inzercia, predaj, predám, bazár

Predam andulky aj s klietkou

Kategória: Vtáctvo

Predam andulky aj s klietkou vysokou 150 cm andulky su dva pariky cize 4 andulky . Aktualne sedia na vajickach obidve samicky . Rusim chov dovod nemam cas na ne . Dakujem . Cena pevna nakolko len klietka samotna stala 80 eur a ja davam komplet vsetko aj vybavu do klietky aj krmivo aj andulky .
Predam andulky aj s klietkou
Podobné inzeráty
Predám výstavné a polovýstavné andulky
Predám mladé tohtoročné výstavné a polovýstavné andulky. Andulky majú 3-4 mesiace. Cremino a albino andulky sú po polovýstavných rodičoch. Modré, zelené a modrá sú po výstavných rodičoch.Andulky sú hravé a majú dobrú povahu. Možnosť zostavenia párikov. Cena od 15€.
Hagoromo andulky a TCB andulky
Ponukam na predaj andulky hagoromo odcervene aj chovne pary aktualne do zmazania a TCB andulky len samci za 10 duhove andulky len samci 10 eur kus
Predám dve andulky s klietkou
Predám dve mladé andulky s klietkou s plnou výbavou.
Predám andulky s klietkou
Predám párik anduliek. Samček narodený u mňa 07/2022. Samička môže byť vekovo cca tak isto. Len do dobrých rúk, len dovnútra. Andulky predávam aj s klietkou a vybavením v nej. Dôvod predaja: ruším chov. Len osobný odber Brestovany. Kontaktovať SMS.
Predám andulky s klietkou
Predám párik anduliek. Samček narodený u mňa 07/2022. Samička môže byť vekovo cca tak isto. Len do dobrých rúk, len dovnútra. Andulky predávam aj s klietkou a vybavením v nej. Pribalím aj 2 kg krmiva. Dôvod predaja: ruším chov. Len osobný odber Brestovany. Kontaktovať SMS.
3 andulky s klietkou
Predám tri andulky s klietkou,podstavcom pod klietku a kompletným zariadením.Len samotná klietka stojí 115€ viď foto+podstavec pod klietku 20€+výbava.Rozmer klietky je na poslednej fotke.Predávam to len ako celom.Cena za komplet je 120€