inzercia, predaj, predám, bazár

Predám BR prehrávač PHILLIPS

Kategória: DVD, Blu-ray mechaniky

Predám BR prehrávač PHILLIPS . Presne ten čo je na obrázkoch. Plne fuknčný len my vypadla jedna farba , vhodné na malú opravu.

Predám BR prehrávač PHILLIPS
Podobné inzeráty
Prenosný dvd prehrávač
Predám prenosný dvd prehrávač TOSHIBA SD-P71DTKE. Vydarený prenosný DVD prehrávač so zaujímavými funkciami, kvalitným displejom a bohatým príslušenstvom v základnom balení. Svoje filmy či obľúbenú hudbu si bude môcť užívateľ (aj vďaka vstavanej batérii s výdržou 3 hodiny) vychutnať skutočne kedykoľvek a kdekoľvek. A to aj vďaka kvalitnému displeju s uhlopriečkou 7 palcov a rozlíšením 480 x 234 bodov. Vďaka bohatej ponuke rozhraní zastane aj funkciu domáceho prehrávača. Cena 50eur možná dohoda plus poštovné.
Blu-Ray prehrávač BD-E5300
Kontakt ▲ ▲ reymark@ ------------------------------ Dobrý deň. Ponúkam na predaj vysokokvalitný Blu-Ray prehrávač značky Samsung (model BD-E5300) Prehrávač dokáže prehrať: Blu-ray filmy DVD filmy CD filmy Hudobné albumy Na prehrávači je možné si spustiť aj filmy / fotky cez USB kľúč. Ku prehrávaču prikládam nový 1,5m HDMI kábel. Cena = 20€ Preferujem osobný odber v Prešove, ale viem poslať aj cez poštu. ------------------------------ Kontakt ▲ ▲ reymark@
Predám dvd prehrávač plne funkčný
Predám dvd prehrávač plne funkčný
Predám DVD/CD a USB prípojku
Predám DVD/CD prehrávač a USB prípojku DVD/CD prehrávač 1/k : 10€ USB prípojka 10€
Predám DVD/CD a USB prípojku
Predám DVD/CD prehrávač a USB prípojku DVD/CD prehrávač 1/k : 5€ USB prípojka 5€
DVD Prehrávač HYUNDAI
Predám DVD Prehrávač, televizia 25,5 CM uhlopriečka, stereo s možnosťou sledovať aj terestriálne tv programy, zabaleny, nepouživany, USB, SD KARTY, výborný stav, víz Foto.