inzercia, predaj, predám, bazár

Predám cestný bicykel Triban RC120

Kategória: Cestné bicykle

Zdravím,
mám na predaj tento cesťák z Decathlonu (dá sa prerobiť na gravel zmenou plášťov - rám to dovoľuje). Kupovaný na jeseň 2021, jazdený veľmi málo najazdené cca 200km, bol aj na garančnej prehliadke, takže je plne funkčný a nastavený. Je v perfektnom stave, ako nový, všetko na ňom je tiež ako nové. Celý čas bol skladovaný v suchej miestnosti zavesený na stene. Bicykel vždy dostal čo potreboval. Mám k nemu samozrejme aj doklad o kúpe. Úplne nový s týmto príslušenstvom sa dá zohnať za cca 670€.

Nechávam na ňom príslušenstvo v hodnote vyše 100€, vidno na fotke. Zoznam príslušenstva:
Svetielka vpredu a vzadu, držiak na tachometer, bezdrôtový tachometer, zvonček, blatník, kapsička pod sedlom (obsahuje: náhradnú dušu, montpáky, multikľúč, eskapásky, náhradné lepky na defekt), držiak na pumpu, jednoduchú pumpu, držiak na fľašu, Shimano SPD pedále a na ráme su nalepené originál priesvitné lepky na namáhaných miestach proti škrabancom.

Špecifikácie:
Veľkosť rámu - L (pre výšku 180cm-190cm)
Rám hliník
Vidlica karbónová
Radenie komplet Microshift 8x2 rýchlostné
Kazeta 11-34
Rozeta 34-50
Kľuky Shimano 170mm
Kotúčové mechanické brzdy PROMAX DSK-300R 160mm
Ráfiky Triban tubeless ready 622x17c 24mm
Plášte Triban Resist+ 700x28c
Hmotnosť bicykla cca 11,5kg

TRIBAN poskytuje doživotnú záruku na rám, predstavec a riadidlá. 5-ročná záruka na vidlicu.

Komplet špecifikácie -> doviezť 50km v okolí Nitry (po dohode aj ďalej), alebo si prídete po to.
Predám cestný bicykel Triban RC120
Podobné inzeráty
Predám cestný bicykel Triban RC120
Zdravím, mám na predaj tento cesťák z Decathlonu (dá sa prerobiť na gravel zmenou plášťov - rám to dovoľuje). Kupovaný na jeseň 2021, jazdený veľmi málo najazdené cca 200km, bol aj na garančnej prehliadke, takže je plne funkčný a nastavený. Je v perfektnom stave, ako nový, všetko na ňom je tiež ako nové. Celý čas bol skladovaný v suchej miestnosti zavesený na stene. Bicykel vždy dostal čo potreboval. Mám k nemu samozrejme aj doklad o kúpe. Úplne nový s týmto príslušenstvom sa dá zohnať za cca 670€. Nechávam na ňom príslušenstvo v hodnote vyše 100€, vidno na fotke. Zoznam príslušenstva: Svetielka vpredu a vzadu, držiak na tachometer, bezdrôtový tachometer, zvonček, blatník, kapsička pod sedlom (obsahuje: náhradnú dušu, montpáky, multikľúč, eskapásky, náhradné lepky na defekt), držiak na pumpu, jednoduchú pumpu, držiak na fľašu, Shimano SPD pedále a na ráme su nalepené originál priesvitné lepky na namáhaných miestach proti škrabancom. Špecifikácie: Veľkosť rámu - L (pre výšku 180cm-190cm) Rám hliník Vidlica karbónová Radenie komplet Microshift 8x2 rýchlostné Kazeta 11-34 Rozeta 34-50 Kľuky Shimano 170mm Kotúčové mechanické brzdy PROMAX DSK-300R 160mm Ráfiky Triban tubeless ready 622x17c 24mm Plášte Triban Resist+ 700x28c Hmotnosť bicykla cca 11,5kg TRIBAN poskytuje doživotnú záruku na rám, predstavec a riadidlá. 5-ročná záruka na vidlicu. Komplet špecifikácie -> Viem doviezť 50km v okolí Popradu (po dohode aj ďalej), alebo si prídete po to.
Triban RC120
Predam cestny bicykel Triban RC 120. Velkost XL . Malo pouzivany . Moznost vidiet , vyskusat .
Triban RC120 veľkosť M
Predávam svoj výnimočne používaný bicykel Triban RC120 veľkosť M. Kupovaný bol v Máji 2021. Skladovaný v byte v suchu, akurát trochu zaprášený. Po prehliadke bicykla som na ňom nenašiel škrabanec. Dôvod predaja je práve to, že ho nevyužívam. Fotky posielam na vyžiadanie (ďakujem za pochopenie) :) Preferujem samozrejme osobný odber v Bratislave - v prípadne seriózneho záujmu o kúpu môžem priviesť (MA,PK,TT,PN) Presný popis bicykla je v tomto odkaze:
Triban dámsky cestný bicykel regular veľkosť S
Predám krásny cestný bicykel pre dámy Triban v bielo-striebornej kombinácii vo veľkosti S (160-171cm).Bicykel je vo výbornom stave, ako nový, minimálne jazdený.Bicykel je osadený sadou Shimano Sora 2x9 rýchlostí, radenie Shimano Sora, kľuky Shimano Sora 50/34 165mm, prešmýkač Sora, prehadzovačka Sora, kazeta Microshift 11-32 zubov, predná vidlica je karbónová, plášte Michelin Dynamic Šport 700x25. Bicykel má základné osvetlenie. Bicykel je ešte v záruke s dokladom o kúpe. Úplne ideálny bicykel pre začínajúcu bajkerku. Len osobne v Bratislave.Viac informácií rád poskytnem telefonicky. Link na bicykel s rovnakými parametrami.
Pánsky cestný bicykel veľ L, Žilina
Cestný pánsky bicykel. Veľkosť L. Pre mužov 182 cm - 190 cm. Bicykel sa nachádza v Žiline, treba si ho prísť pozrieť a vyskúšať. Kupovaný 21.7.2021 - ešte v záruke. Dám k nemu aj pôvodný doklad o kúpe. Na bicykli sú cestné plášte. Pridaný držiak na fľaše, zadný blatník, stojan. Pôvodne cez 500€ aj s príslušenstvom, teraz 340€, cena je pevná, keďže je ešte v záruke. A len samotný bicykel.teraz kúpite za 550€. Celé špecifikáciu nájdete na eshope , bicykel tam nájdete pod týmto názvom Triban Cestný bicykel rc120 na cykloturistiku s kotúčovými brzdami modro-oranžový, 8556195. Nájdete tam aj 60 recenzií od zákazníkov. Popis od výrobcu: Pohodlná geometria, zvýšená poloha, rovné riadidlá, hliník. rám, karb. vidlica. Mechanické kotúčové brzdy: účinné a postupné brzdenie aj v mokrom počasí. Úchyty na nosič batožiny a blatníky, kompatibilný s plášťami do 32 mm. Nové sedlo ErgoFit zaisťuje dlhodobé pohodlie. Triban poskytuje doživotnú záruku na rám, predstavec, riadidlá a pevnú vidlicu.
Cestný bicykel rc120 na cykloturistiku s kotúčovými brzdami
Predam Cestný bicykel rc120. Zakupeny 6.2022, este v zaruke. Je po prvej servisnej prehliadke. Najazdenych cca 100km. Aukcia na