inzercia, predaj, predám, bazár

Predam

Kategória: Záhradná technika

Predám krávski hnoj do záhradi
Predam
Podobné inzeráty
Predam uz nevyuzite zahradne pomocky
Predam bubon na hadicu v 99% stave. V podstate nepouzity. Cenu ponuknite Predam cerpadlo do studne. znacky IBO. Vsetky udaje su na stitku. Cerpadlo je funkcne.. Dovod predaja-slaby tlak. Cenu ponuknite
Predám trysku na čistenie ríms
Predám užitočného pomocníka - trysku, ktorou si veľmi efektívne poradíte so špinou a usadeninami v rímsach. Cena je symbolická. Ak k tryske prikúpite elektrickú reťazovú pílu (samostatný inzerát s cenou 35 eur), predám obidva kusy za 40 eur.
Predám starý oberák na ovocie
Predám starý oberák na ovocie - [7.12. 2022] Predám oberák na ovocie bez rúčky je tam len jej krátka zlomená časť
Predam slnecnik
Predam slnecnik na zahradu. Nam posluzil, avsak terasa uz ma pergolu a teda nam tento slnecnik len stoji v zahradnom domceku. Povodna cena 71€ po zlave z 90€. Predam za 40€ popripade ponuknite. moznost vymeny za elektricke naradie do dielne.
Predám konskú plečku
Predám dva ks. Konských plečiek na oborávanie zemiakov za koňom, obe plne funkčné cena za ks.50 € pri odbere oboch cena 80€ za obe. Ďalej predám kované železné brány 3 ks. A aj železné okr k ním. Cena 100€. Len osobný odber na sms neodpovedám.
Predám lis na hrozno/ovocie a demižony na víno
Predám lis na hrozno (málo používaný) vo veľmi dobrom stave. Výška zberného koša 37cm, priemer 29cm. K tomu predám demižony na víno, 2ks (10L a 25L), nepoškodené. Cena za lis 40 Eur Cena za fľaše: 10L - 10Eur, 25L - 15 Eur. Uprednostím záujemcu, ktorý by si vzal lis aj demižóny spolu, v tom prípade zľava. Podľa možnosti radšej osobný odber (Šurany). Kontaktujte ma prednostne na mail, prípadne sms.