inzercia, predaj, predám, bazár

Predam barany

Kategória: Súčiastky a diely

Predam z bicykla favorit barany ako su na obrazku sirka 42 cm pekny stav barany predstavec a packy .
Predam barany
Podobné inzeráty
Gravel karbonove riaditka / barany
Predám nové gravel karbónové riadítka/barany ZNIINO. Barany sú úplne nové a nikdy nenasadené. Šírka 440mm (celková vonkajšia šírka na konci baranov 540mm) Flare 25° Drop / reach: 127mm / 79mm Hmotnosť: cca 220g Ergonomické sploštenie pre pohodlnejší úchop. Drážka pre vedenie bovdenov pod omotávkou. Čierna matná farba. Možnosť osobného odberu v KE, packeta alebo pošta. Viac info mailom: turbiatko@
Predám nové riadítka (barany) na cesťák typ Favorit,Eska.
Predám tieto nové riadítka (barany) na cesťák typ Favorit,alebo Eska.Vhodné na retro prestavbu alebo na výrobu cesťáka z Vášho trekingového bicykla.Mám aj iné nové diely na Favorita alebo Esku.Po dohode viem poslať.Viac info na Tel.,ale na SMS nereagujem!!!Platí do zmazania.
Predám diely favorit eska
Predám diely favorit eska Predne koleso universal20 1z prava 4eura Predne koleso eska20 2 z práva 4eura Koleso predne favorit s plášťom 5eur Zadne koleso favorit 4 eura Blatníky 26 1euro Brzdy favorit špeciál 7eur Kluky 5eur Rukoviatka 2eura Horne nemecké pedále 3eura Sedlova bmx predana universal 20 kus 3eura Brzdove páčky na Barany 3eura Motiliky kus 0.50eur Brzdova Páčka 1euro Spodok sedačky so strunami 3eura Srob s predstava 1euro Predna brzda s bowdemon 2eura Predstavce kus 4eura Radiace packy súnrace 3eura Dynamo 3eura Diely s predného svetlá 0.50eur Drziak predného svetlá 1euro Stupacka na predné vidlice 2eura Nosic eska skladacka 4eura Kryt reťaz eska skladacka predane Riaditka kus 4eura Barany 5eur Riaditka s predstavcov stadion 5eur Držiak na predné odrazové sklíčko predane Tel cez pracovné dni volať po 15:00 len osobný odber neposielam
Predám nové riadidlá (barany) na bike typu Favorit,Eska.
Predám tieto nové a nepoužívané riadidlá (barany) na bicykel typu Favorit alebo Eska.Vhodné na retro prestavbu alebo na výrobu cestného bicykla z Vášho trekingového bicykla.Mám aj iné nové diely na Favorita alebo Esku.Vypredávam nové a ešte nepoužité originálne dieli za férové ceny.Po dohode viem poslať.Viac info na Tel.,ale na SMS nereagujem!!!Platí do zmazania.
Barany Favorit, Eska
Predám barany Favorit, Eska rôznych šírok. Cena za komplet 15. Predám aj jednotlivo. Pozri ost. inzeráty.
Predám nové riadidlá (barany) na bike typu Favorit,Eska.
Predám tieto nové a nepoužívané riadidlá (barany) na bicykel typu Favorit alebo Eska.Vhodné na retro prestavbu alebo na výrobu cestného bicykla z Vášho trekingového bicykla.Šírka riadítok cca 42cm.Mám aj iné nové diely na Favorita alebo Esku.Vypredávam nové a ešte nepoužité originálne dieli z mojich zásob.Po dohode viem poslať.Viac info na Tel.,ale na SMS nereagujem!!!Platí do zmazania.