inzercia, predaj, predám, bazár

Predám autosedačku 15-36kg

Kategória: Autosedačky

Predám autosedačku v top stave pre dieťa od15-do36kg s isofixom.



Predám autosedačku 15-36kg
Podobné inzeráty
Autosedačka Joie every stage 0 - 36kg top stav
Mala v nej bola 2krat , mali sme ju v druhom aute ( mali sme dve sedačky ) cize top stav ako nová AUTOSEDAČKA JOIE EVERY STAGE (0-36KG) Najflexibilnejšia sedačka. Unikátna autosedačka schválená od narodenia až do 36kg! Every Stage je nástupcom autosedačky Stages, ktorá sa stala najpredávanejšou autosedačkou vo Veľkej Británii a získala veľké množstvo ocenení. 4 sedačky v 1 - Every Stage pokrýva všetky existujúce váhové kategórie autosedačiek 0+, I, II a III, vďaka tomu ju možno využívať od narodenia až do cca 12 rokov bezpečná, pohodlná a múdra Bezpečná: Dlhšie proti smeru jazdy - autosedačka ponúka možnosť cestovať bezpečnejšie v pozícii proti smeru jazdy pre deti až do hmotnosti 18kg, teda cca 4 rokov veku. Every Stage navyše ponúka systém ochrany proti bočnému nárazu a škrupinu zosilnenú oceľovými prvkami. Pohodlná: Pre maximálne pohodlie je pripravené veľké množstvo odnímateľných polstrovanie. Navyše ponúka možnosť polohovať jej sklon do 5 pozícií. Múdra: Po ukončení používania vnútorného postroja ho jednoducho zložíte do pripravených priehradiek, bez otravného prevliekania. Sedačka poskytuje aj zabudované odvetranie, alebo automatické rozširovanie priestoru pre ramená pri výškovom nastavení. Vlastnosti: autosedačka skupiny 0 + / 1/2/3 vhodná pre uchytenie proti smeru jazdy od narodenia do 18 kg vhodná pre uchytenie v smere jazdy pre deti s hmotnosťou 9 - 36 kg 5 pozícií nastavenia sklonu, 2 pre protismerné uchytenie, 4 pre uchytenie v smere jazdy patentovaná vrstva Intelli-Fit pre nekompromisnú ochranu proti bočnému nárazu ochrana proti bočnému nárazu Guard Surround Safety - nastaviteľné prvky ochrany proti bočnému nárazu 10 výškových pozícií autosedačky nastaviteľné jednou rukou automatické rozšírenie priestoru pre ramená pri nastavení sedačky pre väčšie dieťa špeciálne oceľové výstuže zabudované vo vnútri plastovej škrupiny sedačky pre ešte väčšiu odolnosť Grow Together systém, s nastavením výšky pásov a podhlavníka zároveň, bez nutnosti prevliekania pásov skryté priehradky pre uschovanie postroja potom, čo ho už nie je potreba veľké množstvo odnímateľných výplní na zabezpečenie maximálneho pohodlia v každej fáze používania autosedačky luxusne polstrovaný poťah z vysoko kvalitných materiálov zabudovaná vnútorná ventilácia postranné sieťované vrecká na drobnosti jednoduchá inštalácia pomocou automatického zaistenia vodičov pásov 5 - bodové pásy s polstrovaním Špecifikácie: využiteľnosť: Skupina 0 + / 1/2/3, 0-36kg, približne 0-12 rokov veku dieťaťa schválené podľa: ECE R44 / 04 rozmery: 54 x 48-52,6 x 65,5 - 85,5 cm
Lorelli autosedačka 0-36kg isofix
Predám loreli autosedačku . Vhodná od 0-36kg. Dvovod predaja nevhodný darček . Ani nepoužitá iba rozbalena . Cena novej 150€ Odkaz na sedačku Či už si pre vaše dieťa vyberiete prvú alebo druhú autosedačku, Lorelli LYRA Isofix bude skvelou voľbou pre každého rodiča, ktorý myslí prakticky a ekonomicky. Táto autosedačka je určená pre deti od narodenia do veku 12 rokov alebo s hmotnosťou 36 kg. V dôsledku toho nemusíte re-riešiť nákup nového autosedačky za pár rokov, pretože by vyrásť z neho. Pri preprave najmenších cestujúcich použijete odnímateľnú vložku pre novorodencov a možnosť umiestniť ju do opačného smeru. Osušenie chrbta a hlavy, ako aj poloha bezpečnostného pásu je možné nastaviť tak, aby bolo pohodlné pre deti rôznych výšok. Pre jednoduchšie vyjsť von a okolo, autosedačka má 360-stupňovú funkciu otáčania. Vysoká bezpečnostná norma je zabezpečená päťbodovým pásom, zvýšenou ochranou proti bočnému nárazu a pripevnenie cez systém Isofix. Vlastnosti a vybavenie: ● Autosedačka pre deti od 0 mesiacov do 12 rokov alebo s hmotnosťou od 0 do 36 kg ● Možnosť upevnenie pomocou Isofix/päťbodový pas ● 360-stupňové otáčanie sedadla pre bezproblémový prístup k vášmu dieťaťu ● Systém bočnej ochrany pre väčšiu bezpečnosť v prípade bočného nárazu ● Mäkká opierka hlavy a čalúnenie tela pre väčšie pohodlie na cestách ● Odnímateľná čalúnenie na uľahčenie údržby ● Odnímateľná redukcia vložka pre novorodencov ● Nastaviteľná operadlo v 4 polohách ● Nastaviteľná opierka hlavy v 11 polohách ● Päťbodové bezpečnostné pásy s mäkkými rukávmi ● Nastaviteľná poloha bezpečnostného pásu v 11 polohách ● Jednoduchá inštalácia s univerzálnym systémom Isofix ● Umiestnenie v smere alebo opačnom smere jazdy (pre menšie deti) ● Rozměry rozložená (L x W x H cm) – 45 × 47 × 57 cm ● Hmotnosť: 8,60 kg Maximálna bezpečnosť – vyrobené v súlade s európskou normou ECE R44/04. Čistenie a údržba: Autosedačku čistou studenou vodou a mydlom. Nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky. Odnímateľné poťahy možno prať v ruke (do 30 °С). Nebieliť, nežehliť ani nesušiť na priamom slnečnom svetle. Plastové časti čistite vlhkou handričkou. Farby tovar na tomto webe sa môžu mierne líšiť od skutočných farieb produktov, v závislosti od nastavenia Vášho displeja alebo monitora.
Lorelli autosedačka 0-36kg isofix
Predám loreli autosedačku . Vhodná od 0-36kg. Dvovod predaja nevhodný darček . Ani nepoužitá iba rozbalená . Cena novej 150€ Odkaz na sedačku Či už si pre vaše dieťa vyberiete prvú alebo druhú autosedačku, Lorelli LYRA Isofix bude skvelou voľbou pre každého rodiča, ktorý myslí prakticky a ekonomicky. Táto autosedačka je určená pre deti od narodenia do veku 12 rokov alebo s hmotnosťou 36 kg. V dôsledku toho nemusíte re-riešiť nákup nového autosedačky za pár rokov, pretože by vyrásť z neho. Pri preprave najmenších cestujúcich použijete odnímateľnú vložku pre novorodencov a možnosť umiestniť ju do opačného smeru. Osušenie chrbta a hlavy, ako aj poloha bezpečnostného pásu je možné nastaviť tak, aby bolo pohodlné pre deti rôznych výšok. Pre jednoduchšie vyjsť von a okolo, autosedačka má 360-stupňovú funkciu otáčania. Vysoká bezpečnostná norma je zabezpečená päťbodovým pásom, zvýšenou ochranou proti bočnému nárazu a pripevnenie cez systém Isofix. Vlastnosti a vybavenie: ● Autosedačka pre deti od 0 mesiacov do 12 rokov alebo s hmotnosťou od 0 do 36 kg ● Možnosť upevnenie pomocou Isofix/päťbodový pas ● 360-stupňové otáčanie sedadla pre bezproblémový prístup k vášmu dieťaťu ● Systém bočnej ochrany pre väčšiu bezpečnosť v prípade bočného nárazu ● Mäkká opierka hlavy a čalúnenie tela pre väčšie pohodlie na cestách ● Odnímateľná čalúnenie na uľahčenie údržby ● Odnímateľná redukcia vložka pre novorodencov ● Nastaviteľná operadlo v 4 polohách ● Nastaviteľná opierka hlavy v 11 polohách ● Päťbodové bezpečnostné pásy s mäkkými rukávmi ● Nastaviteľná poloha bezpečnostného pásu v 11 polohách ● Jednoduchá inštalácia s univerzálnym systémom Isofix ● Umiestnenie v smere alebo opačnom smere jazdy (pre menšie deti) ● Rozměry rozložená (L x W x H cm) – 45 × 47 × 57 cm ● Hmotnosť: 8,60 kg Maximálna bezpečnosť – vyrobené v súlade s európskou normou ECE R44/04. Čistenie a údržba: Autosedačku čistou studenou vodou a mydlom. Nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky. Odnímateľné poťahy možno prať v ruke (do 30 °С). Nebieliť, nežehliť ani nesušiť na priamom slnečnom svetle. Plastové časti čistite vlhkou handričkou. Farby tovar na tomto webe sa môžu mierne líšiť od skutočných farieb produktov, v závislosti od nastavenia Vášho displeja alebo monitora.
Maxi-Cosi TITAN ISOFIX 2021 Basic Black 9-36kg
Maxi-Cosi TITAN ISOFIX 2021 Basic Black Isofix Ano váhová kategorie 9 až 36kg Autosedačka je ve velice pěkném stavu a byla používaná asi jen 6 měsíců. Vše funguje jak má. Plasty jsou v neposkvrněném stavu. Pošlu na dobírku s kurýrem do dvouch dnu za Euro 6,90 a nebo osobní převzetí je možné po dohodě v Polné u Jihlavy (Česká Republika) Autosedačka MAXI-COSI Titan 9-36kg Vaše dítě rychle roste! Maxi-Cosi Titan je multi-věková autosedačka vhodná pro kojence, batolata a děti. Patří do skupin autosedaček 1/2/3. Titan se používá nejprve s 5-ti bodovým pásem pro upevnění kojenců a batolat (skupina 1), až nastane čas pro skupinu 2/3 dítě, použijete běžný 3-bodový bezpečnostní pás vozu. Pro maximální pohodlí, opěrka hlavy se nastavuje s velkou lehkostí. Instalace autosedačky pomocí ISOFIX a TOP TETHER udržuje autosedačku na svém místě a bezpečně připevněnou k autu. Multi-věkové použití od 9 měsíců do 12 let Snadné nastavení opěrky hlavy Více, komfortních naklápěcích poloh Instalace pomocí ISOFIX a top tether Snadné použití: Snadné nastavení opěrky hlavy Současné nastavení bezpečnostního pásu a opěrky hlavy omyvatelný potah Instalace ISOFIX a top tether Komfort: 5 poloh pro komfortní pohodlí Batole vložka pro lepší pohodlí a bezpečnější upoutání batolete Bezpečnost: Výborné výsledky testů Indikátor správné instalace ISOFIX Obecné: 5-bodový bezpečnostní pás Side-Protection System směřující po směru jízdy
Predám autosedačku zn. CHICCO 15-36kg, výborný stav.
Predám autosedačku zn.CHICCO 15-36kg, isofix, nastaviteľná opierka hlavy, polohovateľná s držiakom na fľašu. Výborný stav, nepoškodený poťah. Cena:70 eur.
Predam autosedacku Zopa 15-36kg
Predam autosedacku Zopa Cocoon Fix, na 15-36kg. S isofixom. Farba sivo cierna. Vidno znamky pouzivania ale este posluzi. Cena 40eur. Osobny odber NR a okolie.