inzercia, predaj, predám, bazár

Predám 7 rocnú fenku nemeckeho ovciaka x belgicky.

Kategória: Psy

dravim ponukam na predaj 7 ročnu fenku CROSS naučena na povely. Najlepsie na strážeňie. Musím sa odstahovať a v byťe by jej dobre nebolo najlepsie pre niekoho s pozemkom. Očkovaná čipovaná.
Predám 7 rocnú fenku nemeckeho ovciaka x belgicky.
Podobné inzeráty
Predám fenku nemeckého ovčiaka
Predám ročnú fenku nemeckého ovčiaka. Je priateľská, vycvičená základne povely. Dôvod predaja je z rodinných dôvodov.
Darujem fenku nemeckého ovčiaka
Darujem 3,5 ročnú fenku nemeckého ovčiaka. Je veľmi priateľská, aktívna, vhodná k deťom, s inými psami môže mať problém.
Predám 2 ročnú fenku nemecké ovčiaka - vlkosivého s PP
Predám do dobrých rúk fenku nemeckého ovčiaka - vlkosivého s PP s menom Uli Kennel zo Žiaru. Narodenú 03.07.2020 Je čipovaná s očkovacím preukazom. Je velmi hráva, výborná aportérka a ešte lepšia obranárka. Vonku je zvikunutá chodiť na vodítku a mimo obce chodí bez vodítka pretože na viac ako 10m sa nevzdiali. Má za sebou len základnú poslušnosť a treningy obrany ale bez skušok pretože máme malé deti a nestíhame sa jej tolko venovať a už mi je luto ako velmi chce pracovať ale neni na nu čas každý deň. Preto ju odovzdám len do velmi dobrých rúk. Dám k nej aj klietku na prevoz.
Predám 2 ročnú fenku nemecké ovčiaka - vlkosivého s PP
Predám do dobrých rúk fenku nemeckého ovčiaka - vlkosivého s PP s menom Uli Kennel zo Žiaru. Narodenú 03.07.2020 Je čipovaná s očkovacím preukazom. Je velmi hráva, výborná aportérka a ešte lepšia obranárka. Vonku je zvikunutá chodiť na vodítku a mimo obce chodí bez vodítka pretože na viac ako 10m sa nevzdiali. Ovláda základnú poslušnosť a niekoľko krát sme boli na treningoch obrany ale k skuškam sme sa nedostali pretože máme malé deti a nestíhame sa jej tolko venovať a už mi je luto ako velmi chce pracovať ale neni na nu čas každý deň. Preto ju odovzdám len do velmi dobrých rúk. Dám k nej aj klietku na prevoz, misku na granule, klasický obojok, retiazku, ostnatý obojok, postroj a vodítko.
Predám nemeckého ovčiaka - fenku
Predám čistokrvnú fenku, nemeckého ovčiaka. Fenka je okotená 9.9.2022 a má všetky potrebné očkovania ktoré psík potrebuje s veterinárnym preukazom. Fenka je velmi poslušná a vyrastala medzi deťmi. Viac info po telefóne
Darujem čiernu fenku nemeckého ovčiaka
Darujem čiernu fenku nemeckého ovčiaka.Má 2,5 roka.Vhodná ku deťom aj na stráženie.Len do dobrých rúk.Ak máte záujem tak si po ňu musíte príjsť. nemecký ovčiak čierny