inzercia, predaj, predám, bazár

Predam damske a panske vysoke tenisky Adidas Decade OG Mid

Kategória: Topánky, obuv

Predam panske a damske tenisky Adidas Decade este s povodnymi snurkami.

Panske velkost UK9 (43 a 1/3) parkrat obute

Damske velkost UK6 (39 a 1/3) nosene castejsie

Ceba 60€/par

V pripade zaujmu,prosim,kontaktovat do 19.00.
Predam damske a panske vysoke tenisky Adidas Decade OG Mid
Podobné inzeráty
Vysoké tenisky Adidas veľ. 38
Nové vysoké tenisky Adidas veľ. 38 s koženou aplikáciou. Tenisky sú vhodné na jeseň a zimu, sú zateplené. Pôvodná cena: 109,95 €. Link na produkt:
TOPÁNKY ZEPHYR GTX® MID TF, veľ.: 43 1/2
TOPÁNKY ZEPHYR GTX® MID TF, veľ.: 43 1/2 Na predaj pánske trekové topánky na ľahkú turistiku Lowa. veľ.: EUR 43 1/2, US 10, UK 9 Zephyr GTX MID TF značky Lowa sú pánske trekové topánky, v ktorých sa vám bude pohodlne šliapať na každom tripe. Počasie vás nemôže zastaviť. Vďaka membráne Gore-Tex sa táto topánka radí do kategórie pánska nepremokavá obuv a tým sa stáva obľúbenou stálicou medzi turistickými topánkami. VYROBENÉ PRE POTREBY ARMÁDY A PADÁKOVÉ ŠPORTY Zephyr GTX MID TF sú ideálne aj ako vojenská pánska gore-texová topánka vhodná do stredne exponovaného terénu. A vďaka uzavretým očkám na šnúrky ju využijete aj pre padákové športy. Istota a samozrejmosť, to sú synonymá pre tieto pánske topánky s gore-texom pre vaše bezstarostné výstupy do prírody alebo army aktivity. Cena: 100€ plus poštovné
Nové trekové topánky Adidas Terrex Swift R2 Mid GTX
Nové, nenosené dámske trekové tenisky Adidas Terrex Swift R2 Mid Gore-Tex (model EF3358), veľkosť EUR 40,2/3 (US 8.5 / UK 7). Bežná cena 100+ EUR. Poštovné v cene. Viac info:
Pánske tenisky Adidas NMD V3
Pánske tenisky Adidas model NMD V3 s úpravou GORE-TEX (perfektné a štýlové funkčné tenisky aj do zlého počasia) Veľkosť: 42,5 (US 9,5) Cena: 80€ (vrátane doručenia kuriérom) Tenisky sú úplne nové a nenosené. Predávajú sa s visačkami, v pôvodnom obale a dostanete k nim aj doklad o kúpe. V prípade záujmu sa mi prosím ozvite prostredníctvom kontaktného formuláru nižšie, telefónne číslo je nefunkčné.
Pánske tenisky Adidas NMD V3
Pánske tenisky Adidas model NMD V3 s úpravou GORE-TEX (perfektné a štýlové funkčné tenisky aj do zlého počasia) Veľkosť: 42,5 (US 9,5) Cena: 120€ (vrátane doručenia kuriérom) *Všetky kúsky v mojej ponuke sú úplne nové a nenosené. Predávajú sa s visačkami, v pôvodnom obale a dostanete k nim aj doklad o kúpe. V prípade záujmu sa mi prosím ozvite prostredníctvom kontaktného formuláru nižšie, telefónne číslo je nefunkčné.
Nike Air Jordan 1 Mid Lakers
Predám tieto limitované tenisky Nike Air Jordan 1 Mid Lakers. STAV 10/10 úplne nové VEĽKOSTI 37,5 38 40 CENA 150€ ➡️V prípade záujmu viem poslať viac fotiek. ➡️Ak máš záujem poprosím kontaktovať SMS alebo e-mail. NIE volať ! ➡️Posielam aj na dobierku v prípade uhradenia zálohy za poštovné. ➡️Ak máš záujem o tenisky pozri aj ostatné inzeráty. nike, jordan, air, force, mid, high, low, adidas, yeezy, dunk