inzercia, predaj, predám, bazár

Predám barový stôl ikea Norraker - 2ks

Kategória: Stoly

Predám používaný, zachovalý barový stôl Ikea Norraker - už sa nepredáva. K dispozícií sú 2 ks, cena za 1ks 60 eur. Pôvodne sa predával okolo 140 eur.

Rozmery 74x74x102.

ma prosím emailom.

V ponuke aj ďalšie inzeráty
Predám barový stôl ikea Norraker - 2ks
Podobné inzeráty
predám barový stôl do kuchyne
Barový stolík do kuchyne , dub canyon, je to viacúčelová štýlová a praktická súčasť modernej kuchyne. Barový pult poslúži na stolovanie alebo príjemné posedenie s priateľmi. V menších priestoroch je ideálnym riešením nahradzujúcim veľký jedálenský stôl. Ideálnym doplnkom barového pultu je barová stolička. Dá sa použiť aj ako kancelársky stol alebo na prácu s počítačom.Trojpriečinkový regál poskytuje naviac aj príručný úložný priestor. V spodnej časti baru do výšky pracovnej dosky sa nachádzajú rektifikačné nožičky, ktoré pomôžu dorovnať prípadné nerovnosti. Nízky barový pult je vyrábaný z kvalitnej laminovanej drevotrieskovej dosky. Rozmery: šírka: 140 cm, hĺbka: 60 cm, výška: 85 cm. vrchná doska baru má hrúbku 25 mm, ostatné dosky majú hrúbku 16 mm ABS hrany barového pultu majú 2 mm, ABS hrany regála majú 0,5 mmKvalitný slovenský nábytok vyrábaný spoločnosťou DREVONA. Parametre Séria:BAR Šírka:140 cm Výška:85 cm Hĺbka:60 cm stolík má cca rok, nový stojí 120€ link:
Písací stôl
Rastúci stôl - [18.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Rastúci stôl - 1 Rastúci stôl - 2 Rastúci stôl - 3 Rastúci stôl - 4 Rastúci stôl - 5 Rastúci stôl - 6 Rastúci stôl - 7 Rastúci stôl - 8 Rastúci stôl - 9 Rastúci stôl - 10 Predám rastúci stôl výškovo nastaviteľný pre deti ale aj pre kanceláriu s naklápacou pracovnou doskou,, šuflíkom a úložným priestorom s hákom na vonkajšie zavesenie napríklad tašky na notebook. Stôl je vo výbornom stave plne funkčný pripravený k okamžitému vyzdvihnutiu. Rozmery: 110cm x 73cm x 70cm Dohoda možná.
predám barový stolík do kuchyne
Bar do kuchyne BAR 1, dub canyon je to štýlová a praktická súčasť modernej kuchyne. Barový pult poslúži na stolovanie alebo príjemné posedenie s priateľmi. V menších priestoroch je ideálnym riešením nahradzujúcim veľký jedálenský stôl. Ideálnym doplnkom barového pultu je barová stolička. Dá sa použiť aj ako kancelársky stol alebo na prácu s počítačom.Trojpriečinkový regál poskytuje naviac aj príručný úložný priestor. V spodnej časti baru do výšky pracovnej dosky sa nachádzajú rektifikačné nožičky, ktoré pomôžu dorovnať prípadné nerovnosti. Nízky barový pult je vyrábaný z kvalitnej laminovanej drevotrieskovej dosky. Rozmery: šírka: 140 cm, hĺbka: 60 cm, výška: 85 cm. vrchná doska baru má hrúbku 25 mm, ostatné dosky majú hrúbku 16 mm ABS hrany barového pultu majú 2 mm, ABS hrany regála majú 0,5 mmKvalitný slovenský nábytok vyrábaný spoločnosťou DREVONA. Parametre Séria:BAR Šírka:140 cm Výška:85 cm Hĺbka:60 cm stolík má cca rok, nový stojí 120€ link:
Ikea stol norraker
predám Ikea stol na doske má škrabanec
Barovy stol
Na predaj barovy stol GURU kupovany v roku 2021. Rozmery Šírka 120cm Výška 105cm Hĺbka 55cm Šírka dosky stola 120cm Hĺbka dosky stola 55cm ****************************** /produkt/barovy-stol-guru-akacia-kov-413863035 ****************************** Stol je mozne rozmnotovat do bezne prenosnych rozmerov.
predám barový stolík do kuchyne
Bar do kuchyne BAR 1, dub canyon je štýlová a praktická súčasť modernej kuchyne. Barový pult poslúži na stolovanie alebo príjemné posedenie s priateľmi. V menších priestoroch je ideálnym riešením nahradzujúcim veľký jedálenský stôl. Ideálnym doplnkom barového pultu je barová stolička. Trojpriečinkový regál poskytuje naviac aj príručný úložný priestor. V spodnej časti baru do výšky pracovnej dosky sa nachádzajú rektifikačné nožičky, ktoré pomôžu dorovnať prípadné nerovnosti. Nízky barový pult je vyrábaný z kvalitnej laminovanej drevotrieskovej dosky. Rozmery: šírka: 140 cm, hĺbka: 60 cm, výška: 85 cm. vrchná doska baru má hrúbku 25 mm, ostatné dosky majú hrúbku 16 mm ABS hrany barového pultu majú 2 mm, ABS hrany regála majú 0,5 mmKvalitný slovenský nábytok vyrábaný spoločnosťou DREVONA. Parametre Séria:BAR Šírka:140 cm Výška:85 cm Hĺbka:60 cm stolík má cca rok, nový stojí 120€ link: