inzercia, predaj, predám, bazár

PREDÁM BUKVICE čiašky a rôzne ŠIŠKY

Kategória: Ostatné

PREDÁM - bukvicové čiašky, čisté, peknej farby. Vhodné do dekorácií!
BUKVICE 100 g - 1 e
SMREK BIELY - 50 ks - 5 e vyčistené od miazgy.
SMREKOVÁ ŠIŠKA VEĽKÁ 13 CM - KUS 0,40 e
SMREK STRIEBORNÝ - 10 ks - 1 e

Platba prevodom na účet + poštovné
PREDÁM  BUKVICE čiašky a rôzne ŠIŠKY
Podobné inzeráty
Semeno bukvice
Kúpim semeno bukvice 200 kg do nedele potrebujeme cena dohodou viac informácií po telefóne
Bukvice na predaj 8,5€/kg Bratislava okolie
Ponúkam na predaj bukvice ručne zbierane cena 8 50 e kilogram viem doviesť na adresu pri veľkom odbere cena dohodou...viem dodať aj niekoľko ton kdekoľvek na Slovensko
Sišky na vianoce
Šišky na vianočnú výzdobu sú prírodné, maľované na bielo, výška šišky - 7-9 cm, šírka - 5-7 cm, cena 2 eurá za sadu 6ks šišiek. pošlem poštou.
Prírodné šišky malé
Malé dekoračné šišky môžete zakomponovať do vencov, ikebán, dekoračných vázičiek a pod. Vzhľadom na to, že sa jedná o prírodný materiál, môže sa veľkosť mierne líšiť. Počet kusov v balení sa líši podľa veľkosti šišky. Rozmery: cca 15 x 23 mm Balenie: cca 50 ks
Jelšové šišky
Ručne zbierané jelšové šištičky. Vhodné do rôznych prírodných dekorácií, svietnikov, venčekov, ikebán. Jelšové šišky sú tiež vyhľadávané medzi akvaristami, upravujú pH vody, majú antibakteriálne a antimykotické účinky, vodu sfarbujú do žlta, čím akváriu dodávajú vzhľad prirodzeného prostredia rýb. Na menšie akvárium stačia 2-3 šišky. 50 ks šišiek / 2€ Možný je samozrejme aj väčší odber. Reagujem iba na emaily.
Jelšové šišky 80ks
Ručne zbierané jelšové šištičky. Vhodné do rôznych prírodných dekorácií, svietnikov, venčekov, ikebán. Jelšové šišky sú tiež vyhľadávané medzi akvaristami, upravujú pH vody, majú antibakteriálne a antimykotické účinky, vodu sfarbujú do žlta, čím akváriu dodávajú vzhľad prirodzeného prostredia rýb. Na menšie akvárium stačia 2-3 šišky. 80 ks šišiek / 2€ Možný je samozrejme aj väčší odber. Reagujem iba na emaily.