inzercia, predaj, predám, bazár

Predám ako nový fotoaparát Canon IXUS 105

Kategória: Digitálne fotoaparáty

OBRAZOVÝ SNÍMAČ
Typ
CCD typu 1/2,3

Efektívne pixely
Pribl. 12,1 M

Pomer strán/farba
Typ farebného filtra
Primárna farba
OBRAZOVÝ PROCESOR
Typ
DIGIC 4 s technológiou iSAPS

OBJEKTÍV
Ohnisková vzdialenosť
5,0 – 20,0 mm (35 mm ekvivalent: 28 – 112 mm)
Objektívy s premenlivou ohniskovou vzdialenosťou (Zoom)
Optická 4 x. Digitálna približne 4 x¹ (s digitálnym telekonvertorom približne 1,5 x alebo 2,0 x a funkcia Safety Zoom ²)¹. V kombinácii približne 16 x
Maximálne f/číslo
f/2,8 – f/5,9
Konštrukcia
6 prvkov v 5 skupinách (1 obojstranný asférický prvok UA a 1 jednostranný asférický prvok UA)
Stabilizácia obrazu
Áno (posuvný typ), približne 3-krokový
ZAOSTRENIE
Typ
TTL
Systém AF/body
AiAF (detekcia tvárí/9-bodové), 1-bodové AF (s fixáciou na stred)
Režimy automatického zaostrenia
Jednoduché, nepretržité ¹
Výber bodu automatického zaostrenia
Veľkosť (Normálna, malá)
Uzamknutie automatického zaostrenia
Voliteľné zap./vyp.
Asistenčný lúč automatického zaostrenia
Áno
Ohraničenie zaostrenia
Najmenšia vzdialenosť zaostrenia
3 cm (W) od okraja objektívu pri makre

OVLÁDANIE EXPOZÍCIE
Režimy merania
Vyhodnocovacie (prepojené s rámikom automatického zaostrovania s detekciou tvárí), Priemerné meranie s vyvážením na stred, Bodové (stred)
Uzamknutie automatickej expozície
Voliteľné zap./vyp.
Kompenzácia expozície
+/- 2 EV s krokom 1/3.
i-Kontrast pre automatickú korekciu dynamického rozsahu
Kompenzácia expozície/AEB
Citlivosť ISO*
AUTOMATICKY, 80, 100, 200, 400, 800, 1600
UZÁVIERKA
Rýchlosť
1 - 1/1500 s (predvolené od výroby)
15 - 1/1500 s (celkový rozsah - líši sa podľa režimu snímania)
VYVÁŽENIE BIELEJ
Typ
TTL
Nastavenia
Automaticky (vrátane WB s detekciou tvárí), denné svetlo, zamračené, halogénová žiarovka, žiarivka, žiarivka H, vlastné
LCD MONITOR
Monitor
6,8 cm (2,7-palcový) PureColor LCD II (TFT), pribl. 230 000 bodov
Pokrytie
Pribl. 100 %
Monitor/pokrytie
Jas
Nastaviteľný na jednu z piatich úrovní Výnimočne jasný LCD displej
BLESK
Režimy
Automaticky, Manuálny blesk zap./vyp., Pomalá synchronizácia
Pomalá rýchlosť synchronizácie
Áno. Najvyššia rýchlosť 1/1500 s
Redukcia efektu červených očí
Áno
Kompenzácia expozície blesku
Detekcia tvárí FE, inteligentná expozícia blesku
Uzamknutie expozície blesku
Áno
Synchronizácia druhej clony
Dosah zabudovaného blesku
30 cm - 4,2 m (W)/2,4 m (T)
Externý blesk
Vysokovýkonný blesk Canon HF-DC1
SNÍMANIE
Režimy
Automaticky*, P, Portrét, Nočný záber, Deti a domáce zvieratá, Interiér, Samospúšť podľa tváre, Slabé osvetlenie (2,0 MP), Pláž, Pod vodou, Lístie, Sneh, Ohňostroj, Dlhá uzávierka, Videosekvencia
* s technológiou rozpoznania scény
Fotografické efekty
Moje farby (Moje farby vyp., Jasné, Neutrálne, Sépia, Čiernobiele, Vlastná farba (obmedzené))
H
Predám ako nový fotoaparát Canon IXUS 105
Podobné inzeráty
Canon EOS RP+RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM - v záruke
Predam skoro novy Canon RP, v zaruke. -------------------------------------------------------------- Canon EOS RP+RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM + original Canon LP-E17 Akumulátor pre Canon EOS RP + Canon EG-E1 Grip pre EOS RP čierny Fotoapatát bol pouzity asi 5x na fotenie v atelieri. NIKDY VONKU. 100% stav. Kupeny v dec. 2022 v Prolaika Bratislava cena: 990 EUR dovod predaja: prechod na FUJI DALEJ PREDAM (všetko skoro nové, v záruke): -------------------------------------------------------------- Canon RF 16mm F2.8 STM ... 225 EUR Canon EW-65C slnečná clona pre RF 16/2,8 ... 20 EUR Canon RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM ... 420 EUR Canon RF 50mm f/1.8 STM ... 145 EUR Canon ES-65B slnečná clona (RF 50mm F1.8) ... 20 EUR Canon uvádza malú, ľahkú a praktickú full-frame bezzrkadlovku EOS RP. Novinka cieli na pokročilých amatérov, ktorí chcú postúpiť do sveta prevratného systému EOS R. Fotoaparát EOS RP je ideálnym prístrojom ako pre cestovnú, krajinársku a portrétnu fotografiu, tak aj pre filmovú tvorbu. Navyše vďaka výhodám celého systému EOS R, vrátane najrýchlejšieho automatického zaostrovania na svete, je prísľubom ešte väčšieho tvorivého potenciálu. Ako najmenší a najľahší full-frame digitálny fotoaparát s výmennými objektívmi v doterajšej histórii značky Canon, ponúka EOS RP jedinečnú kombináciu ľahkého používania spolu s pôsobivou kvalitou obrazu. Fotografi a kameramani môžu s novým EOS RP využívať tiež objektívy EF a EF-S a preskúmať tak všetky možnosti, ktoré toto portfólio Canon ponúka. Objektív Canon RF 24-105mm f/ f4-7.1 STM je ideálny pre tých, ktorí požadujú všestranné sklo, ale nemajú vo fotografickej brašni veľa miesta alebo chcú čo najviac znížiť záťaž.
Canon IXUS 265 HS cierny
Predam cierny Canon IXUS 265 HS. Kupoval som ho sice 5 rokov dozadu, ale pouzival som ho dokopy mozno 5-6 dni a odvtedy je nevyuzity v puzdre v skrinke, kedze na fotky pouzivam len mobil. Akurat cca 2x rocne som nabil, aby neskapala baterka. Nema ziadne znamky pouzivania, mam este aj original krabicu. 16 Mpix snimac, opticka stabilizacia obrazu, 12x opticky zoom, full HD 1080p video, vela automatickych rezimov, Wi-Fi a NFC na vzdialene pripojenie k pocitacu ci smarfonu, HDMI k TV a mnozstvo dalsich uzitocnych funkcii. Sikovny maly kompaktny fotacik pre nenarocneho ci zacinajuceho domaceho fotografa, deti, seniorov, ... Podrobnejsie informacie na stranke vyrobcu: alebo napr. v obchode: Je v nom aj 2 GB SD karta. Len osobne Bratislava-Pezinok a okolie.
Fotoaparát Canon IXUS 265 HS
Predám používaný fotoaparát Canon IXUS 265 HS aj s SD kartou 32GB. Kompaktný fotoaparát IXUS 265 HS má všetko, čo potrebujete na snímanie a zdieľanie na cestách: 12 × optický zoom od 25 mm, Full HD video (60 snímok/s) a vstavané Wi-Fi s NFC. Systém HS System zaisťuje skvelé výsledky za slabého osvetlenia.
Canon IXUS 500 HS Black
12× optický zoom v úžasnom dizajnovom miniatúrnom fotoaparáte Canon Ixus 500 HS s kovovým telom. Tento fotoaparát má 10,1 Mpix snímač CMOS a procesor DIGIC 5 a niekoľko úžasných režimov, ako sú režimy HS System, inteligentné IS a režim Smart Auto s ktorými je robenie skvelých snímok jednoduché, dokonca i pri slabom osvetlení. Navyše s ním hravo zaobstaráte Full HD videosekvencie. Viac info: Používaný, stav ako nový. Dve batérie. Displej nepoškodený. Len osobný odber.
Canon 200D + 18-55mm + 50mm +  2x batéria + 128GB SD karta
Predám digitálnu APS-C zrkadlovku Canon EOS 200D v čiernom prevedení spoločne so zoomovým objektívom Canon EF-S 18-55mm IS STM (ekv. 29-88mm, f/4-5.6, optická stabilizácia), prime objektívom Canon EF 50mm STM (ekv. 80mm f/1.8), dvoma batériami Canon LP-E17 s nabíjačkou a 128GB SD kartou SanDisk Ultra. Fotoaparát disponuje 24.2Mpx CMOS senzorom a DIGIC 7 procesorom, ktorý umožňuje zachytiť kvalitné 14-bitové RAW fotky ako aj Full HD video až do 60 sn./s. Zahŕňa tiež všetky moderné funckie ako ovládanie a prenos fotografií do telefónu pomocou WiFi alebo Bluetooth, prípadne dá sa použiť aj ako webkamera po pripojení do PC. Osvedčený bajonet Canon EF/EF-S sa postará o kompatibilitu s množštvom objektívov. K fotoaparátu pribalím štandardný zoomovým objektív Canon EF-S 18-55mm IS STM, ideálny pre bežné fotenie/natáčanie v rôznych situácicách, ako aj osvedčený prime Canon EF 50mm STM s nesmierne ostrou kresbou, ideálny najmä pre portréty. Okrem objektívov ponúkam aj dve batérie Canon LP-E17, rýchlu 128GB SD kartu SanDisk Ultra a klasický Canon popruh okolo krku. Každý z komponentov je bez jedinej chybičky (pozri obrázky). Fotoaparát bol používaný prevažne na štúdiovú prácu v interiéri. Kupovaný bol v lete 2019 na Alze. V roku 2021 som prešiel na Full Frame, odvtedy slúži už len ako webkamera :) Ku všetkému mám orig. krabicu a príslušenstvo (káble, nabíjačky, ...). Iba osobný odber Svätý Jur alebo Bratislava Nové Mesto s možnosťou vyskúšania.
Canon 200D + 18-55mm + 50mm +  2x batéria + 128GB SD karta
Predám digitálnu APS-C zrkadlovku Canon EOS 200D v čiernom prevedení spoločne so zoomovým objektívom Canon EF-S 18-55mm IS STM (ekv. 29-88mm, f/4-5.6, optická stabilizácia), prime objektívom Canon EF 50mm STM (ekv. 80mm f/1.8), dvoma batériami Canon LP-E17 s nabíjačkou a 128GB SD kartou SanDisk Ultra. Fotoaparát disponuje 24.2Mpx CMOS senzorom a DIGIC 7 procesorom, ktorý umožňuje zachytiť kvalitné 14-bitové RAW fotky ako aj Full HD video až do 60 sn./s. Zahŕňa tiež všetky moderné funckie ako ovládanie a prenos fotografií do telefónu pomocou WiFi alebo Bluetooth, prípadne dá sa použiť aj ako webkamera po pripojení do PC. Osvedčený bajonet Canon EF/EF-S sa postará o kompatibilitu s množstvom objektívov. K fotoaparátu pribalím štandardný zoomovým objektív Canon EF-S 18-55mm IS STM, ideálny pre bežné fotenie/natáčanie v rôznych situáciách, ako aj osvedčený prime Canon EF 50mm STM s nesmierne ostrou kresbou, ideálny najmä pre portréty. Okrem objektívov ponúkam aj dve batérie Canon LP-E17, rýchlu 128GB SD kartu SanDisk Ultra a klasický Canon popruh okolo krku. Každý z komponentov je bez jedinej chybičky (pozri obrázky). Fotoaparát bol používaný prevažne na štúdiovú prácu v interiéri. Kupovaný bol v lete 2019 na Alze. V roku 2021 som prešiel na Full Frame, odvtedy slúži už len ako webkamera :) Ku všetkému mám orig. krabicu a príslušenstvo (káble, nabíjačky, ...). Iba osobný odber Svätý Jur alebo Bratislava Nové Mesto s možnosťou vyskúšania.