inzercia, predaj, predám, bazár

Predám chalupu myjavské kopanice

Kategória: Chalupy, Chaty

Predám chalupu myjavské kopanice, po kompletnej rekonštrukcii, voda, plyn, dve bytové jednotky, podlahové korenie aj radiátory, krbova pec, pozemok 35 árov, za 145 tis eur
Predám chalupu myjavské kopanice
Podobné inzeráty
Predám rodinný dom - chalupu v obci Buková-KOPANICE
Ponúkame na predaj starý, vidiecky, rodinný dom v obci Buková, časť Horné kopanice. Dom je vhodný skôr ako chalupa, rekreačná chata,rodinná farma, avšak na liste vlastníctva je definovaný ako rodinný dom. DOM: V rodinnom dome sa nachádzajú 4 izby, kuchyňa, malá chodba, komora, kúpeľňa s WC a miestnosť na náradie s prístupom na povalu. Za domom je samostatná miestnosť pre hydinu a dobytok, ktorá môže slúžiť ako úschovňa na drevo, náradie a podobne. Dom bol postavený v roku 1940. Potrebuje rekonštrukciu, je postavený z pálenej aj z nepálenej tehly, na kamenných základoch.Možnosť dotácie na zateplenie, výmenu okien,atď. Dom je napojený na elektrinu s vlastným elektromerom priamo v dome. Nehnuteľnosť je pripojená na miestny prívod vody z horského prameňa, ktorý nie je spoplatnený. Kúrenie je na tuhé palivo. POZEMOK: Rozloha pozemku – zastavaná plocha a nádvorie je 1062 m2 Zastavaná plocha domu: 185,4 m2 Úžitková plocha domu je: 148m2 /rovnakú výmeru má aj podkrovný priestor- pochôdzna povala/ CENA: 239 000,-EUR LOKALITA: Obec Buková sa nachádza v Chránenej krajinnej oblasti Malé Karpaty a je známou rekreačnou oblasťou, vďaka vodnej nádrži Hrudky (rybolov a individuálna rekreácia) a vďaka peknej okolitej prírode. Rodinný dom sa nachádza v katastri obce Buková v pokojnej časti Horné kopanice, vzdialenej 4 min autom a 27 min. pešo (1,7km) od obce. Nad domom je výhľad na hrad Korlátko, Bradlo. Táto časť je veľmi príjemnou lokalitou pre turistiku, cykloturistiku/ Štefánikova cyklomagistrála/, jazdenie na koni /v susedstve sa nachádza jazdecký klub/, poľovníctvo a hlavne oddych v prírode pri lese. Vzdialenosť autom od Bratislavy je 60 km časovo dlhšou trasou a 80 km po diaľnici. Od Trnavy je vzdialenosť 27km.
Predaj chalupy v obci Šípkové
Predám chalupu v obci Šípkové. Jedná sa o 100-ročnú chalupu z nepálenej tehly na pozemku vyše 2000 m², v intraviláne v centre obce, avšak chalupa sa nachádza vsadená na pozemku vyše 80 m od príjazdovej cesty, čo predstavuje výborné predpoklady na súkromie. Pozostáva zo 4 miestností: spálňa s 3 dvojpostelami, vyspí sa tu minimálne 6-7 dospelých osôb, kuchynka, hospodárska miestnosť a miestnosť na uskladnenie dreva, uhlia a pod. Pred chalupou sa nachádza veľký nový drevený prístrešok 6x4 m z kartáčovaného dreva, kde je posedenie pre minimálne 10 ľudí (2 stoly + 4 lavice + stolice z bukového dreva). Pred domom, ako aj za domom je ovocný sad ( jablone, čerešne, slivky, ringloty, dokopy okolo 20 stromov) V dome je zavedená elektrina 230V, voda je zabezpečená 2 studňami (stará kopaná kamením vykladaná a nová vŕtaná, dovedená pred dom). Voda je rozvedená a dostupná po celom pozemku. Na chalupe bola 2 roky dozadu menená strešná krytina (tondach bravura) a bolo vyhotovené nové oplotenie cca 200 m. Vzhľadom na to, že sa jedná o intravilán, celý pozemok je možné využiť aj na stavebné účely. Na chalupe sa nachádza kamerový systém. Obec Šípkové má iba okolo 300 obyvateľov, pričom sa jedná o neprejazdnú obec, čo zaručuje vysoký stupeň súkromia, za obcou začínajú myjavské kopanice, avšak cca 2 km sa nachádza vodná nádrž Čerenec, cca 10 km Mohyla M. R. Štefánika, 15 km kúpeľné mesto Piešťany. Obec je z diaľnice veľmi dobre dostupná cca 15 min jazdy. Ostatné informácie v prípade záujmu poskytneme telefonicky, poprosím nekontaktoval emailom. RK prosím kontaktovať iba v prípade konkrétneho záujemcu, výhradnosť poskytovať nechcem. Ďakujem pekne.
Predaj chalupy v obci Šípkové
Predám chalupu v obci Šípkové. Jedná sa o 100-ročnú chalupu z nepálenej tehly na pozemku vyše 2000 m², v intraviláne v centre obce, avšak chalupa sa nachádza vsadená na pozemku vyše 80 m od príjazdovej cesty, čo predstavuje výborné predpoklady na súkromie. Pozostáva zo 4 miestností: spálňa s 3 dvojpostelami, vyspí sa tu minimálne 6-7 dospelých osôb, kuchynka, hospodárska miestnosť a miestnosť na uskladnenie dreva, uhlia a pod. Pred chalupou sa nachádza veľký nový drevený prístrešok 6x4 m z kartáčovaného dreva, kde je posedenie pre minimálne 10 ľudí (2 stoly + 4 lavice + stolice z bukového dreva). Pred domom, ako aj za domom je ovocný sad ( jablone, čerešne, slivky, ringloty, dokopy okolo 20 stromov) V dome je zavedená elektrina 230V, voda je zabezpečená 2 studňami (stará kopaná kamením vykladaná a nová vŕtaná, dovedená pred dom). Voda je rozvedená a dostupná po celom pozemku. Na chalupe bola 2 roky dozadu menená strešná krytina (tondach bravura) a bolo vyhotovené nové oplotenie cca 200 m. Vzhľadom na to, že sa jedná o intravilán, celý pozemok je možné využiť aj na stavebné účely. Na chalupe sa nachádza kamerový systém. Obec Šípkové má iba okolo 300 obyvateľov, pričom sa jedná o neprejazdnú obec, čo zaručuje vysoký stupeň súkromia, za obcou začínajú myjavské kopanice, avšak cca 2 km sa nachádza vodná nádrž Čerenec, cca 10 km Mohyla M. R. Štefánika, 15 km kúpeľné mesto Piešťany. Obec je z diaľnice veľmi dobre dostupná cca 15 min jazdy. Ostatné informácie v prípade záujmu poskytneme telefonicky, poprosím nekontaktovať emailom. RK prosím kontaktovať iba v prípade konkrétneho záujemcu, výhradnosť poskytovať nechcem. Ďakujem pekne.
Chalupa myjavske kopanice, predaj
Predám starú víkendovú chalupu na myjavskych kopaniciach, obec Polianka, asi 4km od Myjavy. Chalupa má okolo 90 rokov, postavená z nepalenej, hlinenej spojená jednou stenou s druhým starým domom, neobývaným, ktorý patrí pánovi, ktorý nám predal našu chalupu,vid foto. Dvor mame každý samostatný, oddelený veľkým živym plotom. Moja chalupa má 110m2, priľahlé pozemky 1239m2. Obecná voda, plyn, elektrina.Chalupa ma kuchyňu, jednu miestnosť, chodbu, špajzu, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC. Ma priľahlu hospodársku miestnosť z ktorej sa dá urobiť ďalšia miestnosť na bývanie. Veľký drevený altán so vstavaným krbom. Studna, žumpa. K chalupe vedie asfaltová cesta, slepá ulica. Chalupa je v tichom prostredi.
Chalupa myjavske kopanice, predaj
Predám starú víkendovú chalupu na myjavskych kopaniciach, obec Polianka, asi 4km od Myjavy. Chalupa je postavená z nepalenej, hlinenej spojená jednou stenou s druhým starým domom, neobývaným, ktorý patrí pánovi, ktorý nám predal našu chalupu,vid foto. Dvor mame každý samostatný, oddelený veľkým živym plotom. Moja chalupa má 110m2, priľahlé pozemky 1239m2. Obecná voda, plyn, elektrina.Chalupa ma kuchyňu, jednu miestnosť, chodbu, špajzu, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC. Ma priľahlu hospodársku miestnosť z ktorej sa dá urobiť ďalšia miestnosť na bývanie. Veľký drevený altán so vstavaným krbom. Studna, žumpa. K chalupe vedie asfaltová cesta, slepá ulica. Chalupa je v tichom prostredi.
Predaj chalupy v obci Šípkové
Predám chalupu v obci Šípkové. Jedná sa o 90-ročnú chalupu z nepálenej tehly na pozemku vyše 2000 m², v intraviláne v centre obce, avšak chalupa sa nachádza vsadená na pozemku vyše 80 m od príjazdovej cesty, čo predstavuje výborné predpoklady na súkromie. Pozostáva zo 4 miestností: spálňa s 3 dvojpostelami, vyspí sa tu minimálne 6-7 dospelých osôb, kuchynka, hospodárska miestnosť a miestnosť na uskladnenie dreva, uhlia a pod. Pred chalupou sa nachádza veľký nový drevený prístrešok 6x4 m z kartáčovaného dreva, kde je posedenie pre minimálne 10 ľudí (2 stoly + 4 lavice + stolice z bukového dreva). Pred domom, ako aj za domom je ovocný sad ( jablone, čerešne, slivky, ringloty, dokopy okolo 20 stromov) V dome je zavedená elektrina 230V, voda je zabezpečená 2 studňami (stará kopaná kamením vykladaná a nová vŕtaná, dovedená pred dom, nie je dovedna do domu). Voda je rozvedená a dostupná po celom pozemku. WC je suché. Na chalupe bola 2 roky dozadu menená strešná krytina (tondach bravura) a bolo vyhotovené nové oplotenie cca 200 m. Vzhľadom na to, že sa jedná o intravilán, celý pozemok je možné využiť aj na stavebné účely. Na chalupe sa nachádza kamerový systém. Obec Šípkové má iba okolo 300 obyvateľov, pričom sa jedná o neprejazdnú obec, čo zaručuje vysoký stupeň súkromia, za obcou začínajú myjavské kopanice, avšak cca 2 km sa nachádza vodná nádrž Čerenec, cca 10 km Mohyla M. R. Štefánika, 15 km kúpeľné mesto Piešťany. Obec je z diaľnice veľmi dobre dostupná cca 15 min jazdy. Ostatné informácie v prípade záujmu poskytneme telefonicky, poprosím nekontaktovať emailom. RK prosím kontaktovať iba v prípade konkrétneho záujemcu, výhradnosť poskytovať nechcem. Ďakujem pekne.