inzercia, predaj, predám, bazár

Predám afrického ježka

Kategória: Drobné cicavce

Zdravim, tento drobec sa narodil 11.3., je to samček. Je možné si ho vyzdvihnúť najskôr 5.5., vtedy by mal byť plne samostatný. Je naučený na ruky, aj keď si musí najprv zvyknúť na cudzí zapach. Cena je 80€.
Predám afrického ježka
Podobné inzeráty
Predám ježka afrického
Predám ježka afrického, najlepšie do rodinného domu, je milý,cena aj s vecami, Košice Jozef
Predám ježka afrického
Predám ježka afrického. Pohlavie samica. Ježko ma 2 roky a volá sa Lili. Žiaľ nemáme na neho dosť času kvôli práci. Cena 70€+dohoda. Len volať alebo sms. Pridám granule, domček, kolotoč na behanie.
Kúpim ježka
Mam záujem o kúpu ježka afrického samičku. Ponuky posielajte na e-mail ďakujem
Ježko bielobruchý
Dobrý deň, predám do dobrých rúk ježka bielobruchého. Predávam ho aj s vysokou klietkou na ktorú je zvyknutý. Vie si výjsť ku koliesku na ktorom sa rád točí. Ježko je nesocializovaný nakoľko ho dostal syn (nevhodný darček) a ja som skrz sťahovanie nemala možnosť. Ku klietke sú ďalšie dve poschodia ktoré sa dajú použiť aj ako vychod pre ježka ak ho budete nechávať na voľno. Pri vhodnom prístupe a dostatku času bude určite dobrý parťák. PREDÁM HO DO DOBRÝCH RÚK. Ježka sme dostali pred mesiacom je to ešte mladý samček. Zatial papal mačacie granulky. V prípade záujmu volať na tel.č., prípadne píšte spravu. Cena zahŕňa zvieratko, klietku s výbavičku okrem domčeka bude treba dokúpiť alebo vyrobiť my sme mali vyrobený. Plus malú prepravku. Zatial sa nedá chutit hned ro rúčky ale ked sme to po večeroch na začiatku skúšali po chvíľke sa osmelil. Pri serióznom a slušnom jednaní dohoda možná.
Zamením alebo predám ježka bielobruchého
Predávam ježka bielobruchého, alebo zamením za novorodeného ježka. Ježko má 12 - 15cm, vek neurčený-bol nám darovaný. K odberu ihneď.
Africký jezko
Predám afrického ježka 7 mesačného