inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Converse BIG STAR veľkosť 30

Kategória: Obuv

Predám Converse BIG STAR
Predám Converse BIG STAR veľkosť 30
Podobné inzeráty
Predám použité detské Tenisky Converse
pozri moje ďalšie inzeráty Tenisky Converse Ctas Cribster Mid 865157C White/Natural Ivory Mid VÝHODY • Praktický suchý zips Ťažko nájdete praktickejšie zapínanie ako suchý zips. Vaše dieťa si ľahko obuje svoje topánky - v škôlke alebo v škole. • Odolná vložka Textilná vložka, ktorú nájdete vo vyššie uvedenom modeli obuvi, sa vyznačuje mäkkou a pevnou úpravou. Dieťa vďaka nemu pocíti mimoriadny komfort a pohodlie pre nôžky. • Textilný zvršok Zvršok vyrobený z praktického materiálu je zodpovedný za pohodlie a estetiku týchto topánok. Ide o ľahký a odolný model - ideálny na každodenné nosenie! • Mäkké vnútro Vnútro týchto pôvabných topánok je pokryté mäkkým materiálom, ktorý poskytuje plný komfort pri ich nosení. Ideálne na každý deň! • Vysokokvalitná spodná časť Kvalitný materiál, z ktorého je vyrobená podrážka obuvi, je mimoriadne pevný a odolný voči mechanickému poškodeniu. Ideálne pre každodenné hranie vášho dieťaťa. DETAILY PRODUKTU Materiál a starostlivosť Zvršok: Látka - Materiál Podrážka: Materiál Vložka: Textil Vnútro: Textil Dizajn a štýl Farba: Biela Typ špičky: Okrúhla Vyberateľné vložky: Áno Veľkosť a strih Hrúbka podrážky: 1.5 cm Hmotnosť topánky najmenšia veľkosť: 20 g Celková výška: 7 cm Detaily produktu Kolekcia: Converse All Star Výrobcovia: Converse Model: Ctas Cribster Mid 865157C Sezóna: Jar/Leto
Predám detské All star Converse veľkosť 22
Predám detské All star Converse vo veľkosti 22 v top stave. Nosené málinko v lete. Cena 25€. V prípade záujmu píšte maily, telefón je vymyslený. Pošlem aj poštou + poštovné.
CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR
Predám čisto nové CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR v tmavo modrej farbe Veľkosť : 28,5
Converse all star tenisky detské
Predám detské tenisky zn. Converse all star. Velkosť 20 VD 11,5 cm Stav veľmi dobrý, obuté boli maximálne 2krát. Materiál látka.
Tenistky ADIDAS Star Wars, veľ. 30 + súprava Star Wars 128
Predám tenisky ADIDAS Star Wars, veľ. 30 + teplákovú súpravu Star Wars veľ. 128 + tričko Star Wars veľ. 128. Výborná jemná bavlna a krásne sedí. Po jednom dieťati.
Tenisky zn. CONVERSE ALL STAR, veľ. 36
Predám nosené tenisky zn. CONVERSE ALL STAR, veľ. 36, vnútorná dĺžka 23cm. Cena 10€ + poštovné. Pri rýchlom jednaní pridám tričko zdarma. Osobný odber možný v Senci alebo Bratislave. V prípade zaslania poštou je potrebné pripočítať k cene poštovné v zmysle cenníka Slovenskej pošty a uhradiť cenu vopred prevodom na účet. Ak čítate tento inzerát, znamená to, že je aktuálny bez ohľadu na počet jeho videní a dátum jeho vloženia.