné svietidlá (2ks + 2ks)
Predám 2 kusy závesných a 2 kusy nástenných rustikálnych svietidiel, použité, bez vád. Výška závesných svietidiel je cca 70cm. Výška nástenných svietidiel je cca 30 cm. Cena za všetky 4ks. Pôvodná cena cca 250€. Dobierka iba pri platbe za poštovné vopred.
Rustikálne závesné a nástenné svietidlá (2ks + 2ks)- RESERVE
Predám 2 kusy závesných a 2 kusy nástenných rustikálnych svietidiel, použité, bez vád. Výška závesných svietidiel je cca 70cm. Výška nástenných svietidiel je cca 30 cm. Cena za všetky 4ks. Pôvodná cena cca 250€. Dobierka iba pri platbe za poštovné vopred.
Solárne svetlá GardenBliss / 8ks / bronzový kov / 28cm
Najjasnejšie solárne svetlá, ktoré dávajú svetlo v tme! Pripravte sa na to, že sa zamilujete do najjasnejších vonkajších solárnych svetiel na dnešnom trhu! Vytvorili sme naše svetlá väčších rozmerov, s batériami s dlhšou výdržou a špičkovým štýlom, aby sme vám poskytli najjasnejšie biele osvetlenie vášho dvora! Premeňte svoje vonkajšie cesty, záhrady a terasy na krásne nebo na Zemi s naším 8dielnym balením prémiovej hodnoty! #víťazný Prechod na ekológiu nikdy nevyzeral tak dobre... Vieme, že vám záleží na zodpovednej ochrane nášho životného prostredia a že si prajete využívať chytré a obnoviteľné zdroje energie, kdekoľvek je to možné. Preto sme takí nadšení, že vám môžeme ponúknuť naše luxusné záhradné záhradné svietidlá GardenBliss! Nielen, že využívajú silu a hojnosť slnečnej energie, ale aj vyzerajú krásne na vašej záhrade. Pripravte sa na to, že vaša krajina bude dokonalá 10 s našou elegantnou a vysoko účinnou sadou vonkajšieho osvetlenia! Krásny brúsený starožitný bronz. Pokiaľ ide o kvalitu a štýl vonkajších solárnych svietidiel, naše svietidlá GardenBliss Lights prevyšujú všetky ostatné. Premyslene sme sa zamerali na každý aspekt našich záhradných svietidiel – od výkonu, cez životnosť až po príťažlivosť. Zahrnuli sme najvýkonnejšie batérie, LED svetlá s najdlhšou životnosťou a najatraktívnejší dizajn, aby sme vám poskytli najlepší možný svetelný zážitok! S našimi elegantnými svetlami na vašom dvore sa budete cítiť hrdo! Perfektný darček pre hrdých majiteľov domov - Ak hľadáte dokonalý darček pre tohto nóbl priateľa vo svojom živote, možno budete chcieť zvážiť darovanie našich prémiových solárnych záhradných svietidiel GardenBliss. Stanú sa obľúbeným darčekom, ktorý sa bude rozdávať po mnoho rokov vonkajšej zábavy a pôžitku! Poskytuje vynikajúce osvetlenie pre letné grilovanie, svadby, večierky a výzdobu krajiny.
Svetlá do magnetických kolajníc, viac druhov v profile
!!!!!!!!!!! VIAC SVIETIDIEL V PROFILE !!!!!!!!!!! Magnetické koľajnicové je originálne a mimoriadne funkčné koľajnicové svietidlo, ktoré sa bude skvele hodiť do moderných interiérov a komerčných budov. Svietidlo je možné namontovať pomocou lišty pre montáž na povrch alebo pod omietku. Vďaka použitiu konektorov viete personalizovať osvetlenie podľa vašichindividuálnych potrieb. Svietidlo namontujeme veľmi jednoducho pomocou magnetických adaptérov. Montáž a demontáž nevyžaduje uťahovanie alebo odskrutkovanie, ako v prípade tradičných koľajových svietidiel. Parametre svietidiel a cena: 307mm - 25 EUR 607mm - 35 EUR 907mm - 45 EUR Technické parametre: Farba svetla: 3000k, 4000K, 6000k Vymeniteľný zdroj svetla: Áno Stmievateľné: Nie. Napätie: 48V Trieda ochrany: IP20 Farba puzdra: Čierna Materiál: Hliník
Svetlá do magnetických kolajníc, rôzne druhy
!!!!!!!!!!! VIAC SVIETIDIEL V PROFILE !!!!!!!!!!! Magnetické koľajnicové je originálne a mimoriadne funkčné koľajnicové svietidlo, ktoré sa bude skvele hodiť do moderných interiérov a komerčných budov. Svietidlo je možné namontovať pomocou lišty pre montáž na povrch alebo pod omietku. Vďaka použitiu konektorov viete personalizovať osvetlenie podľa vašichindividuálnych potrieb. Svietidlo namontujeme veľmi jednoducho pomocou magnetických adaptérov. Montáž a demontáž nevyžaduje uťahovanie alebo odskrutkovanie, ako v prípade tradičných koľajových svietidiel. Parametre svietidiel a cena: 135mm x 48mm priemer - 40 EUR 160mm x 65mm priemer - 47 EUR Technické parametre: Farba svetla: 3000k, 4000K, 6000k Vymeniteľný zdroj svetla: Áno Stmievateľné: Nie. Napätie: 48V Trieda ochrany: IP20 Farba puzdra: Čierna Materiál: Hliník