inzercia, predaj, predám, bazár

Predam

Kategória: Domy

Predám rodinný.dom v nádraží okr.revuca sú to 2 domi na jednom pozemku plus veľká záhrada cena je 30000euro.
Predam
Podobné inzeráty
Predam dom
Predam dom 2 izbe chodbe kupelna garaz tam je velky dom este male dom su na pozemok predam okres komarno obec marcelova cena 33000
DOMY+POZEMKY len pre farmárov –prenajmem , predám
Predám v cene po 13.000 € tri samostatné domy 15 km od Lučenca v obci Pravica s pozemkami na brehu potoka, najlepšie pre farmárov, ktorým ponúkam na prenájom ďalšiu poľnohospodársku pôdu. Mimimálna akontácia je 50% ceny nehnuteľnosti zostatok v splátkach v lehote do 1. roku , do splatenia celej sumy prenájom od 50€/mes.Sú to tri staršie domy pri potoku niektoré i s elektrinou / treba si ich upraviť /, nemajú kúpeľne, voda je v studni na pozemku ,pri niektorých domoch sú i hospodárske stavby , humná, maštaľe pre10 ks dobytka,na prenájom je i pozemok s troma spojenými unimobunkami ,na poľnohosp. pozemkoch sú studne . potok, a pramene vody Predám nájomcom drevo na kúrenie , poskytnem agátové drevo na oplotky pre kozy , ovce, dobytok, a inú pomoc ... ŽIVOT bez vírusov Korona, SARS , MERS, EBOLA v nezávislosti a hojnosti súkromnej, vlastnej biofarmy. Tiež odpredám pre budúcich farmárov 8 ks pozemkov pri potoku s výmerou 3-6.000 m2 vhodných na výstavbu až 8 domov s hospodárským dvorom . Týmto farmárom, chovateľom hosp. zvierat dlhodobo /10-30 rokov/ môžem prenajať pôdu 10- 50-150 ha bio-pôdy. Výmeru pôdy osvečeným nájomcom budem postupne zväčšovať do výmery 400 ha s postupným zväčšovaním chovu vo voľnej prírode v biokvalite. Čistením pasienkov je možné získať ďalších 150 ha. Dotácia PPA je 307€/ha. Nájom 20- 50€ zarastené na 1 rok, 60- 100€/ha ostatné , podľa stavu pozemku. Tel. 6
Predám rodinný dom v Suchej Hore
Predám rodinný dom v Suchej Hore - 6.11. - 19:08 Predám rodinný dom súp. č. 121 v Suchej Hore. Dom je murovaný s dvoma nadzemnými podlažiami, v súčasnosti odpojený od el. energie a verejného vodovodu. Kanalizácia je napojená na žumpu. Dom je bez pozemku.
Predám zrekonštruovaný rodinný dom v okrese DS v Bake…
rodinný dom, Baka, Baka, Dunajská Streda - Predám zrekonštruovaný rodinný dom v okrese DS v Bake Počet izieb: 5.izbový Celková úžitková plocha m2: 285 Plocha obytnej časti m2: 144 Výmera pozemku m2: 600 Popis: Predám zrekonštruovaný rodinný dom s úžitkovou plochou: 285m2 sa nachádza na pozemku o výmere: 600m2 v okrese DS v Bake, Prízemie: - vstupnej miestnosti, - obývačka, - kuchyna so vstavanými spotrebičmi s výstupom na priestranný balkón, jedálenským sedením, - kúpeľňa s WC, - 2 samostatné izby 1.poschodie: - 2 samostatné izby - vstup na povalu Pivnica: - 2 izba, - práčovňa - garáž s plynovou kotolňou Vedľa rod.domu je ešte aj hospodárska budova ktorý sa dá využiť ako garáž alebo miestnosť na záhradné náradie. Zastavaná plocha m2: 144 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno Skolaudovaný v roku: 1980 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Žumpa, Studňa, Internet Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Rekonštrukcie: Po kompletnej rekonštrukcii, Kúpelňa, WC, Kúrenie Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ottó Majer o.majer@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Comfort Adresa: Bacsákova 16 929 01 Dunajská Streda Telefón:
PREDÁM RODINNÝ DOM HUMENNÉ
PREDÁM RD HUMENNÉ Predám RD NOVOSTAVBU (hrubá stavba) vo Vyšnom Hrušove 12 km od mesta Humenné. RD sa nachádza vo veľmi tichej lokalite, na rovinatom pozemku o rozlohe 14m x 170m (2380m2) Veľmi rýchla dostupnosť do mesta HE. Asfaltová prístupová cesta k pozemku. Rozloha domu je 8,5m x 16m. Zastavaná plocha 136m2 k tomu prestrešená terasa v rozmeroch 8,5m x 4m (34m2) Dom pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, 2x izba, technická miestnosť, kúpeľňa, šatník, obývacia izba s kuchyňou. Stavba bola postavená pred 2 rokmi z YTONG tvárnice, strecha a odtokové žľaby plechové. Na pozemku je studňa (nový vrt) v hĺbke 15m s výdatným prítokom pitnej vody. Elektrická prípojka v dome a plyn v bezprostrednej blízkosti pozemku. Pozemok je možné zameniť susedskou dohodou kde vznikne pozemok o rozlohe 26m x 90m, už je to predom dohodnuté.Stavebne povolenie samozrejmosťou a celá projektová dokumentácia k dispozícii. Nehnuteľnosť nie je zaťažená ťarchou ani úverom. V prípade vážneho záujmu volajte na alebo . Realitky nevolat !!!
Predam Chatu/Rod. dom pri Tatralandii
Predám chatu/rodinný dom pri Tatralandii Predám nový rodinný dom/chatu vhodný na rekreačné účely pri Liptovskej Mare, 1,5km od tatralandie. Pozemok 1000m2. Podlahová plocha 160m2. Terasa 30m2. Bližšie info email.