inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Ametyst GEODA

Kategória: Zberateľstvo

Predám nádherný Ametyst GEODA 10,2kg.
Šírka 300mm, výška 190mm, hĺbka 190mm váha 10,2kg
Fyzické liečivé vlastnosti ametystu
Na fyzickej úrovni sa ametyst spája najmä so zdravou regeneráciou buniek. Podporuje takisto odpočinok, hormonálnu rovnováhu a spánok. Má pozitívne účinky na endokrinný systém a dokáže udržať produkciu kortizolu v správnych hodnotách. Kortizol je hormón známy tým, že má za následok vytváranie napätia a stresu. Jeho zvýšená tvorba vedie napríklad k priberaniu.

Tento kameň sa stará aj o to, aby sa telo detoxikovalo. Ľuďom, ktorí sa snažia prestať piť alkohol, pomáha udržať triezvu myseľ a pozitívne myšlienky.

Nádherná fialová farba ďalej podporuje imunitný systém. Drahokam je známy tým, že vie prinavrátiť silu na boj proti rôznym chorobám. Znižuje hladinu stresu a úzkosti, čím udržuje nielen fyzické, ale aj psychické zdravie.

Tip

Ametyst je vhodný pre ľudí bojujúcich so spánkovými problémami, ako napríklad s insomniou. Navodzuje pokoj a príjemný pocit, čím zaisťuje, že človek nezostane hore celú noc.

Psychické liečivé vlastnosti ametystu
K základným vlastnostiam ametystu určeným pre psychické zdravie patrí prinášanie jasnosti a pokoja. Ľudia, ktorí kameň vlastnia, cítia väčšiu harmóniu a majú lepšiu predstavu o svojej budúcnosti.

Keďže sa ametyst zameriava na emócie, je vhodný pre každého, kto prechádza ťažkým obdobím. Ide najmä o zdrvujúce pocity, ako strata či smútok. Vďaka vlastnosti pokoja kameň pripomína, aby ste sa nebáli neznámeho.

Ametyst ďalej slúži na rozpoznanie temnoty a jej pochopenie bez toho, aby ju človek nosil neustále so sebou. Drahokam funguje výborne aj pre ľudí s výbušnou povahou, pretože účinne rozptyľuje hnev.

Kameň je skvelý v tom, že odkrýva najhlbšie zdroje inšpirácie. Keď je myseľ pokojná a sústredená, dokáže odhaliť všetky nové nápady zakryté množstvom vnútorného chaosu. Nižšia miera stresu a napätia sa následne stará aj o zdravý spánok a správny odpočinok.

Ametyst slúži svojim majiteľom ako pomôcka pri rozhodovaní. Výborný je najmä v situáciách, keď máte pred sebou náročné rozhodnutie a neviete, akým smerom sa vydať.
Predám Ametyst GEODA
Podobné inzeráty
Ametyst Geoda
Predám nádherný Ametyst GEODA 14kg Šírka 280mm, výška 250mm, hĺbka 180mm. Fyzické liečivé vlastnosti ametystu Na fyzickej úrovni sa ametyst spája najmä so zdravou regeneráciou buniek. Podporuje takisto odpočinok, hormonálnu rovnováhu a spánok. Má pozitívne účinky na endokrinný systém a dokáže udržať produkciu kortizolu v správnych hodnotách. Kortizol je hormón známy tým, že má za následok vytváranie napätia a stresu. Jeho zvýšená tvorba vedie napríklad k priberaniu. Tento kameň sa stará aj o to, aby sa telo detoxikovalo. Ľuďom, ktorí sa snažia prestať piť alkohol, pomáha udržať triezvu myseľ a pozitívne myšlienky. Nádherná fialová farba ďalej podporuje imunitný systém. Drahokam je známy tým, že vie prinavrátiť silu na boj proti rôznym chorobám. Znižuje hladinu stresu a úzkosti, čím udržuje nielen fyzické, ale aj psychické zdravie. Tip Ametyst je vhodný pre ľudí bojujúcich so spánkovými problémami, ako napríklad s insomniou. Navodzuje pokoj a príjemný pocit, čím zaisťuje, že človek nezostane hore celú noc. Psychické liečivé vlastnosti ametystu K základným vlastnostiam ametystu určeným pre psychické zdravie patrí prinášanie jasnosti a pokoja. Ľudia, ktorí kameň vlastnia, cítia väčšiu harmóniu a majú lepšiu predstavu o svojej budúcnosti. Keďže sa ametyst zameriava na emócie, je vhodný pre každého, kto prechádza ťažkým obdobím. Ide najmä o zdrvujúce pocity, ako strata či smútok. Vďaka vlastnosti pokoja kameň pripomína, aby ste sa nebáli neznámeho. Ametyst ďalej slúži na rozpoznanie temnoty a jej pochopenie bez toho, aby ju človek nosil neustále so sebou. Drahokam funguje výborne aj pre ľudí s výbušnou povahou, pretože účinne rozptyľuje hnev. Kameň je skvelý v tom, že odkrýva najhlbšie zdroje inšpirácie. Keď je myseľ pokojná a sústredená, dokáže odhaliť všetky nové nápady zakryté množstvom vnútorného chaosu. Nižšia miera stresu a napätia sa následne stará aj o zdravý spánok a správny odpočinok. Ametyst slúži svojim majiteľom ako pomôcka pri rozhodovaní. Výborný je najmä v situáciách, keď máte pred sebou náročné rozhodnutie a neviete, akým smerom sa vydať.
predám prírodné minerály2
Rozpredávam súkromnú zbierku minerálov. Každý obrázok má číselné označenie. Každý minerál-šperk má označenie písmenom. Nižšie v texte je cena každého minerálu. Cena je pevná. Poštovné nie je v cene. Cena poštovného sa odvíja od veľkosti a hmotnosti tovaru. Posielam aj na dobierku. V prípade záujmu mi napíšte číslo obrázka a písmeno minerálu. Komunikácia len prostredníctvom e-mailu. Mobilné číslo je vymyslené. Obrázok č.: 193 C Prírodný kalcit červený 1,00 EUR D Prírodný kalcit červený 1,00 EUR G Prírodný kalcit biely 1,00 EUR Obrázok č.: 194 F Prírodný jaspis zebra 2,00 EUR G Prírodný jaspis zebra 2,00 EUR Obrázok č.: 197 A Prírodný podzemný jaspis 1,00 EUR B Prírodný podzemný jaspis 1,00 EUR C Prírodný podzemný jaspis 1,00 EUR D Prírodný podzemný jaspis 1,00 EUR E Prírodný podzemný jaspis 1,00 EUR F Prírodný podzemný jaspis 1,00 EUR G Prírodný podzemný jaspis 1,00 EUR H Prírodný podzemný jaspis 1,00 EUR Obrázok č.: 198 A Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR B Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR C Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR D Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR E Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR F Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR G Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR H Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR I Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR J Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR K Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR L Prírodný kryštál s turmalínom 3,00 EUR Obrázok č.: 200 A Prírodný ametyst 3,00 EUR B Prírodný ametyst 3,00 EUR D Prírodný ametyst 3,00 EUR F Prírodný ametyst 3,00 EUR H Prírodný ametyst 3,00 EUR I Prírodný ametyst 3,00 EUR K Prírodný ametyst 3,00 EUR
Predám Minerály 1
Rozpredávam súkromnú zbierku minerálov. Každý obrázok má číselné označenie. Každý minerál-šperk má označenie písmenom. Nižšie v texte je cena každého minerálu. Cena je pevná. Poštovné nie je v cene. Cena poštovného sa odvíja od veľkosti a hmotnosti tovaru. Posielam aj na dobierku. V prípade záujmu mi napíšte číslo obrázka a písmeno minerálu. Komunikácia len prostredníctvom e-mailu. Mobilné číslo je vymyslené. Obrázok č.: 22 Y achátový svietnik 10,00 EUR na sviečku Obrázok č.: 23 X ORGONIT 15,00 EUR Y ORGONIT PRíVESOK 5,00 EUR V ORGONIT PRIVESOK 5,00 EUR Z ORGONIT 10,00 EUR Obrázok č.: 24 X PYRAMIDA SELEN 10,00 EUR Obrázok č.: 26 X ACHÁT PLACKA 6,00 EUR Y ACHÁT PLACKA 5,00 EUR Z ACHÁT PLACKA 6,00 EUR Obrázok č.: 27 V AMETYST DRUZA 10,00 EUR W AMETYST DRUZA 10,00 EUR X AMETYST DRUZA 15,00 EUR Y AMETYST DRUZA 5,00 EUR Obrázok č.: 28 M ACHATOVE HODINY 20,00 EUR N ACHATOVE HODINY 20,00 EUR Obrázok č.: 35 A DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR C DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR D DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR G DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR H DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR I DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR J DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR K DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR L DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR M DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR N DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR P DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR Q DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR s DRUZA KRYŠTÁL 3,00 EUR t DRUZA KRYŠTÁL 15,00 EUR Obrázok č.: 36 B DYMOVY KRYŠTÁL 4,00 EUR D DYMOVY KRYŠTÁL 4,00 EUR F DYMOVY KRYŠTÁL 4,00 EUR G DYMOVY KRYŠTÁL 3,00 EUR I DYMOVY KRYŠTÁL 3,00 EUR J DYMOVY KRYŠTÁL 4,00 EUR K DYMOVY KRYŠTÁL 4,00 EUR L DYMOVY KRYŠTÁL 4,00 EUR
Ametyst geóda 8kg
Ametystová geóda obsahujúca minerál Kalcit. Váha okolo 8kg Krajina pôvodu: Uruguay Drúza je zhluk (agregát) zrastených kryštálov na spoločnom podklade. Drúzy disponujú veľkou silou. Používajú sa najmä ako interiérová dekorácia a na ochranu väčších priestorov či k nabíjaniu iných kameňov. Viem poslat aj poštou Iba email Číslo je vymyslené
Ametyst Geoda
Predam nasu ametyst geodu.Mame ju len vystavenu na skrinke. Rozmery na foto Hmotnost: 9,6 kg.Cena 750€.Len Osobny Odber Roznava!!!
Ametyst Geoda
Predam nasu ametyst geodu.Mame ju len vystavenu na skrinke. Rozmery Vyska 40cm,Sirka 19cm,Hlbka 10cm. Hmotnost: 9,6 kg.Cena 750€.Len Osobny Odber Roznava!!!