inzercia, predaj, predám, bazár

Predám cyklodresy a kraťasy Tour de France

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám 2ks cyklodresov a 2ks kraťasov s motívom vrchárskej súťaže na Tour de France (bodkovaný dres).

- Je to síce veľkosť L a podľa tabuliek by mala pasovať na moje rozmery (176 cm, 66 kg), ale je to čínsky Aliexpress a podcenil som to vo veľkom.
- Nepredávam iba cyklodres alebo iba kraťasy, jedine spolu.
- Nemusíte kúpiť obe sady, predávam aj po jednej (1 ks dres + 1 ks kraťasy).
- Mal som ich iba raz na sebe, ani som v tom nesedel na bicykli.
- Možnosť vyskúšať a vrátiť, ak nesadne veľkosť, ale vrátenie je na vlastné náklady.
- Pôvodná cena 63 eur obe sady, ja predávam jednu sadu (1 dres a 1 kraťasy) za 20 eur vrátane poštovného.

Tel. číslo vymyslené, prosím kontaktovať iba mailom. Ďakujem.
Predám cyklodresy a kraťasy Tour de France
Podobné inzeráty
Dres SANTINI XL Kratasy na traky SKODA XXL
Predam original dres SANTINI v zelenom prevedeni SKODA Tour de France 2022 vo velkosti XL spolu s cyklistickymi kratasmi na traky SKODA We Love CYCLING vo velkosti XXL. komplet bol iba raz obleceny. Cena novych v akcii cca 128 EUR. Ja predavam oba spolu za 89 EUR. Cena pevna. Je to na velkost postavy 185-195 cm. Ja mam 95 kg a padne mi to akurat. Prosim kontaktujte ma mailom: jaroslavbratislava(a) Link na dres: Link na kratasy:
časopis TOUR DE FRANCE
Predám časopis Oficiálny sprievodca TOUR DE FRANCE 2018 - 176 strán a časopis Oficiálny sprievodca TOUR DE FRANCE 2019 - 160 strán. Cena 5 eur - 1ks Cena za obidva časopisy 9 eur.Kompletný prehľad tímov a jazdcov podrobné mapy etáp.
Predám cyklodresy - aliexpress
Predám cyklodresy z aliexpress. MInimálne nosené. Veľkost L , ale je to realne tak M ko. Cena za set 12e. Samotný dres Tinkof saxo - 7e. Viem poslať cez packetu + 2e poštovné.
Predám cyklodresy - aliexpress
Predám cyklodresy z aliexpress. MInimálne nosené. Veľkost L , ale je to realne tak M ko. Cena za set 12e. Samotný dres Tinkof saxo - 7e. Viem poslať cez packetu + 3.30 na vydajne miesto. V prípade dobierky + 1,30.
cyklodresy pre deti
Predám cyklodresy Silvini, menší cyklodres (ten má bielu farbu na ramenách) je veľkosť 122 a väčší 134, cena za jeden 15 euro.
Cyklodresy
Predám rôzne cyklodresy. CUORE celorozopínací veľ. L,(15€), ARCORE veľ. L(10€), TCM veľ. L(10€), CRIVIT veľ. M(reálne L,10€). Všetky spolu za 35€.