inzercia, predaj, predám, bazár

predám chatku so záhradkou

Kategória: Chalupy, Chaty

lokalita Poltárska záhradkárska osada.Rozloha 5 árov. Tichá slnečná lokalita s krásnym okolím. Pozemok aj chatka v osobnom vlastníctve jednej osoby. Drevená podpivničená útulná chatka so súpisným číslom. Prístup k pozemku priamo autom. Zavedená elektrina + 380 V. Prízemie: izba s keramickými kachľami, posteľ + prehradená kuchynka s umývadlom a sporákom na pevné palivo. Na poschodí 3 postele- s poschodia je nádherný výhľad na okolitú krajinu. Na pozemku je studňa-voda z nej vedie do chatky cez čerpadlo, voda z umývadla odteká do stratena. Vonku suché WC(latrína). Cez sezónu -voda z lokálneho potoka Ipľa-priamo na pozemok -prípojky na hadice. V záhradke sa nachádzajú ovocné stromy(hrozno, obrovský orech, slivky, jablone, hruška), a trávnatý porast. Pôda je kvalitná, po zoraní sa dá opäť pestovať zelenina. Kúpalisko, TESKO, poľnonákup, benzínová pumpa, zdravotné stredisko, úrady+pošta všetko 1-2km, 20km lyžiarske vleky (Kokava Linia, Šoltýska, ďalej Látky), rybníky na rybárčenie Ožďany, Uhorské, Kurinec. Okrem niekoľkých vecí je v cene aj príslušenstvo. Do dobrých rúk.
predám chatku so záhradkou
Podobné inzeráty
Predám chatku v Autocamping Nitrianske Rudno
Ponúkam na predaj zrekonštruovanú a zariadenú rekreačnú chatku s terasou typizovanú - Reneta A. Chatka sa nachádza priamo v areály ATC Nitrianske Rudno v blízkosti mesta Bojnice s priamym prístupom k vodnej ploche priehrady. Chatka je vo výbornom stave, minulý rok prešla kompletnou vnútornou a čiastočne aj vonkajšou rekonštrukciou. Nosná konštrukcia je zo železa, steny, podlaha a strop sú zateplené polystyrénom o hrúbke cca 9cm, nasleduje parozábrana a nový drevený obklad na zemi dlážkovica ošetrená Remmers. Rozmery chatky sú 5x3m + 2,5x3m terasa. Chatka je napojená na elektrinu celoročne a voda sezónne podľa počasia. V chatke sú kompletne vymenené elektrické rozvody s prúdovým chráničom priprava na satelit televizor .Za pozemok pod chatkou sa platí ročný nájom cca 150€ + nájom za ďalšie pozemky, ktoré sa rozhodnete užívať v okolí chatky (možnosť si chatku rozšíriť). V nájme je zahrnutý čip na vstup do areálu ATC, sociálnych zariadení, upratovanie, odvoz smetí atď. Prípadne je možné si chatku odviezť na vlastný pozemok. Chatka je v osobnom vlastníctve zariadená novým zariadením prevažne na mieru, takže je vhodná na okamžité využívanie. Kúrenie je elektrické, prípadne plynové . V chatke je inštalovany pohybovy senzor . Je možnosť si kúpiť aj susednú chatku, ktorá je tiež na predaj, prípadne si prehodiť vchod na opačnú stranu a urobiť si súkromie. Cena chatky je 9.000,-eur + dohoda pri rýchlom jednaní. Prípadne je možné si ju odkúpiť aj nezariadenú za zvýhodnenú cenu. Na vyžiadanie zašlem viac fotografií a informácií.
Hľadám starší domček, alebo chatku so záhradkou v Podhájskej
Hľadám za rozumnú cenu starší domček, alebo chatku so záhradkou v Podhájskej. Prosím ponúknite
Chatka so záhradkou pri Snine – NA PREDAJ
ID:6821 Ponúkame na predaj chatku so záhradkou pri Snine: - nachádza sa v tichom prostredí, v záhradkárskej oblasti, - záhradka vhodná na pestovanie ovocia a zeleniny, - rozloha pozemku je 682 m2, rozmery 16 m x 39 m, - v blízkosti sa nachádza studňa, - chatka je drevená o rozmeroch cca 3 x 5 m. Cena: 9.900,-EUR Tel. 0919 291 827, 0918 883 321
Chatka so záhradkou Kunov
Ponúkame na predaj útulnú chatku s peknou záhradkou, ktorá sa nachádza v záhradkárskej oblasti Kunov II. Chatka je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave, je to murovaná 3-podlažná chata, ktorá je postavená z pálenej tehly. V dolnej časti sa nachádza kuchynka, sklad, komora a WC. V hornej časti je obytná miestnosť s krásnym krbom, kde si môžete oddýchnuť, taktiež tu máte krásny výhľad. Posledné podlažie tvorí podkrovie, ktoré slúži ako odkladací priestor. Pozemok má výmeru 480 m2, nachádzajú sa tu ovocné stromy: slivky, marhule, jablone....ale nájdete tu aj jahody, čučoriedky, maliny, černice, hrozno. Môžete si vypestovať svoju zeleninu. Vstup do záhradkárskej oblasti je cez bránu na elektrické ovládanie, od ktorej majú kľúč len majitelia chatiek a záhrad. Chatka sa predáva aj so zariadením. IS: elektrina, úžitková voda, žumpa. V blízkosti Kunovská priehrada, kde je možnosť kúpania aj rybolovu, cyklotrasy, kúsok od okresného mesta Senica. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle .
Predali sme chatku s výhľadom na Šíravu
Chatku sme predali. Ak hľadáte podobnú chatu v tejto lokalite, neváhajte nás kontaktovať. Chaty tohto typu mávame pravidelne v ponuke a častokrát sa ani nestihnú inzerovať. Prajeme pekný deň Tím Reality Zemplín ___________________________ Reality Zemplín Vám ponúka na predaj útulnú a zariadenú chatku s teraskou, z ktorej je výhľad na Zemplínsku Šíravu v oblasti Paľkov. Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).
Predaj záhradnej chatky  Žilina- Dubeň (133-13-MACHa)
(133-13-MACHa) Ponúkame Vám na predaj záhradnú chatku v záhradkárskej oblasti Žilina- Dubeň. Chatka je lokalizovaná v peknom slnečnom prostredí záhradkárskej oblasti a s krásnym výhľadom na okolie. Pozemok má šírku 14m, dĺžku 29m, plocha pozemku 405m2. Prístupová časť cestnej komunikácie k pozemku chatke je 52m2. Celková predajná plocha cca 457m2. Prístupová cesta: asfaltová, neskôr betónová po celom úseku k chatke od cestnej komunikácie. Vstup do oblasti je zabezpečený bezpečnostným systémom s otváraním vstupnej brány na senzor, čip. Celý areál je zabezpečený oplotením, takisto jednotlivé parcely s chatkami. Dispozičné riešenie: zrubová záhradná chatka-zastavaná plocha 37m2, čiastočne podpivničená 1 NP murovaná časť- vstupná chodba, kuchynka, miestnosť s krbom zariadená stolom so stoličkami, sedacia súprava prispôsobená na lôžkovú úpravu, krb, kachle, drevené rebríkové schody na horné podlažie. 2 NP drevená konštrukcia - 2 obytné miestnosti s dvomi lôžkami, prenosný TV. Chatka má taktiež malý podkrovný priestor, slúžiaci na odkladanie vecí. Chatku je možné obývať aj na celoročne. Vstup na pozemok je riešený z dvoch strán (od osady a od lesa). Orientácia: južná. V záhrade sú nasadené pestované kríky a ovocné stromy. Chatka je elektrifikovaná (svetlo, zásuvky). Na pozemku sa nachádza úžitková voda vhodná na zalievanie. Suché WC. Výhody: slnečné prostredie, plne funkčný objekt, krásny výhľad, úžitková voda, krásny výhľad, ideálne na záhradkárčenie a relax, grilovačky... Cena: 37 400 €. V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis. Chatku Vám radi predstavíme na osobne na obhliadke. Kontakt: , chrensc@