inzercia, predaj, predám, bazár

Predám custom Mechanickú klavesnicu

Kategória: Klávesnice

Dobrý deň, predávam túto custom mechanickú klávesnicu. Je to typ GK61, je to 60% klávesnica, pripojenie pomocou USB-C do USB-A, má RGB podsvietenie, je osadená spínačmi Gateron Red ( zatiaľ nie sú nalubrikované), doska je hotswapable, čiže je v prípade nutnosti možné vymeniť spínač bez potreby spajkovania. Keycapy sú základnejšie z Banggoodu, ale nie sú nekvalitné (viz. Obrázok). Ku klávesnici je aj USB kábel na pripojenie, takže nie je potreba zháňať vlastný, a takisto v cene sú aj náhradné spínače. Klávesnica bola málo používaná, z dôvodu toho že na moje potreby je mi 60% málo. Na internete sa dá k tejto klávesnici stiahnuť software na prispôsobenie klávesnice, od zmeny RGB až po prenastavenie funkcii klávesov, a je možné vytvárať makrá. Táto klávesnica by našla najlepšie využitie pri hraní FPS alebo RPG titulov, ako je League of Legends, Valorant, CS:GO, Overwatch a pod. Klávesnica tiež dobre zvláda písanie, píše sa na nej dobre, má perfektnú odozvu spínačov, a nemá ghosting. Na cene sa dá dohodnúť.
Ak máte záujem, tak prosím vás píšte na Whatsapp, alebo mail: michalschaubmar@
Predám custom Mechanickú klavesnicu
Podobné inzeráty
Klávesy na mechanickú klávesnicu
Predám klávesy na mechanickú klávesnicu v štýle apple klávesnice. Klávesy sú ako nové, používané krátko. Klávesy pasujú na štandardné MX spínače, alebo ich varianty od iných výrobcov. Klávesy sú vhodné pre rôzne rozloženia, vrátane kompaktných menších 60% klávesníc, ale aj takzvanú full size - 100% klávesnicu. Dôvod predaja je nevyužívanosť. V prípade záujmu poprosím písať mail alebo sms, na telefonáty neodpovedám. Možný osobný odber alebo zaslanie na dobierku cez služby packety alebo slovenskej pošty.
Predám mechanickú hernú klavesnicu s RGB podsvietením
Predám mechanickú hernú klávesnicu SPC GEAR GK630K TOURNAMENT KAILH. Tournament SPC Gear GK630K je malá klávesnica pre hráčov. Vďaka malým rozmerom a odnímateľnému káblu bude ideálny na použitie doma aj na turnajoch alebo LAN párty s priateľmi. Rýchle a presné spínače Kailh Blue s charakteristickým hlasitým cvakaním poskytnú výhodu v konkurenčných hrách a dvojstupňové nastavenie nôh vám umožní prispôsobiť výšku klávesnice vášmu vkusu. Farba podsvietenia sa dá meniť podľa vašeho vkusu . Iba osobný odber Topoľčany , Neposielam Klávesnica plne funkčna
Logitech g613
Predám bezdrôtovú hernú mechanickú klávesnicu Logitech G613 Wireless. Logitech G613 G613 je bezdrôtová klávesnica novej generácie vyvinutá pre hráčov, ktorí vyžadujú vysokú výkonnosť mechanických spínačov a praktickosť bezdrôtového prevedenia. Klávesnica G613 disponuje bezdrôtovou technológiou LIGHTSPEED pre extra rýchlu frekvenciu odozvy 1 ms a technológiou Bluetooth pre viacnásobnú konektivitu, pokročilými mechanickými spínačmi Romer-G, 6 programovateľnými klávesmi G-key a úžasnou životnosťou batérií. Bezdrôtová technológia lightspeed Bezdrôtová technológia LIGHTSPEED predstavuje špičkové optimalizované bezdrôtové riešenie s frekvenciou odozvy 1 ms pre extra rýchle a citlivé bezdrôtové pripojenie. Toto profesionálne bezdrôtové riešenie integrované do hernej klávesnice G613 poskytuje výnimočne citlivú a konzistentnú výkonnosť. Mechanické spínače Romer-G Mechanické spínače Romer-G poskytujú tichú a presnú mechanickú výkonnosť s neuveriteľnou odozvou a odolnosťou v podobe životnosti 70 mil. stlačení. Spínače Romer-G, voľba č.1 pre profesionálov tímu esports, disponujú krátkou aktivačnou dráhou 1,5 mm, ktorá prináša zrýchlenie o 25% oproti bežným mechanickým spínačom konkurencie. Spínače Romer-G predstavujú dokonalú kombináciu rýchlosti, presnosti a tichej výkonnosti. Programovateľné klávesy G-key Šiestim špeciálnym klávesám G-key možno naprogramovať vlastné makrá a príkazy aplikácií. Zložité akcie budete môcť vykonávať jednoducho a rýchlo, jednoduchým stlačením klávesy. Pre prispôsobenie a praktické využitie možno klávesám G-key priradiť profily pre jednotlivé hry či aplikácie. Využite Logitech Gaming Software (LGS) pre jednoduché nastavenie a správu profilov, príkazov a ďalšie funkcie. Pripojenie k viacerým zariadeniam Pripojte sa pomocou bezdrôtovej technológie Lightspeed a získajte extra rýchlu frekvenciu odozvy 1 ms alebo sa pripojte k ostatným zariadeniam stlačením tlačidla pomocou Bluetooth. Vďaka funkcii viacnásobnej konektivity Bluetooth môžete s klávesnicou spárovať až 8 zariadení. Prepínajte medzi vysoko výkonným bezdrôtovým pripojením Lightspeed a pripojením Bluetooth kedykoľvek, ľahko a rýchlo. Životnosť batérií Klávesnicu G613, využívajúcu len 2 batérie AA, budete môcť používať až 18 mesiacov. Keď nabitie batérie klesne na 15%, indikátor stavu na klávesnici a upozornenie Logitech Gaming Software vás s predstihom informujú, než dôjde k najhoršiemu
Herná mechanická klávesnica Cherry MX Board 3.0 Re
Predám originál úplné novú zabalenú nepoužitú Hernú mechanickú klávesnicu Cherry MX Board 3.0 Red Gaming Keyboard. Na Windows 7/8.1/10 Pošlem poštou na dobierku. Mám len 1ks Mechanická klávesnica od spoločnosti Cheery MX, ktorá sa stala priekopnikom na trhu s mechanickými spínačmi. Ich spínače použivajú najväčšie firmy na svete pri výrobe svojich klávesnic. Samozrejme nechýbaju ani v ich vlastnej klávesnici, ktorá je univerzálna a je prispôsobená na prácu ale i hranie. Mechanická klávesnica s vysokou výdržou až 50 miliónov kliknutí sa hodí do náročných kancelárií ale je skvelá aj pre začinajúcich hráčov. Disponuje funkciou N-key rollover, vďaka ktorej rozozná počet stlačených kláves naraz, takže sa nestane ze nezaznamená vami vykonanú akciu. Táto funkcia má ale obmedzenie na 14 súčastne stlačených kláves. Je vybavená tiež 4 špeciálnymi klávesmi pre ovládanie zvuku či vypnutie windowsu. Pokiaľ ste nikdy nemali mechanickú klávesnicu, tak Cherry MX je ten pravý vstup pre vás na bojisko profesionálneho gamingu! N-key rollover pre 14 kláves. Žiadny software, všetko funguje mechanicky na klávesnici. Bez podsvietenia. Cherry MX Red spínače. Rozmery: 446 x 158 x 28 mm Hmotnosť: 830 g Mechanická klávesnica je hlučnejšia oproti bežným klávesniciam, práve preto aby ste aj počuli, že ste danú klávesu naozaj stlačili. Tato "hlučnosť" je často vyhľadávaná a žiadaná od profesionálnych hráčov.
predam mechanicku klavesnicu
predam mechanicku klavesniku ajazz ak33-rgb v novom stave bola pouzita 2-3 dni je na modrych swichoch cena je 20eur
Custom klávesnica
Dobrý deň predám túto custom klávesnicu. Je to bezdrôtová klávesnica ktorá sa dá pripojiť cez wifi (wifi usb v balení) kábel a bluetooth, dá sa prepnúť aj na mac verziu. . . v klávesnici sú ktt kang white switche upravené s krytox 205G0 a gpl 105. (dajú sa aj ktt mint, panda tactile) . V klávesnici sú 3 druhy peny a PC plate . . . Klávesnicu posielam cez PACKETA Platba predom/dobierka . Kontakt: e-mail Instagram: