inzercia, predaj, predám, bazár

Predám 4/4 husle Cremona Luby

Kategória: Sláčikové nástroje

Predám tieto 4/4 staré husle so štítkom vo vnútri Cremona Luby z roku 1957.
Cena 199€.
Predám 4/4 husle Cremona Luby
Podobné inzeráty
Predám husle Cremona luby
Predám staršie české husle 3/4 cremona luby. preferujem osobný odber královský chlmec a okolie. inf. na tel.č.:
STARÉ HUSLE CREMONA LUBY
PREDAM HUSLE CREMONA LUBY NALEZOVY STAV, CENA JE ZA KOMPLET VŠETKO CO JE NA FOTO. DOBIERKA MOZNA.VÄČŠIE SU V PODSTATE V PORIADKU,MALE TREBA OPRAVIŤ STRUNY. KLIKNUTÍM NA PAWN-SHOP SA VÁM ZOBRAZÍ CELÁ MOJA PONUKA.
✴️ HUSLE 3/4 Cremona Luby CZ ✴️
Ponúkam do dobrých rúk krásne 3/4 české husličky Cremona Luby. Husle sú po kompletnom servise. Nové struny, kobylka, strunník,... Nástroj má vyvážený a sýty tón. Ľahká hrateľnosť. Okrem pár estetických nedostatkov sú vo výbornom stave. Kupuješ priamo v husliarskej dielni. Nahliadnuť za jej dvere môžeš prostredníctvom fb profilu: Predávam len preverené, presne nastavené nástroje bez ďalšej investície. Vždy výber z viacero nástrojov. Ponúkam aj púzdra, sláky a komplet príslušenstvo. Samozrejmosťou je aj odborná, popredajná starostlivosť. Rád vám pomôžem s výberom/renováciou optimálneho nástroja
✴️ HUSLE 4/4 Cremona Luby ✴️
Ponúkam do dobrých rúk staršie české husle - Cremona Luby. Nástroj považujem za správnu volbu pre žiaka ZUŠ. Okrem pár škrabancov je v 100% stave. Kupuješ priamo v husliarskej dielni. Nahliadnuť za jej dvere môžeš prostredníctvom fb profilu: Predávam len preverené, presne nastavené nástroje bez ďalšej investície. Vždy výber z viacero nástrojov. Ponúkam aj púzdra, sláky a komplet príslušenstvo. Samozrejmosťou je aj odborná, popredajná starostlivosť. Rád vám pomôžem s výberom/renováciou optimálneho nástroja
✴️ HUSLE 3/4  Cremona Luby ✴️
Ponúkam do dobrých rúk 3/4 české husličky Cremona Luby. Husle sú po kompletnom servise. Nové kvalitné struny, kobylka, strunník,... Výborná volba pre nadaného žiaka ZUŠ s čistým a jasným tónom. Kupuješ priamo v husliarskej dielni. Nahliadnuť za jej dvere môžeš prostredníctvom fb profilu: Predávam len preverené, presne nastavené nástroje bez ďalšej investície. Vždy výber z viacero nástrojov. Ponúkam aj púzdra, sláky a komplet príslušenstvo. Samozrejmosťou je aj odborná, popredajná starostlivosť. Bezpečné a rýchle doručenie po celej SR. Rád vám pomôžem s výberom/renováciou optimálneho nástroja.
✴️ HUSLE 3/4 Cremona Luby CZ ✴️
Ponúkam do dobrých rúk krásne 3/4 české husličky Cremona Luby. Husle sú po kompletnom servise. Nové struny, kobylka, strunník,... Nástroj má vyvážený a sýty tón. Ľahká hrateľnosť. Okrem pár estetických nedostatkov sú vo výbornom stave. Kupuješ priamo v husliarskej dielni. Nahliadnuť za jej dvere môžeš prostredníctvom fb profilu:  Predávam len preverené, presne nastavené nástroje bez ďalšej investície. Vždy výber z viacero nástrojov. Ponúkam aj púzdra, sláky a komplet príslušenstvo. Samozrejmosťou je odborná, popredajná starostlivosť. Rád vám pomôžem s výberom/renováciou optimálneho nástroja.