inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Cognac "Hardy Noces D´OR Grande Champagne"

Kategória: Ostatné

Tento exkluzivny Cognac som dostal do daru, ale rad ho posuniem dalej.

Ide o Hardy Noces D´OR Grande Champagne 40% 0,75l

Oficialny popis:
Vitazna zmes 40-tich roznych Grande Champagne konakov. Hlboky, oranzovy do medena sfarbeny je mierne plnotelovy a vita bohatu, tazku aromu odhalujucu hodvabny, medovy charakter s elegantnou drevitou chutou doznievajucou korenim. Bohata struktura, ale povabna vyvazenost je typicka pre tento minimalne 50-rocny vyzrety konak.
Predam Cognac "Hardy Noces D´OR Grande Champagne"
Podobné inzeráty
Predam  COGNAC REMY MARTIN XO SPECIAL
Predam cognac REMY MARTIN XO SPECIAL FINE CHAMPANGNE 13TH JANUAR 1938 AJ S CERTIFIKÁTOM CENA 130E LEN OSOBNY ODBER NEPOSIELAM POŠTOU PRE VIAC INFO
Cognac Grand Breuil XO 0,7l
Predám Cognac Grand Breuil XO 0,7L, osobný odber v TT, cena v obchodoch je od 160€, možná dohoda na cene...
[Limitovaná edícia] L'Esprit de Courvoisier - 980/2000
Predám exkluzívny luxusný a zberateľský koňak L'Esprit de Courvoisier Cognac. Limitovaná a číslovaná edícia, vyrobených iba 2000 kusov na svete. Na predaj kus 980/2000. Tento koňak je považovaný za najexkluzívnejší aký kedy Courvoisier predával a jeden z najexkluzívnejších na svete vôbec. Bol vyrobený pri príležitosti osláv príchodu nového milénia v roku 2000 vtedajším master-blenderom Jean-Marcom Olivierom. Jeho podpis sa nachádza na booklete (viď. foto). Koňak obsahuje blend eaux-de-vies z oblasti Grande Champagne nie mladších ako z roku 1930, pričom niektoré eaux-de-vies sú až z roku 1802. Staršie eaux-de-vies pochádzajú zo slávnej pivnice Paradise, kde sa skladujú koňaky z doby, keď sa po francúzskej revolúcii dostal k moci Napoleon. Krištáľová karafa je ručne vyrábaná spoločnosťou Lalique. Koňak je v absolútne kompletnom balení a v top stave. Cena v bežnom predaji a v aukciách je zvyčajne 5.000 Eur a viac:
Cognac remy martin XO
Predám exclusivny cognac značky remy martin v darčekovom balení. Neotvorený, nevhodný darček. Cena na webe je od 149,- eur.Moja cena je 130,- eur prípadne dohoda
Predám cognac Hardy D Albatre
Hardy Noces D´Albatre je z kolekcie Prestige, ktorá obsahuje zmesi vo veku tridsať, päťdesiat, šesťdesiat rokov a viac, stelesňuje emócie čias minulých. Noces d'Albâtre je na "nose" obzvlášť dobre vyvinutý, jemný. Jeho jemná aróma ponúka tóny kandizovaného ovocia a sladkých mandlí v kombinácii s ľahkou vanilkou a jemne korenistými dotykmi. Má jemnú, takmer medovú chuť s opojným alkoholom. V závere sa objavuje dojem kvetinovej vône, ako je medovka a hyacint. Úžasne sa zdržiava na podnebí.
Kuchynský drez BLANCO
Predám zachovalý, používaný kuchynský drez BLANCO, ROHTEIL, NOVA 45S SILG. COGNAC so sifónom. Vonkajší rozmer 81x51 cm. Dohoda možná. Tel.