inzercia, predaj, predám, bazár

Predám barovú stoličku ku jedálni Bonanza alebo Toledo

Kategória: Stoličky

Predám barovú stoličku vhodnú ku rustikálnemu nábytku Bonanza, Toledo a pod. Môže byť použitá aj ako stojan pod izbový kvet.
Predám barovú stoličku ku jedálni Bonanza alebo Toledo
Podobné inzeráty
Predám barovú stoličku
Ponúkam na predaj zachovanú barovú stoličku. Sedadlo je potiahnuté bielou látkou a všetko to drží kovová konštrukcia, ktorá je nesmierne pevná. Čalúnenie je dekoratívne prešívané, čo násobí pohodlie pri sedení. Stolička má otočné a výškovo nastaviteľné sedadlo s opierkami na ruky, ktoré sú taktiež potiahnuté látkou. Stoličku je potrebné vyčistiť. Výška sa nastavuje jednoducho pomocou páčky. Rozmery (ŠxHxV): 53x46x87,5-108,5 cm Môžem taktiež zabezpečiť dovoz v rámci Bratislavy zdarma. Dovoz v iných častiach Slovenska je možné dohodnuť, cena dohodou. Bližšie informácie Vám poskytnem na nižšie uvedenom telefónnom čísle.
predám modrú barovú oceľovú barovú stolicu IKEA RASKOG STOOL
predám modrú barovú oceľovú stolicu IKEA RASKOG STOOL zakúpená v 2019, nepoužívaná. cenu navrhnite. iba osobný odber bratislava - kramáre
Predám za symbolickú cenu barovú stoličku –3 druhy.
Predám za symbolickú cenu, barovú stoličku – rôzne druhy. Stolička je staršia, určite však ešte poslúži. Cena 10,- eur za kus, alebo navrhnite. Osobný odber ZV, BB, DT alebo pošlem aj na dobierku (poštovné 3,80 - 4,80 eur).
Predám barovu stolicku
Predám používanú plne funkcnu barovu stoličku osobný odber v lieskovci alebo vo zvolene
Predám IKEA barovú stoličku
Predám barovú stoličku IKEA
Predam barovu stolicku
Predam barovu stolicku, vyska 63 cm, material kov, sedadlo drevo, cena 18€, kontakt tsagan.nuur@