inzercia, predaj, predám, bazár

Predám batoh na fotoaparát a brašňu NATIONAL GEOGRAPHIC

Kategória: Brašne a púzdra

Predám batoh a brašňu na fotoaparáty a príslušenstvo origináli NATIONAL GEOGRAPHIC. Batoh o brasňa majú množstvo vyberateľných a nastaviteľných priečinkov. K batohu je ak návlek proti dažďu.
Cena spolu 100€ (Brašna 30€,batoh 70€)
Predám batoh na fotoaparát a brašňu NATIONAL GEOGRAPHIC
Podobné inzeráty
Predám batoh na fotoaparát a brašňu NATIONAL GEOGRAPHIC
Predám batoh a brašňu na fotoaparáty a príslušenstvo origináli NATIONAL GEOGRAPHIC. Batoh o brasňa majú množstvo vyberateľných a nastaviteľných priečinkov. K batohu je ak návlek proti dažďu. Cena spolu 175€ (Brašna 35€, batoh 140€)
Predám brašňu Vanguard KENLINE 17Z  na fotoaparát
Predám brašňu Vanguard na fotoaparát / zrkadlovku. v top stave , minimálne používaná. Vanguard KENLINE 17Z je pistolová brašna (top loader) na zrcadlovku s malým nebo středním objektivem a s příslušenstvím. Lze ji nosit jako brašnu nebo jako batoh. Typ Pistolová foto-brašna (top loader) Barevná provedeníčerná Kapacita udávaná výrobcemSLR, objektiv, další příslušenství Komora na notebookne Další funkce a vlastnosti- oboustranné otevírání pro přístup zepředu i zezadu - možnost nosit jako brašnu nebo jako batoh - na brašnu lze připevnit další pouzdra systému ICS - kapsy na drobnější příslušenství -pláštenka do dažďa Rozměry vnitřní (š x v x h) cm17 x 25.5 x 15 cm Rozměry vnější (š x v x h) cm23 x 32.5 x 24 cm
Taška na foťák alebo doklady National Geographic
Taška National Geographic s rozmermi 16x15x8cm. Vhodná na telo foťáku alebo na doklady. V prípade záujmu ma prosím kontaktuje mailom alebo na whatsapp. Preferujem osobný odber v Bratislave. V prípade dobierky sa cena zvýši o dobierku.
predam brasnu national geographic NG-2347
predam tuto brasnu, iba vyskusana, bez poskodenia
Fotobatoh Lowepro Truckee BP 250
Predám fotobatoh Lowepro Truckee BP 250 v stave nového. Batoh má vnútorný priestor rozdelený na osobné veci a fotoveci v pomere 50:50, ale priečka sa dá vybrať a získate jednokomorový batoh, ktorý si môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv. Vrchná kapsička je vystlaná mäkkou tkaninou (vhodné napríklad na okuliare), spodná kapsička obsahuje dve ďalšie vrecká. V batohu je vyhradený priestor na notebook rozmeru 13 až 15". Po bokoch sú dve kapsičky napríklad na statív alebo na fľašu s vodou. Batoh je vyrobený z odolnej vodoodpudzujúcej tkaniny a má aj hrudný popruh. Spodná časť je pogumovaná a nepremokavá. Batoh sa dá nasunúť aj na držadlo cestovného kufra. Je to malý, ľahký, praktický batoh s množstvom úložných priestorov. Objem: 18L Rozmery: 30x20x44cm Hmotnosť: 0,68kg Rozmer priestoru na fotoaparát: 25x15x19cm Batoh je ako nový, skoro vôbec som ho nepoužíval, pretože mám väčší fotobatoh a to je aj dôvod predaja.
Manfrotto National Geographic fotobatoh NG 5737
Dobrý deň, mám na predaj ruksak na fotografickú výbavu Manfrotto NG 5737. Batoh je dosť priestranný vojdú sa do neho aj dva väčšie objektívy. Výhodou je veľa stredných a menších vreciek na doplnky k fotoaparátu. Súčasťou je aj obal proti dažďu. K ruksaku pridám aj pár prepážok, ktoré som používal v prípade, že som menil usporiadanie fotovýbavy v batohu. Ruksak je pohodlný aj na väčšiu turistiku a je vo veľmi peknom a zachovalom stave, nič zničené, či potrhané. fotoruksak fotobatoh ruksak batoh turisticky